En lugn morgonstund med en god hälsosam frukost ger mig bästa möjliga starten på veckan. Frukost gör mig glad, hälsosamma val gör mig glad, det ger mig fokus och ett positivt mindset för resten av dagen.
Hur startar ni er vecka på bästa sätt?

xx
M

Likes

Comments

Hej vänner! Hoppas att ni mår bra <3 Mitt sug till att blogga har börjat komma tillbaks de senaste veckorna, så vi får se om det är dags för en riktig comeback eller inte.. Jag hoppas att ni gillar det i sånt fall.

För andra helgen i rad blev det ett pass på Gymmet Sthlm. Man kan nog säga att det var kärlek vid första benböjet sist vi var där, haha. Idag tränade jag ben tillsammans med Frida & Viktoria. Älskar att kombinera vänner & träning. VI fick till ett riktigt bra pass.

Utfall i smith
Hacksquats
Raka marklyft
Glute kickback maskin,
Raka hantelmark
Booty builder/hipthrusters
Raka mark i trapsmaskin

Mycket baksida i fokus som ni kan se. Gotta love the bootywerk!!

xx

M


Likes

Comments

Yes, jag älskar toppings. Dagens frukost blev mer toppings med gröt än gröt med toppings.
Mums!!

xx
M

Likes

Comments

Likes

Comments

Lördag. Har streck-kollat Gilmore Girls & varit och tränat. Nu är jag påväg in till stan för att möta upp tjejerna på ett glas. Happy Saturday! 💫

xx
M

Likes

Comments

2016 var nog mitt bästa år hittills. Jag tog examen, jag tillbringade sommaren i Spanien, jag flyttade till Stockholm (igen!), jag fick mitt drömjobb & det visade sig vara ännu bättre än jag trodde, jag såg JB i Stockholm - inte bara en gång utan två med bästa Eleonor (viktig helg hehe), jag har lärt känna så många fina människor som fått stor betydelse i mitt liv, jag har lärt mig mycket nytt och fått möjligheten att utvecklas inom det jag brinner för, jag har fått äran att vara gudmor till min underbara brorsdotter - lycka! Jag är frisk, hälsosam och tacksam!!


Jag är så exalterad för vad som väntar 2017. Jag vet att det bästa har inte hänt än.

xx

M

Likes

Comments

Min juliga-frukost i morse 🎄
Saffransgröt med jordnötssmör, persimon, hallon, pepparkakskryddor & kardemumma, framför dagens avsnitt av julkalendern. En godare start på söndagen! 💛

Puss M

  • Mat

Likes

Comments

Kunde inte avslutat min helg på ett bättre sätt. Brunch på Diplomat med dessa underbara kvinnor. Väldigt fint.

Veckan och helgen som varit har bjudit på mycket spännande. Fantastiska utbildningsdagar med jobbet både i torsdags & i lördags. Ska berätta mer om det vid ett annat tillfälle. (Sooo excited!! 😁)

Nu ska jag sätta på Nyhetsmorgon & göra något åt min kurrande mage.
Ha en fin måndag!
xx

Likes

Comments

Lyssna på din kropp. Känn efter vad den behöver. Respektera din kropp och välj hur du vill behandla den. Älska din kropp.

Ofta kickar jag igång mina måndagar med ett tidigt träningspass. Älskar att starta så. Dagen, men också resten av veckan blir så härlig & energifylld.

En lugn morgon hemma i soffan & en favoritskål till frukost fick starta denna veckan. Ibland är det så viktigt att ge sig själv den extra stunden. Tid att bara vara i lugnet. Det var precis vad både min kropp och själ behövde.

Malin

Likes

Comments

Avslutade min helg med marklyft tillsammans med Antonia.

Måndag. Hej fina! Hur mår ni? Efter jobbet ikväll är det dags för mitt andra pass med Nike Running Club. Det ska bli så kul! Förra veckan gav mig verkligen mersmak för löpningen, vilket resulterade att jag körde ytterligare 2 pass på egen hand. Ett intervall-pass inomhus & ett lugnare utomhus. Längtar tills ikväll! Tränar ni idag?
Kram
xx

Likes

Comments