Lyssna på din kropp. Känn efter vad den behöver. Respektera din kropp och välj hur du vill behandla den. Älska din kropp.

Ofta kickar jag igång mina måndagar med ett tidigt träningspass. Älskar att starta så. Dagen, men också resten av veckan blir så härlig & energifylld.

En lugn morgon hemma i soffan & en favoritskål till frukost fick starta denna veckan. Ibland är det så viktigt att ge sig själv den extra stunden. Tid att bara vara i lugnet. Det var precis vad både min kropp och själ behövde.

Malin

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Avslutade min helg med marklyft tillsammans med Antonia.

Måndag. Hej fina! Hur mår ni? Efter jobbet ikväll är det dags för mitt andra pass med Nike Running Club. Det ska bli så kul! Förra veckan gav mig verkligen mersmak för löpningen, vilket resulterade att jag körde ytterligare 2 pass på egen hand. Ett intervall-pass inomhus & ett lugnare utomhus. Längtar tills ikväll! Tränar ni idag?
Kram
xx

Likes

Comments

​Weekend breakfast. 

​En god hälsosam start på dagen. Frukost kommer alltid vara mitt favorit-mål. Nybakat knäckebröd med avokado är svårslaget. Frön är riktigt bra fett för kroppen, det är stärkande för skelett och immunförsvar. Mums! 

xx

Likes

Comments

​I fredags var det dags för oss på Laser & Estetik att besöka årets Hud- & Kosmetikmässa. Jag & mina fina kollegor Carolina & Sandra poserar vid Exuviance-monter. Vi hade en givande och fullspäckad dag, det är alltid roligt att få inspireras & träffa andra i branschen. 

xx

Likes

Comments

Hej fina ni! Hur mår ni?
Min vecka kunde inte fått en bättre start igår! Jag sprang för första gången tillsammans med Nike+ Run Club, tack vare min stjärna till vän, Jenny.

Har länge velat komma igång med löpning, men hela tiden har det hamnat åt sidan. Comfort zone är bekvämt. Nike kör ett nybörjar-pass på måndagskvällar i 10 veckor framöver med start igår, vilket känns som den perfekta sparken i baken för mig. Höstens utmaning är antagen; Nu jäklar ska jag springa! #werunstockholm

xx
Malin

Likes

Comments

Hej fina. Hoppas ni har en skön morgon.

Min kropp har varit i en riktig obalans de senaste veckorna. Jag har bestämt mig för att ge min kropp lite extra fokus ett tag, lyssna på vad min kropp verkligen vill ha och framförallt vad den behöver. Jag ska fokusera på att göra mer medvetna och bättre matval. Ta hand om kroppen genom att välja rena råvaror & näringsrik mat. Jag ska också försöka att vara mer mindful när jag äter.

​​Förra hösten körde jag 3-veckors programmet ur Filippa Salomonssons bok "Sockerdetox" med stärkande och renande mat. Det var underbart och det var efter det som jag slutade att äta kött helt. Jag tänkte köra programmet igen och när det kom på tal på jobbet förra veckan var det flera som fick upp öronen. Roligt att göra det tillsammans med någon!

Vi startar nästa måndag! 

Likes

Comments

Jag gjorde en underbart god granola förut. Den är utan socker och innehåller massa bra fetter. Yummy!

xx
M

Likes

Comments

Hur härligt ser inte detta ut? Man vill ju bara snuggla ner i det där på en gång.
Älskar färgerna, sänghimlarna och alla fluffiga kuddar. Inspiration x 

M

Likes

Comments

Hej alla fina! (..om det fortfarande är någon som kikar in på den här lilla bloggen)
Semestern och ledigheten som tillbringades hemma på Västkusten, men främst i mitt paradis i Spanien, var för bra för att vara sant, därav frånvaron här.

Nu är jag tillbaka i Stockholm. I en ny lägenhet och med ett nytt fantastiskt jobb. Har nog aldrig känt mig så taggad på livet som jag gör just nu. En nystart på alla plan och det är så kul.

Sedan jag kom tillbaks har allt gått i ett. Jag har redan hunnit med mina två första veckor på Laser & Estetik (kunde inte varit gladare!), hängt på flera av mina favoritställen i stan, lunchdejtat på Reload, tränat på mina favogym, strosat runt Djurgården, dagsfestat på Mister French & lärt känna flera nya härliga ansikten.

Idag var min tanke att jag skulle till stan för att kika på lite inredning och andra nödvändigheter till lägenheten, men små släng av migrän kom smygandes så hamnade i sängen istället. Tur online-shopping är så smidigt!

PUSS
M

Likes

Comments

Älskar att handla utomlands! Jag var på Mercadona förut & allt detta gottiga unnade jag mig: Havregryn, valnötter, blåbär, zucchini, spenat, cocosvatten, vattenmelon, queso fresco & bacalao (vit fisk). Fyller upp kylen med bra mat som gör mig glad!

Love
Malin

Likes

Comments