View tracker

Min juliga-frukost i morse 🎄
Saffransgröt med jordnötssmör, persimon, hallon, pepparkakskryddor & kardemumma, framför dagens avsnitt av julkalendern. En godare start på söndagen! 💛

Puss M

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Mat

Likes

Comments

View tracker

Kunde inte avslutat min helg på ett bättre sätt. Brunch på Diplomat med dessa underbara kvinnor. Väldigt fint.

Veckan och helgen som varit har bjudit på mycket spännande. Fantastiska utbildningsdagar med jobbet både i torsdags & i lördags. Ska berätta mer om det vid ett annat tillfälle. (Sooo excited!! 😁)

Nu ska jag sätta på Nyhetsmorgon & göra något åt min kurrande mage.
Ha en fin måndag!
xx

Likes

Comments

View tracker

Lyssna på din kropp. Känn efter vad den behöver. Respektera din kropp och välj hur du vill behandla den. Älska din kropp.

Ofta kickar jag igång mina måndagar med ett tidigt träningspass. Älskar att starta så. Dagen, men också resten av veckan blir så härlig & energifylld.

En lugn morgon hemma i soffan & en favoritskål till frukost fick starta denna veckan. Ibland är det så viktigt att ge sig själv den extra stunden. Tid att bara vara i lugnet. Det var precis vad både min kropp och själ behövde.

Malin

Likes

Comments

Avslutade min helg med marklyft tillsammans med Antonia.

Måndag. Hej fina! Hur mår ni? Efter jobbet ikväll är det dags för mitt andra pass med Nike Running Club. Det ska bli så kul! Förra veckan gav mig verkligen mersmak för löpningen, vilket resulterade att jag körde ytterligare 2 pass på egen hand. Ett intervall-pass inomhus & ett lugnare utomhus. Längtar tills ikväll! Tränar ni idag?
Kram
xx

Likes

Comments

​Weekend breakfast. 

​En god hälsosam start på dagen. Frukost kommer alltid vara mitt favorit-mål. Nybakat knäckebröd med avokado är svårslaget. Frön är riktigt bra fett för kroppen, det är stärkande för skelett och immunförsvar. Mums! 

xx

Likes

Comments

​I fredags var det dags för oss på Laser & Estetik att besöka årets Hud- & Kosmetikmässa. Jag & mina fina kollegor Carolina & Sandra poserar vid Exuviance-monter. Vi hade en givande och fullspäckad dag, det är alltid roligt att få inspireras & träffa andra i branschen. 

xx

Likes

Comments

Hej fina ni! Hur mår ni?
Min vecka kunde inte fått en bättre start igår! Jag sprang för första gången tillsammans med Nike+ Run Club, tack vare min stjärna till vän, Jenny.

Har länge velat komma igång med löpning, men hela tiden har det hamnat åt sidan. Comfort zone är bekvämt. Nike kör ett nybörjar-pass på måndagskvällar i 10 veckor framöver med start igår, vilket känns som den perfekta sparken i baken för mig. Höstens utmaning är antagen; Nu jäklar ska jag springa! #werunstockholm

xx
Malin

Likes

Comments

Hej fina. Hoppas ni har en skön morgon.

Min kropp har varit i en riktig obalans de senaste veckorna. Jag har bestämt mig för att ge min kropp lite extra fokus ett tag, lyssna på vad min kropp verkligen vill ha och framförallt vad den behöver. Jag ska fokusera på att göra mer medvetna och bättre matval. Ta hand om kroppen genom att välja rena råvaror & näringsrik mat. Jag ska också försöka att vara mer mindful när jag äter.

​​Förra hösten körde jag 3-veckors programmet ur Filippa Salomonssons bok "Sockerdetox" med stärkande och renande mat. Det var underbart och det var efter det som jag slutade att äta kött helt. Jag tänkte köra programmet igen och när det kom på tal på jobbet förra veckan var det flera som fick upp öronen. Roligt att göra det tillsammans med någon!

Vi startar nästa måndag! 

Likes

Comments

Jag gjorde en underbart god granola förut. Den är utan socker och innehåller massa bra fetter. Yummy!

xx
M

Likes

Comments

Hur härligt ser inte detta ut? Man vill ju bara snuggla ner i det där på en gång.
Älskar färgerna, sänghimlarna och alla fluffiga kuddar. Inspiration x 

M

Likes

Comments