Header

Friends, Resor

Jag lyckads överleva denna magsjuka också, tack och lov. Det var absolut inte så rabiat som förra gången och det tackar jag himlens alla gudar för. Är trött och feber som sitter i lite fortfarande men det får jag försöka tänka bort för stunden. Alla mina tankegångar går förtillfället till om jag packat ner allt och hunnit gjort allt tills imorgon då jag åker ner till Stockholm. Att det alltid ska vara lika varje gång, det säger bara pang så står man där och ska packa ner det man ska ha med sig, i liten mängd?? Åh hjälp mä. Men det kommer bli hur jävla kul som helst. Jag och min livskamrat i Stockholm och sen vidare till Tallin, fantastiskt att bara få komma iväg lite. Ser fram emot detta. Hörs haajjj

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Måndag. Började jobbet sju imorse och fick gå hem där vid 10 pga av magsjuka. IGEN?!?! Trodde inte det var möjligt men tydligen. Vill helst lägga mig i koma och komma fram vid midsommar igen. Men det går ju ikke, däremot ska jag göra allt i min makt för att bli frisk till torsdag. Det underlättar ju en aning med tanke på att resväskan står redo i sovrummet för att komma till användning, vi vill ju inte att han ska bli dammig inte!

Likes

Comments

Från helgens halloweenfester. Fredagen var bäst. Vin, bästakompisar, utklädnad (gjorde dock ingen märkvärdig sminkning. Lite latex och blod och sen var det ett sår som fick duga, och en kappa på det) och avslutades på marité. Super kväll med super vänner.

Söndagen avslutades med våffelmiddag hos mamma och pappa. Vilket var mmmm.
Nu är det måndag och jag har gjort min första dag på mitt nya schema för ett tag framöver. Känns helt okej. Får sovmorgon imorgon vilket känna jätte lyxigt för en person som bara börjat innan halvåtta på morgonen.
Så kommer Ella ikväll. Då blir det kaffe och catch up snack, MYSMÅNDAG om ni frågar mig.

Likes

Comments

Vardag

Det snöar här hemma i staden och jag är glader.
Det syns nog inte på bilden men under buffen gömmer sig största leendet. Längtar verkligen till vintern, skidåkningen, afterskin, julen. ALLT.
Soon... det är nära nu hörrni.
Onsdag imorgon, blir en stadsrunda efter jobbet med bästis, kanske en och annan kaffepause. Fredagen är bara två ynka dagar bort. Längtar till helgen för den kommer bli super, det känner jag på mig redan nu. Må gott hörreni. Hajjj

Likes

Comments

Texter

Ibland kommer livet i kläm. Jag försöker att alltid hålla mig positiv. Se ljuset. Men den här veckan har det varit svårt. Tappat räkningen på antal gånger jag har velat ge upp. Man är människa, och ibland inte mer än så. Men så kommer man hit. Där tystnaden, lugnet, kärleken är som störst. Och där ljuset, det där magiska ljuset, får en att känna hopp igen.

Likes

Comments

Vardag, Friends

Look at thiiiis. Hur fint är det inte i blanktjärn?! Jag och Johanna tog oss en tur dit idag. Bilderna gör det inte rättvist med ljuset hur fint vattnet faktiskt är där. Vi hade super mysigt, snick snackade om allt mellan himmel och jord, tog en fikapause efter halva vägen innan vi fortsatte runt. Perfekt söndag. Riktig livskvalité. Nu är det dags för fixa iordning lite tills imorgon, när en ny vecka börjar. Må gott hörrni.

Likes

Comments

Vardag

Kände för att flika in här. Är äntligen frisk och på benen igen efter en vecka som sängliggandes. Har kunnat jobbat dag, vilket känts superskönt. Vill aldrig mer ha någon sån där fruktansvärd magsjuka igen, peppar peppar ta i trä. Ser fram emot att vara frisk i helgen, imorgon blir det en sväng till rödön för att ta en kopp kaffe hos mormor och morfar. Och på kvällen kommer tjejens över på ett glas vin, chark bricka och catch up snack. Hur mysigt???
På söndag ska jag nog till blanktjärn med bästis, vandra, dricka termoskaffe och äta mandelkubb, snick snacka och allt därefter. Det är ju nästan som terapi.
Det låter kunna bli en toppen helg, så hoppas det blir så. Hoppas ni får en toppen helg, kram!!

Likes

Comments

Downhill i Åre bike park blev lördagens sysselsättning. Helt sinnessjukt roligt trots en vurpa ner i lerigaste diket. Och första snön hade kommit på skutan, nära till vintern och skidåkningen nu.
Dagen slutade inte på bästa sätt, utan med magsjuka. Absolut värsta jag vet. Sen fick jag höra att mina kollegor på jobbet också ligger hemma och kaskadspyr..... Så det är i det stadiet jag är i nu. Inte kapabel till mycket mer än att sova och få i mig vatten. Så ska fortsätta på det spåret. K R A M

Likes

Comments

Texter
Även i de tuffaste tider finns det stunder som uppskattas. Som fortfarande känns fina. Som fortfarande ger. Som fortfarande håller livet i chack när det är som mest skakigt.

Likes

Comments

Vardag

Avtryck från helgens höstmarknad, i sitt bästa esse. Vi köpte munkar, strosade runt, njöt av solen som kikade fram, åt lunch och bara hade det gött. En mössa fick följa med hem från stich n stones. Behövs nu i dessa kyliga höstdagar.

Sen blev det utgång på kvällen. Bästa killarna. Bästa tjejerna. Allt var så bra som det kunde. Och klockan hann nästan bli morgon innan jag somnade. Tryggt och bra bredvid honom.
En fin helg som jag kommer leva länge på.

Likes

Comments