Header

Vardag

2018!!! Hallå där!! Vad hände med tiden? Hinner knappt med. Vad har jag hunnit med på senaste? Haft grov separationsångest till min gamla lägis, och flyttat in i min nya. Verkligheten har precis kommit i kapp mig så nu börjar jag trivas. Och känner mig inte lika vilsen i mitt hem som jag gjorde första dagarna.

Jag har åkt skidor!!!! Det är väl vinterns bästa höjdpunkt, annars vet jag inte. Har varit fantastiskt dagar när vi varit i Åre. Orkar inte vänta tills nästa gång, vill det ska vara nu. Helst igår.

Annars då? Jobbat like always, lunchat, vinat, middagat med mina FANTASTISKA vänner jag ständigt omringas av. Vunnit vinstlotten på vänlotteriet helt enkelt, så lyckligt lottad jag är. Nu då?? Står jag inför det vanliga dilemmat om vad jag ska packa tills på torsdag. Tåget går 05.40 (.....) men inte är det fy skam att få långhelg som ska spenderas med bästis i sthlm. Klagar ikke, bara på packningen. Later guys! Må gott så länge.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kärlek och lycka

Vilka fantastiska juldagar jag har haft. Så så tacksam. För att hela familjen fått vara tillsammans i flera dagar. För alla fina julklappar jag har fått. För att livet varit på vår sida. För att vi är rädda om varandra. För att jag fått vakna av två glada vovvar. För vänner i världsklass. Och för en helt lyckad juldagsfest. För alla skratt som fått mina smilgropar att börja krampa. Tacksam för allt som är långt ifrån självklart. Tack julen, jag kunde inte ha önskat mig något mer. Hoppas ni alla har haft en fin jul!! Kram

Likes

Comments

HOME, Kärlek och lycka

Äntligen gått på semester, sista julklappar är inslagna, skinkan är griljerad, granen är klädd och hemma spelas det bingo på uppesittarkvällen och dricks glögg för fulla muggar. Älskade juletider. Allt är i sin ordning, och jag myser på hemma hos mammsen och pappsen. Nu inväntar vi bara julafton, och en vinst på bingon heheh.. MYSMYSMYS. Hoppas ni får en fantastisk jul allesammans!!! Kramisar

Likes

Comments

Kärlek och lycka

Hallå på er!!! Här har det ekat tomt några veckor heheh.. men började månaden med en roadtrip till grannlandet. Julmarknad med bästis (världens finaste för övrigt!!!), shopping, photoshot, vin och utekvällar. Kom hem till Sverige igen och min andra stjärna till kompis blivit fram röstad till Jämtlands lucia, ingen var stoltare än jag och är fortfarande. Har även hunnit med glöggkvällar med tjejerna, stressat med sista julklappsshoppingen och slitit sista dagarna på jobbet. Men med tanken i huvudet att det bara är en dag kvar till två veckors semester och skidåkning är ingenting så jobbigt om dagarna. Bara mycket att hinna med. Men det blir ju jul ändå, oavsett vad som hins och inte. Åhåh snart får jag mysa med familjen!!! Christmas is coming hörrni....

Likes

Comments

Vardag

Ett avtryck från senaste veckan. Då killarna överraskade mig och Kevin kom hem. Det blev bubbel och catch up, mina bästa gamla klassisar. // Ett adventsmys med nybakta lyssekatter och polka glögg, mmmm, älskade juletider. // En myspromenadmorgon med min lilla räv. //Och frostiga trätoppar påväg hem från jobbet.

Bakom hörnet lurar bästa högtiden, ynka 19 dagar kvar och åh vad jag längtar. På fredag åker jag och Johanna till Trondheim för julmarknad, julshopping och mys, hoppas på snö därborta bara. Men först ska jag hinna med julfest med jobbet ikväll och sen catch up middag med emmsan, linnsan och johannis på torsdag. Ma råkes!!!

Likes

Comments

Friends, Resor

Jag lyckads överleva denna magsjuka också, tack och lov. Det var absolut inte så rabiat som förra gången och det tackar jag himlens alla gudar för. Är trött och feber som sitter i lite fortfarande men det får jag försöka tänka bort för stunden. Alla mina tankegångar går förtillfället till om jag packat ner allt och hunnit gjort allt tills imorgon då jag åker ner till Stockholm. Att det alltid ska vara lika varje gång, det säger bara pang så står man där och ska packa ner det man ska ha med sig, i liten mängd?? Åh hjälp mä. Men det kommer bli hur jävla kul som helst. Jag och min livskamrat i Stockholm och sen vidare till Tallin, fantastiskt att bara få komma iväg lite. Ser fram emot detta. Hörs haajjj

Likes

Comments

Vardag

Måndag. Började jobbet sju imorse och fick gå hem där vid 10 pga av magsjuka. IGEN?!?! Trodde inte det var möjligt men tydligen. Vill helst lägga mig i koma och komma fram vid midsommar igen. Men det går ju ikke, däremot ska jag göra allt i min makt för att bli frisk till torsdag. Det underlättar ju en aning med tanke på att resväskan står redo i sovrummet för att komma till användning, vi vill ju inte att han ska bli dammig inte!

Likes

Comments

Från helgens halloweenfester. Fredagen var bäst. Vin, bästakompisar, utklädnad (gjorde dock ingen märkvärdig sminkning. Lite latex och blod och sen var det ett sår som fick duga, och en kappa på det) och avslutades på marité. Super kväll med super vänner.

Söndagen avslutades med våffelmiddag hos mamma och pappa. Vilket var mmmm.
Nu är det måndag och jag har gjort min första dag på mitt nya schema för ett tag framöver. Känns helt okej. Får sovmorgon imorgon vilket känna jätte lyxigt för en person som bara börjat innan halvåtta på morgonen.
Så kommer Ella ikväll. Då blir det kaffe och catch up snack, MYSMÅNDAG om ni frågar mig.

Likes

Comments

Vardag

Det snöar här hemma i staden och jag är glader.
Det syns nog inte på bilden men under buffen gömmer sig största leendet. Längtar verkligen till vintern, skidåkningen, afterskin, julen. ALLT.
Soon... det är nära nu hörrni.
Onsdag imorgon, blir en stadsrunda efter jobbet med bästis, kanske en och annan kaffepause. Fredagen är bara två ynka dagar bort. Längtar till helgen för den kommer bli super, det känner jag på mig redan nu. Må gott hörreni. Hajjj

Likes

Comments

Texter

Ibland kommer livet i kläm. Jag försöker att alltid hålla mig positiv. Se ljuset. Men den här veckan har det varit svårt. Tappat räkningen på antal gånger jag har velat ge upp. Man är människa, och ibland inte mer än så. Men så kommer man hit. Där tystnaden, lugnet, kärleken är som störst. Och där ljuset, det där magiska ljuset, får en att känna hopp igen.

Likes

Comments