Header

Resor, Vardag

Igår gick stapeln av med social media party och vi befann oss på K-märkt efter elva. Först blev vi fotade på röda mattan för telia kampanjen hatahat. Hela dagen bestod av livepoddar, meet and greats, bloppis, goodiebags, boksigneringar och allt där efter.

Alla bord med dricka och popcorn, energibarer och choklad utnyttjades flitigt.

Fina Ida och Sofie från ångestpodden var på plats för att träffa lyssnare och fotograferas. Jag avundas hur begåvade dessa underbara tjejer är. Har ni inte lyssnat på deras podd än så gör det, sök på ångestpodden i podcast appen, tipstips!!

Goa Daniel var där och höll en föreläsning med Ellen Bergström om nätkärlek. Så viktigt budskap som dom fick fram på bästa sätt.

Det var så roligt att träffa alla stora profiler inom sociala medier när man själv är så insatt. Att man kan få ta del av tips och inspiration till sina egna sidor.
Hoppas ni haft en fin helg guys, mer update om helgen kommer komma upp. Kram på er.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Från gårdagens middag på egon. Vi hade fullt upp från att planet landat så att sätta sig ner och ta igen allt vi missat under ett par veckor var välbehövligt.

Idag då. 30 september, sol, fredag, mina goa tjejer. Dagar som dessa är guld. Nu ska vi in till stan, fika och bara strosa runt. Ta vara på dagen. Kvällen är redan planerad så ikväll ser vi Justin. Ha en fin fredag, kram!!

Likes

Comments

Vardag, Resor

Kvällsinspo.
Resväskan är packad och jag ska ta och krypa tills sängs och gosa ner mig bredvid Jocke. Imorgon åker jag och tjejerna till Stockholm. En Bieber konsert och social media party står på schemat. Plus massa gos, shopping, goda middagar, skratt och eftermiddags kaffé på vetekatten. Ni hör ju. Guld värt. Innebär också ett hejdå till ena halvan i mitt liv. Ett helt år ifrån varandra. Ont gör det men är inte värt att grumla över nu. På återseende imorgon guys.

Likes

Comments

Vardag

Jag älskar inredning och kan sitta och sukta över saker i timmar. Marmorbordet är något jag verkligen tycker är skitsnyggt och inte skulle tacka nej till. Fruktskålen och ananasen fick jag i födelsedagspresent så det ska få pryda vardagsrummet i vår nya lägenhet. Resten av sakerna kommer nog införskaffas snart. Det mesta hittar ni på hm home, mio, åhléns och ellos.

Måndag och ny vecka startar. Jag har ett jobbpass till 16 och sen så, blir det lugna gatan. Hej så länge.

Likes

Comments

Vardag

Ett avtryck från i helgens höstmarknad i Åre. En höjdpunkt på hösten som jag alltid ser längtar till. Mysigt att strosa runt och kolla. En och annan kolbulle mättade magen under dagen. / Nu sömn och ber om att vakna frisk imorgon. Hoppas ni haft en fin helg, kram på er.

Likes

Comments

Vardag

Lite höstiga bilder som togs för ett par veckor sedan. Jag förövrigt älskar hösten. Att dra på sig mysiga stickade tröjor, tända levande ljus och dricka massa koppar med te ihopkurad i soffan, ååååhh love it!

Som att jag glömt det bästa. Vi har fått en egen lägenhet!!! En nyproducerad hyreslägenhet som dom håller på att bygger nu. Så i december är den klar så att vi får flytta in. Så glad är bara förnamnet på oss och så fort vi får nycklarna kommer bilder komma upp flitigt. / Ikväll blir det söndagsfilm hos Malin, en standard vi börjat med. Fint avslut på veckan.

Likes

Comments

Kärlek och lycka, Vardag

Idag är det min dag. 19 barre, oj som tiden gått. Fin födelsedag med många nära och kära. Många saker att vara tacksam för. Uppvaktad med frukost på säng av min fina J, bara det!?!?!

Tack till alla er som ägnat mig en liten hälsning idag. Värmer i mitt lilla flickehjärta. En mycket nöjd födelsedagstös kryper till kojs. Så mycket kärlek jag fått idag! Återigen TACK! Ni är bäst!

Likes

Comments

Vardag

En ny månad har precis börjat, september och min månad alltså. Så nu när hösten smyger sig på passade jag på att kapa topparna och lägga i en mörkare bottenfärg, allt var Josefins förtjänst. Min bästa frisör, hon är fantastisk. Hennes instagram hittar ni genom att klicka ​här.

Sen sist har det hänt en hel del. Min kära älskade pojkvän har flyttat hem igen så nu somnar jag åter gott om natten. Jag har fått ett nytt jobb, eller nytt och nytt. Jag har fått en heltidstjänst på mitt gamla jobb där jag innan varit vikarie, och det är så skönt verkligen, jag trivs som fisken i vattnet där. Vi är även mitt uppe i lägenhetssökande och håller tummarna att allt går som planerat. Det är först nu på länge som jag känner att jag äntligen har trivs med allt jag gör. Jag känner ett lyckorus i hela kroppen, som att jag är nykär och vill aldrig att det ska sluta. Nu avslutar vi hur som helst veckan med en söndagsfilm och lite godis. Kram på er.

Likes

Comments

Texter, Vardag

Svalt gråtattacker under en timmes tid nu. Vi sa hejdå utanför mig och inte visste jag att det skulle göra så ont. Se han hoppa in i bilen och åka iväg, och inte veta när vi kommer kunna hålla om varandra igen. Det gjorde ont. Gör ont.

Efter att vi sagt hejdå och han åkt iväg möttes jag av mammas kramar. Välbehövligt. Vi gick in satte oss ner och drack te och pratade. Det var skönt att kunna lugna ner sig lite. Men så fort man blir ensam eller slutar prata kommer den där jobbiga gråtkänslan fram igen.

Denna dag kommer väl att vara väldigt känslosam men ni ska veta att mina vänner är så jäkla grymma som försöker berätta att allt blir bra och om hur skönt allt kommer vara när vi ses igen. Dom har rätt. Jag kommer klara det och det kommer att vara underbart att ses igen. Men smärtfritt är jag tveksam om att det kommer vara.

Vill hitta på något annat nu. Få tänka på annat. Något kul.

Likes

Comments

Texter

Igår natt när jag och Jocke kom hem, kröp ner i sängen och han pussade mig i pannan insåg jag hur lyckligt lottad jag är. Har en så fin kille som bryr sig om mig. Vi pratade lite om att han åker på söndag. Han ska flytta upp till Boden i nio månader för att gå en militärutbildning. Jag är rädd för det. Inte rädd för att jag tror att han ska träffa någon annan eller för att våra känslor ska svalna. Utan jag är rädd för hur ont det kommer göra i mig. Vi har bott tillsammans i drygt två år och vi har massor av vanor och rutiner tillsammans som nu försvinner för ett tag. Jag försöker förbereda mig men jag tror inte det går. Får ta det hela som det kommer, och smärtfritt kommer det inte vara.

Framtiden skrämmer mig. Men jag får se det som att jag nu har tid att fundera ut vad jag vill göra och vart jag ska. Jag försöker sätta mig in i Blair & Chucks tänkande. Det säger hela tiden att det ska vänta på varandra och det tycker jag är något fint. Att man vet att man alltid kommer att dras till varandra igen. Oavsett hur lång tid man är ifrån varandra. Jag tror det är så. Jag kommer alltid kämpa för mig och J för det är något som jag verkligen tror på.

För tillfället har vi tagit dagarna som dom kommer och det har funkat bra. Men detta är första gången jag känner mig riktigt rädd för framtiden. Jag vill inte begränsa varken hans eller mitt liv och det är viktigt att tänka så. Ingen vill bli gammal med tanken att man missat göra saker som man velat när man var ung.

Jag tror på föralltid och hoppas att det förblir så. Vi är unga, kära och ja kanske lite optimistiska. Men jag ser inget negativt i det.

Likes

Comments