Yesss, jag älskar att åka med och handla och bara plocka på mig massa godsaker. Såhär kan alltså en inhandling se ut.
Ikväll har Elise tjejmiddag vilket betyder massa fina bilder så get prepared!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag tog världens bästa körkooooooort!!

Så hon hämtade upp mig från praktiken och släppte av mig på gymmet. Sedan hämtade upp mig igen och så beställde vi thai, så längesen jag åt det! Pad Thai med kyckling är standard. Nu får vi se vad vi hittar på tills jag ska träffa David när har slutat jobbet.

Likes

Comments

As soon as i´m turnin´eighteen
Är så taggad, ska bland annat göra en systertatuering med min älskade syster!
Gonna be so fine

Likes

Comments

Lunch med Jossan på "barabrajuice" här i Kungsbacka. Vi båda tog en lax sallad samt en juice med äpple, passionsfrukt, rödbetor och citron. Så gott och fräscht! Rekommenderar verkligen.

Likes

Comments

Fiberhavregrynsgröt med kanel blåbär och en halv banan samt en smoothie med alldeles för mycket citron. Gillar citron i smoothie då det är så fräscht men idag blev de för mke sura miner..
FREDAGSFEELING iaf YEYYY hörs sen

Likes

Comments

Dagen har varit oväsentlig samt ointressant. Nu skulle jag och pappa sätta upp mitt sminkbord, vilket är en bräda jag ska sätta upp på väggen. Och det blev alldeles för högt. Och nu är det jätte komplicerat att göra om. Sånt här kan få mig på sämsta humöret, alltså allvarligt talat jag är nära på att explodera.
Säger godnatt nu vill bara sova.

Och nej en smoker är det sista jag är, bilderna är bara så fina

Likes

Comments

Smoothiebowl är en favvo, toppat med banan, chiafrön, kokosflakes och en klick peanutbutter! Mmmm

Likes

Comments

​Verkligen fått världens crush på längden på klänningarna nedan. Så snyggt till ett par sneakers eller klackar nu när våren smyger sig på. Ska beställas hem snarast!

Likes

Comments

Jag har blivit utmanad utav både hannamagdalena samt kajsaericksson så tänkte att jag blandar deras frågor och väljer ut de jag tycker är roligast hihi.

Vilken är din bästa och sämsta egenskap?
Bästa - Att jag är orädd och ärlig samt står för mina åsikter!
Sämsta - Att jag har så sjukt svårt att få saker gjort, har en meters lång "to do" lista som bara blir längre och längre...

Bästa skönhetstipset?
Svår fråga, men det som först dyker upp i huvudet är Maria Åkerberg´s hudvårdsprodukter som jag använder dagligen. Det är en ekologisk serie där man endast använder ekologiskt odlade vegetabiliska oljor. Vilket jag helt klart tror ger bäst resultat i längden.

Vem är personen som alltid får dig på bra humör?
Måste säga David på denna, så fort jag mår dåligt över något är han den jag vill vara med! Annars får mina vänner mig alltid på bra humör.

Beskriv din drömkille!
David är definitionen av min drömkille. Älskar lite utländskt utseende, bra pigment, bruna ögon, brunt hår osv. Är egentligen inte den ytligaste men David är den snyggaste jag vet.

Vad är du mest stolt över med dig själv?
Återgår till vad jag skrev ovan, att jag är orädd samt ärlig och tänker inte så mycket på vad folk tycker och tänker om mig som person.

Vad klarar du dig inte utan?
Bortsett från självklara saker som familj, pojkvän, vänner osv så är det, nude läppstift haha. Alla som känner mig vet att jag inte kan åka nånstans utan detta. Kommer inte på så mycket mer faktiskt.

Planer inför sommaren?
Mina stora happenings i sommar är att David tar studenten, helt sjukt! Sedan ska jag och David till Grekland (Karpathos) med hela tjocka släkten i en vecka. Sedan är jag hemma i en vecka cirka, innan jag beger mig till Grekland igen (Kos) med Vickan och Jossan i två hela veckor. Fest, sol och bad. Kommer sedan hem lagom till att jag fyller 18!!!! Efter det ska jag till Justin Bieber med David och hans kompisar då vi ska bo i min fasters lägenhet på Östermalm. Sean blir det väl mycket jobb, träning, sol och bad här hemma. Vet redan nu att jag i princip kommer att bo hos Vickan tex.

Vad klarar du inte av när folk gör?
Något jag tycker är så märkligt och töntigt är folk som kommenterar ens bilder på sociala medier och sedan inte ens vågar möta blicken i verkligheten? Trodde vi va vänner nu men nehe hahah (???)

Vad är det bästa som hänt dig?
Detta är en sjukt svår fråga. Men spontant tänker jag på David, vi har verkligen växt upp och utvecklats tillsammans och varit med om så mycket tillsammans. Sedan att jag började i Onsala och har dem vännerna jag har idag.

Bästa minnet sen i somras?
Denna är självklar. Summerburst i Stockholm med mitt squad (Klara, Ida och Linn) Hela den helgen var bara så lyckad. Varmaste dagarna på hela sommaren, då snackar vi riktig utomlandsvärme. Nä det var bara så mysigt allting.

Varför valde du att gå det du går på gymnasiet?
Jag går Handel och Administration på Elof Lindälv. Jag började först på en skola i Gbg (Kitas) för att jag ville bort från Kungsbacka och träffa nytt folk. Men kände snabbt att jag var för lat för att ta tåg och spårvagn/buss klockan 7 varje morgon. Detta ångrar jag dock då jag faktiskt tyckte om min klass där efter väldigt kort tid. Men slutade i alla fall som sagt på Lindälv och jag valde min linje för att jag hatar att plugga. Och vi har praktik och mer praktiskt arbete än de andra linjerna, alltså inte bara plugg, plugg, plugg. Jag är nöjd med min linje, läser högskoleförberedande och kommer ha precis samma möjligheter som de flesta andra efter gymnasiet!

EN BILDBOMB från i somras på personerna som betyder allra mest

Likes

Comments

Alltså..... Börjar fundera på om det här med blogg verkligen är min grej haha, med tanke på min uppdatering? Jaja kan ju bara bli bättre tänker jag!
Dagen har spenderats åt plugg, kvalitetstid med min bästa vän samt gym. Nu till ett problem, jag glömde min kamera hos Vickan... Får förhoppningsvis tillbaka den imorgon för jag vägrar uppdatera med mobilbilder! Bilderna är i princip allt i en blogg så om dem inte är bra kan det lika gärna kvitta.
Nu väntar jag på att David ska komma så ska vi mysa till sängs!

Bjuder på en väldig blandning av bilder på älskvärda saker 

Likes

Comments