View tracker

Gothiaveckan är äntligen igång, fotboll hela dagarna! Jag och Vickan avslutade denna gråa, regniga, kalla måndagen med en supergod middag på Tullen. Lika grå som denna måndagskväll var compares med mina blogginlägg just nu... It will get better.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vickan och Amanda lämnade mig i fredags för Båstad och skulle kommit hem idag. MEN istället ringde de mig igår och sa att de var hemma, så vi gjorde oss iordning och begav oss till Esters för att beställa in deras dessertfat och stannade sedan för att dansa kvällen ut.

Just look at heeeeeeer

Likes

Comments

View tracker

Ni ser ju bara hur fint hon hade fixat (Kajsa). Nu, matkoma.

Likes

Comments

I måndags åt jag middag med mina tjejer på esters här i Kungsbacka (jag åt en halloumi melon sallad) för att sedan stanna kvällen ut med resten utav Kungsbackas befolkning (kändes det som) haha. Trevligt var det i alla fall.

Likes

Comments

Bilder från Davids födelsedagsfirande på kvällen samt från dagens tripp till en annan strand här på ön, så fint!

Världens finaste bror

Likes

Comments

Igår fyllde David 19, medan jag fortfarande är 17... Vi väckte honom med frukost på sängen och paket! Sedan spenderade vi dagen på apella vilken är rankad som en utav Greklands finaste stränder. Gick sedan ut och åt på en fin resturang och efter det avslutade med några drinkar!

Likes

Comments

Anlände till hotellet igår runt 15 och låg sedan vid poolen tills det var dags att gå ut och äta.
Idag gick vi upp vid halv nio och åt frukost sedan spenderade vi förmiddagen på stranden, åt en Tuna club sandwich till lunch. Eftermiddagen har spenderats vid poolen och nu blir det balkonghäng med gott att dricka innan vi ska ut och äta för att sedan kolla kvällens match på någon mysig pub, klagar inte på livet för tillfället.

Likes

Comments