Jag har haft en fantastiskt dag som varje onsdag jämn vecka har vi haft möte jobbet, så jag jobba till halv sju. Sedan följde jag med mina kollegor som skulle till wild chilli en restaurang rätt nära jobbet. Tycker riktigt bra om den de har alla typer av mat kött, kyckling, thai och hamburgare så fantastiskt och det finns någon som passar alla. Kom precis hem igen så nu ska jag sätta mig i soffan en stund och bara ta de lugnt innan jag ska hoppa in i en behövlig dusch!

Likes

Comments

Dagens middag är som ni ser ovan Rostbiff tillagad i ugn i en mumsig sås gjord på matlagningsgrädde,vitlök, soya, paprika och champinjoner och en del kryddor. Till det var det spagetti. Eftersom att det är tisdag och jag slutar tidigt och varken jag eller sambon har träning har vi passat på att äta extra god middag och kollat på tv. Ikväll började första avsnittet av ung och bortskämd. Blir nästan i chock när jag tittar på detta program. Hur kan man vara så bortskämd? Helt otroligt. Eller vad tycker ni?

Likes

Comments

Vardag

Hej, nu är jag äntligen igång igen med bloggandet. Vilket känns så bra. Jag är alltså en glad och positiv tjej på 20 år som bor strax utanför Stockholm. Jag lägger mycket tid på jobb och mina vänner sen blir det en del träning också. Jag älskar att resa,upptäcka och att uppleva nya plaster. Jag tänker att jag inte behöver skriva en jätte lång presentation utan ni får helt enkelt veta mer om mig under min resa här. Men här kommer ni först och fräst få läsa om min vardag, vad jag tycker om och inte tycker om. Kläder, shoppning, resor och allt vad man kan tänka sig.

Likes

Comments