Header

Var ganska sliten från fredagen och en lång arbetsvecka. Så tog de rätt lugnt på lördagen på dagen. På kvällen åkte jag hem till Linda på tjejmiddag. Hon bjöd på fantastiskt goda snittar och fördrink med smak äpple, lime och fläder. Huvudrätten var en hostig gryta med pressad potatis. Det var så kul att träffa tjejerna de var så länge sen och sen var de kul att det var lite nya ansikten också!! Mycket skratt, skålande och härlig stämning.

Vid 22 åkte jag vidare till Jocke eftersom han fyllt år vilket firades ordentligt! Kul att träffa alla där! Mycket dans, snack och härligt häng. Vart rätt sent så jag och dan tog sällskap med ludde hem och var hemma vid halv 5.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

I helgen var vi och firade dans kollega Madde som fyllt 30. Det är super kul att få träffa hans kollegor som jag inte träffat förut! Super trevlig och lyckat kväll! Hoppas Madde kände likadant!

Likes

Comments

I torsdags eftermiddag och vi i damlaget tillsammans med herrlaget till Gotland för en helg med träning matcher och härligt häng. Igår blev de en löprunda och lite övningar och sen häng vid poolen. Fick njuta av den sista värmen. Därefter var det tacobuffe här på scandic. En kväll som blev senare än mina brukar vi kom hem från munken vid 4 halv 5. Efter att bara ha dansat massor sen klockan 12 med ett litet bad stop påvägen hem i hamnen.

Idag har de varit fokus på handboll och först lite plantering om framtid. Sen en och en halv timme handbollsträning. Lunchpaus i hallen för sen en mix match. Ikväll har vi varit på pinchos det var faktiskt väldigt trevligt och gott! Trots att jag inte riktigt är överens med deras app!

Imorgon blir det match mot Gotlands lag innan färjan åker tillbaka till fastlandet igen! En toppen helg!

Likes

Comments

Hamburg hamnade inte top 10 av sommarens alla städer. Inte nog med att vårt hotell inte var jätte bra Trotts att vi betalat bra! Staden hade inte mycket att erbjuda som tilltalade! Staden stank någon av de sjukaste jag varit med om de luktade alltså så äckligt så att middagen var inte långt från att komma upp. Vi gick och höll för näsorna och andades i tröjorna! Dock var maten riktigt god! Emilie hälsar att de har de godaste hamburgarna hon ätit!

Likes

Comments

Likes

Comments