Header

Jag vill alltid vara en positiv människa, men ibland faller allt och man blir negativ och omotiverad. Man tar på sig för mycket ansvar om att alltid hjälpa alla runt sig och glömmer sig själv. just nu är jag i en svacka. och då behöver jag människor som pushar mig och stöttar mig. Lyssnar på mig och hör mig. Precis som alla andra behöver det. Eftersom jag själv känner så, så försöker jag att alltid lyssna på andra och finnas där och vara en bra vän. Men ibland räcker man inte till. Det värsta jag vet är när folk blir besvikna på en oavsett vad det gäller.

Likes

Comments

Kort vecka och lång helg, vilken dröm! Fick vara ledig på fredag vilket leder till att jag får 4 dagars helg eftersom det är röddag imorgon. Fantastiskt skönt. Träffade Linda och Johanna efter jobbet en stund och åt mat. nu kommer snart Emilie hit och umgås en stund. Får se om det kanske blir lite vin på altanen eller att kolla mer på sommarens resa! Men blir nog trevligt vilket som. Nu ska jag starta en tvättmaskin och göra lite nytta så länge.

Likes

Comments

Är inte Maj bästa månaden på året. Det är ofta soligt och varmt. Det händer alltid massa roliga saker. Eller är det bara jag. Men jag men 2 av mina närmsta vänner, 4 kusiner, morfar, farmor många bekanta och jag själv fyller år i maj. Vilket leder till så mycket firanden och festligheter.Utöver det så väntas flera studentmottagningar. Den här veckan är det firande Tisdag, Torsdag, Fredag, Lördag och Söndag. Hur underbart är inte det? Dessutom är det röda-dagar och klämdagar vilket leder till en massa "gratis" ledighet vilket jag absolut inte klagar på heller! Så taggad på de kommande veckorna.

Likes

Comments

Känner mig så stolt! Alltså verkligen stolt över mig och över dan! Vi har sen vi flyttade hit för mindre en ett års lagt ny parkett i alla rum. Bytt alla golvsocklar och lister, målat om i alla rum. Fixat klinkers innan för dörren och nu de senaste projektet rivet och byggt ny altan. Jag älskar den nya altanen som är höjd med golvet inne vilken gör en fantastisk känsla när man går ut på den. Dessutom är plankorna på andra ledden nu vilket lurar ögat att den är större. Jag är verkligen stolt. Jag kanske skulle kunna bli en hantverkare ändå?!

Likes

Comments

Jag har haft en fantastisk söndagskväll med mina fina vänner Linda och Frida. Frida plockade upp mig i jakobsberg för att åka till SushiYama i Barkarby för att köpa middag, Frida fick välja vad som skulle ätas eftersom hon fyllde år. Sedan åkte vi till Sandvik för att sitta på ett par fina klippor vid vattnet och njuta av vädret och fira Fridas födelsedag med musik, vin och god sushi. SushiYama gör enligt mig den bästa sushin (Av den jag har ätit då) Super trevligt och härligt. Älskar att det är så varmt långt in på kvällarna nu när jag kom hem vid halv 10 var det alltså fortfarande 18 grader ut.

Likes

Comments