Header

Hamburg hamnade inte top 10 av sommarens alla städer. Inte nog med att vårt hotell inte var jätte bra Trotts att vi betalat bra! Staden hade inte mycket att erbjuda som tilltalade! Staden stank någon av de sjukaste jag varit med om de luktade alltså så äckligt så att middagen var inte långt från att komma upp. Vi gick och höll för näsorna och andades i tröjorna! Dock var maten riktigt god! Emilie hälsar att de har de godaste hamburgarna hon ätit!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Riktigt överraskad av denna fina stad! Bättre än jag trott och förväntat mig! Hon vi hyr lägenhet av var så snäll och trevlig och tipsade om den bästa restaurangen, glassen, stränder, klippor och sevärdheter som var enligt henne värda att se på! Vi åt 3 rätters på en fantastisk restaurang i Old town. solade på klipporna. Gått kvälls promenader längst vattnet! Njutit av en otroligt fin lägenhet. Nu är vi påväg till Venedig. Skulle tippa på att vi är framme om 1 timme eller så! Efter lite lunch stop i Slovenien och utsiktspauser!

Likes

Comments

Igår kväll kom vi fram till denna fantastiska stad. Vi började med checka in oss i lägenheten vi ska bo, sen åkte vi och handla frukost och fixa oss efter en lång dag i nationalparken. Efter det tog vi oss in till gamla stan. Super mysigt ställe med mycket restauranger, butiker, båtar och sevärdheter. Nu ska vi äta klart frukosten och sen väntar en dag på stranden!

Likes

Comments