Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I lördags var det först match, oavgjort mot Vallentuna. Sen hann jag precis se sista minuterna av dans match härligt att se fe vinna mot serieledarna. Där efter fick jag skynda mig hem och fixa mig innan jag skulle åka iväg på lagfest. Mötte Erica och Frida påvägen sen åkte vi tillsammans till Sofia innan se det var dags middag och bowling Följt av efterfest !

I söndags följde jag med Dan till DM som de skulle spela semifinal ( som de vann så de blev även final) vi hann även med att åka till Nacka forum och äta thai och kika runt lite. Och såå klart massa handboll!

Likes

Comments

I fredags åkte jag och dan in till stan för att äta middag och fira halv årsdag. Vi åt på en super mysig resuturang vid Maria torget. Pilgrimsmusslor med löjrom, hjortfilé och chokladfontant. Med cava och vitt vin, vilken dröm! Så otroligt gott och lyxigt. Efter det gick vi upp till sergel och gick på bio! 

Likes

Comments

Idag har jag äntligen varit på läkarbesök i mall of scandinavia för att kolla min näsa som jag bröt för 1 månad sen. Det hade blivit en inflammation i näsväggen.. så nu har jag fått en nässpray med kortison i som ska vara med och hjälpa till så ska de not göra att jag snart kan andas med näsan igen. Om en månad ska jag tillbaka och då bestämmer de om det blir operation av näsan eller inte. Hoppas jag klarar mig utan.. där efter köpte jag med mig en frappe och åkte tillbaka mot jobbet!

Likes

Comments

Igår var jag iväg och firade fina Lina som fyller 22 år! Hon hade hyrt lokal och dekorerat och förberett så bra över 100 pers dök upp och gjorde kvällen så lyckad! Kvällen började med middag här med Linda, lite plockmat. Det är ju det bästa! Sen åkte vi till Jonas och förade och fixade oss lite där med Emma, Emilie, Jonas, Jocke, Wille, Amanda och Victor innan vi åkte vidare till Linas fest. Det var super kul där och mycket folk. Kul att träffa folk från gamla klassen som det var sååå länge sen man träffade och mycket andra människor.

Nu sitter jag hemma och fixar lite och väntar på att Dan blir klar med skoskåpet. Sen ska vi åka iväg på middag. Skönt att slippa laga mat en söndag och komma iväg på risotto!


Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag och Johanna först gått en sväng i stan, och ätit lunch i hamnen innan vi åkte iväg på tivoli. Vi hade nämligen sätt en skylt om tivoli igår när vi gick till affären så idag passade vi på. Det var ett äventyr så att säga att hitta dit. Det var en del attraktioner och spelgrejer! Super kul verkligen! Nu har jag precis hoppat på tåget mot stockholm igen med mat från hot and spicy och en stor godispåse.

Likes

Comments

Äntligen äntligen är jag här hos fina Johanna i Karlstad. Kom hit sent igår kväll så då blev det bara te och fika mys. Idag har vi gått runt vid vattnet och vid hamnen. Sen ätit god sushilunch följt av shopping. Hur bra är inte det? Nu ska vi gå och handla lite innan vi ska in till stan igen.

Likes

Comments

Likes

Comments