1. Favorithöst ljus? Jag Bränner inte så mycket ljus men det måste nog vara firesides treats av Yankee candle. Ljuset luktar marshmallows Vilket jag ÄLSKAR!!
2. Kaffe, Te eller varm choklad? Jag dricker både te och varm choklad, jag har ingen speciell favorit. Om jag skulle behöva välja en skulle det vara te för att det finns så många olika smaker så man behöver inte ta samma varje gång!
3. Ditt bästa höstminne? Mitt favorit höstminne var nog när jag, min kusin och mina lillasystrar gjorde en megastor lövhög, sedan hoppade vi i den vilket var så kul!
4. Vilket smink skulle du föredra- mörka läppar, Vingad eyeliner eller eyebrows on fleek. Jag föredrar att ha eyebrows on fleek för att det är så snyggt!
5. Bästa bodymist/ Parfym till hösten? Min favorit är Ralph lauren 2 och den luktar såå gott!
6. Favoritmat på hösten? Min favoritmat på hösten är köttgryta med svamp i.
7. Hur är vädret på hösten hos dig? Hos mig så är vädret regnet och kallt på hösten.
8. Mest använda hösttröjor? Jag har använt en stockad grå tröja mycket under hösten för den är jätte varm och mysig.
9. Nagellackmåsten under hösten? Jag har nästan alltid vinröda naglar på hösten för att det är en färg jag använder mycket under hösten! Just nu använder jag HMs nya nagellack i färgen Bordeaux.
10. Spela fotboll eller hoppa i lövhögar? Jag väljer absolut att hoppa i lövhögar.
11. Jeans eller mjukisbyxor? Jag använder både mjukisbyxor och jeans men jag tycker att mjukisbyxor är skönare än jeans så jag väljer mjukisbyxor.
12. Boots eller springskor? Jag älskar att ha på mig boots på hösten, jag skulle vilja ha ett par Johnny Bulls!
13. Favorit höstprogram? Jag har inget speciellt Favorit höstprogram.
14. Vilken låt får dig att tänka på hösten? Jag lyssnar i princip på dem låtarna som går på top listan så jag har ingen låt som får mig att tänka på hösten.

Likes

Comments

Jag vaknade imorse och kände att jag mådde dåligt. Jag var inte förkyld innan men nu blev jag det. Jag har ont i halsen, ont i huvudet och ont i magen. Jag ska göra mycket idag, först ska jag va i skolan (ofc) från 9.15-15.15. När vi har slutat så ska jag och några andra ner på stan och när jag vart på stan ett tag så ska jag hem och äta. Sedan är det kör så jag har en hel del att göra idag. Just nu sitter jag och dricker varm choklad och ska snart gå till bussen. Det tar ca 35 min att åka buss för mig. Vi får se hur denna dag blir.

Likes

Comments

Nu har jag äntligen börjat att blogga igen! Jag har känt att det var ett måste att blogga hela tiden, Så jag tog en paus! Nu så tänkte jag börja igen. Jag älskar hösten. Löven ändrar färg (i dem första två veckorna är det fint), Man får sitta framför brasan, Ha myskläder på sig och det börjar bli kallt. Dock så gillar jag inte att det regnar hela tiden. Man blir sjuk och förkylningarna kommer. Just nu så orkar jag inte med hösten. Jag har en muntig presentation i SOn snart och jag känner mig lite säker inför det men jag längtar liksom inte.

Likes

Comments