Har denna veckan bott hos min kille i Timmersdala då vi provar på livet som sambos. Jag tycker att det har funkat bra än så länge. Enda nackdelen är att jag får pendla ungefär 12 mil om dagen vilket resulterar i väldigt tidig uppstigning för min del. Men vad gör man inte för kärleken.
Har upptäckt så mysiga ställen på mina kvällspromenaden här i byn 👌🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det var nästan ett halvår sedan jag gjorde ett inlägg sist men tyckte att det var dags nu. Här får ni lite bilder på min underbara semester med massa god mat, underbara vänner och varma sommarkvällar☀️

Likes

Comments

Mina älskade tulpaner är på plats.

Likes

Comments

Har idag lyckats med min första söndagsstek någonsin. När jag bodde hemma åt vi stek ibland på söndagar och jag har saknat det nu när jag har bott hemifrån ett tag. Mammas mat kommer alltid vara bäst men jag blev ändå nöjd med vad jag lyckades åstadkomma.
Och Gud så gott det blev!

Likes

Comments

Idag har det varit så fruktansvärt kallt, helt sjukt.
Jag vaknade vid fyra på morgonen idag och kände att det var kallare än vanligt och sen kunde jag inte somna om. Så jag gick upp och hade en riktigt mysig morgon innan jobbet med en kopp energi te från frigs och ananas. Annars har jag bara jobbat och tvättat idag, men det behövs det också ibland.

Likes

Comments

Nu blir det dubbla inlägg ikväll men jag måste bara berätta att den nya Beck filmen Gunvald är så bra. Beck har alltid varit bra men denna filmen var något speciellt tycker jag. Har inte gråtit så mycket till en film på väldigt länge 5 av 5 👍🏼

Likes

Comments

En röd dag mitt i veckan, hur skönt är inte det?

Det är inte ofta man är ledig så när det infaller en röd dag är det rätt så skönt att det blir mitt i veckan. Idag har jag bara varit hemma, städat i lägenheten, tvättat, diskat och äntligen fått upp min klocka i köket. Den har stått i sin plastförpackning allt för länge nu så det var på tiden att den äntligen fick sin plats.
Det hände dock en liten incident.
För att kunna spika upp klockan var jag tvungen att dra ut mitt matbord som stod intill samma vägg där klockan skulle hänga. Men i samma stund som jag drar undan bordet faller båda benen ihop under slagbordets båda sidor så det blev bara mittdelen kvar som ni ser på bilden.

Men det var väl ett teckna på att jag behöver köpa ett nytt matbord antar jag. Så nu sitter jag och letar runt efter ett nytt fint matbord och med en kopp kaffe i handen. Imorgon blir det jobb tidigt igen men snart är det helg!

Likes

Comments

Idag har varit en stressig men väldigt rolig dag.

Började med att åka till Falköping för att utföra ett jobb som är otroligt roligt för en målare att göra. Totalrenovering från gammalt till nytt och det kommer bli så fint. Får tyvärr inte lägga upp bilder eller filmer på hur det blir, men ni får helt enkelt fantisera.

Efter jobbet fick jag stressa hem för att sedan slänga mig iväg till rosers salonger i skara. Där var det revy "Bröllop I Kikar'n" med bland annat dagotto.

Likes

Comments

Det här är alltså mitt första inlägg i bloggen.

Denna bloggen startar jag för att det är en rolig sysselsättning och ett bra sätt att skriva om sig själv och sitt liv så att folk som känner mig eller är intresserade av mitt liv kan ta del av det lättare.

Ikväll har jag varit över hos grannen och fått lite mat och gott sällskap. Drack te och kollade på en film. Senare ikväll ska jag bara tända lite ljus, lyssna på musik och försöka lägga mig i tid. Klockan ringer 04.30 imorgon så det gäller att vara pigg till jobbet.

Godnatt!


Likes

Comments