Den här dagen har varit bra på alla plan. Försöker tänka tillbaka på vad vi har gjort, men det blev tvärnit i huvudet. Är man trött då?

Jag ligger iallafall nerbäddad och redo för att strax lägga ifrån mig telefonen och sova. Molly somnade som vanligt strax innan 18:30, Moa 19:30 och det var så skönt att få andas i tystnad. Ingen som säger mamma trehundra gånger, inget blöjbyte, ingen som skriker och behöver närhet, ingenting. Bara tid för mig, Malin. Det är när tystheten och lugnet infinner sig efter en hektisk dag som man verkligen inser hur mycket man saknat lugnet.

Jaja, tvätten tog vi idag (för imorgon är det fullt upp), så var det ja. Sen har jag grejat och städat lite bara. Therese var här idag med, så mysigt! Pratade, skrattade och tokade oss i vanlig ordning. Nä, sova! Ikväll är jag trött

Likes

Comments

Jag skulle: fortsätta städningen
Jag råkade istället: slumra till på soffan såhär med den här varma och gosiga ungen!

Ja, som ni förstår blev inte beslutet så svårt. Ligger hellre och myser såhär

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag älskar att kicka igång dagen med högt tempo. Är oftast inte den som gärna ligger kvar länge i sängen. Upp och hoppa! Anders brukar säga "Är du vaken så är du. Antingen ON eller OFF" stämmer väldigt bra. Anders är likadan, skönt att vara lika samma. Däremot får ingen prata med mig dom första 10 minuterna, men sen så. Har jag nog babblat mer än dom flesta gjort under en hel dag.

Vi har tagit en morgonpromenad med världens finaste utsikt, rosa himmel. Lämnade av den stora på dagis, vidare till affären och sen tog vi en sen frukost. Gott! Känns så mycket fräschare att äta efter en promenad? Varför gör man inte detta oftare? Nu har jag iofs gått en promenad om dagen och det känns riktigt bra.

Idag ska det förberedas lite inför morgondagen, leka/gosa med Lollypolly och sen går Moa på helg! Anders sista jobbpass för den här veckan med, han börjar 16 och slutar 22. Jag sover nog när han kommer hem. Hehe..
Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Torsdag: Moas sista dag innan helg på fsk
Fredag: Kalas (är ju tydligen någon som visst fyller 22...... Hehe)
Lördag: Kanske leklandet för Moas del. Det nya i Valbo, Andys!
Söndag: Den dagen tar vi som den kommer

Shit, så mörkhårig du var lilla hjärtat! (Tittade igenom gamla kort) helt sjukt. Och du var det länge med! Nu är du alldeles ljus, precis som din storasyster också var. Men hon blev det mycket tidigare.

Likes

Comments

Jag trodde aldrig att jag skulle lyckas hålla mig vaken och klara av kvällen så pass bra ensam (A jobbar kväll ikväll), men jodå. Med kaffe och två underbara ungar så gick det galant. Nu har jag Moa för mig själv då Moa ligger för natten. Det är så skönt att hon somnar 18:15-30 varje kväll numera.

Fick lite Therese-energi idag med, var upp dit på kaffe med Molly innan Moa kom hem från förskolan. Vad vore livet utan vänner?

Just det. Alla har väl färgade läppar som Noora i SKAM nu mera? Tänkte väl.
Även jag föll dit

Likes

Comments

Den här fina sängen plus spjälsängsskyddet ska vi hämta på fredag. 😀

Likes

Comments

Här gjorde vi morgon runt halv 7, kändes helt ok med tanke på att vi slocknade tidigt igår. Moa däremot, sov väldigt oroligt. Varför vet jag inte riktigt men ibland är det ju bara så. Imorse insåg jag att det har hänt grejer med min vikt, min midja känns mindre. Även Anders sa att det börjar synas. Den lyckan! Tänk vad det lilla kan göra mycket i kroppen. Inget bröd, ingen läsk med socker i, lite mer Furix och promenader har gjort detta. Jag är mer pigg också!

Jag började dagen med att ta en promenad till Moas dagis, förbi affären och handlade hem det som behövdes och sen har jag lekt med Lollypolly. Nu ska vi fortsätta göra dagen! Tänkte passa på att storstäda så fort Molly somnat

Likes

Comments