.. en utav alla presenter. Therese med familj var hit idag. Dessa ljus från H&M luktar gudomligt. Tack!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi vaknade upp till en väldigt kall dag, termometern stod på -14 ute. Brr... men trots det, tog vi oss ut så tjejerna fick åka lite pulka och Molly älskar det verkligen. Haha

Det blev bara en snabbvisit ute, sen ville Moa in igen (ingen snö-tjej riktigt, men ett tag går.... Lik mamma) lunchen är intagen och Molly kör sin vila. Jag och Anders har gått och blivit tokförkyld. Min förkylning har hållit i sig i 3 veckor... Men det gör inget, jag har ju fått världens bästa telefon (hehehe) älskar den. Det blir magiska kort och (ännu) roligare att fota. Senare får vi fikagäster. Ha en fin söndag!

Likes

Comments

Jag kan inte riktigt förstå att jag blir hela 28 (!) år idag. Eller snarare: jag fattar ingenting. Jag är ju 21, och fyller 22 i huvudet. Hmm.. jaja. Jag vaknade upp till en stor bukett röda rosor, massa pussar och kramar. Livet hörni!

Likes

Comments

Godkväll! Här hemma är ljusen tända, alltså fredagsmyset i full gång med andra ord. Vi har haft en bra dag tillsammans och dagen avslutades med en timmes barngympa för Moa, så roligt!

Therese var förbi en sväng också. Som jag älskar den tjejen! Vad gjorde man utan sina vänner?

Nej, fortsätta myset! Hej

Likes

Comments

Jag fick en tidig födelsedagspresent utav älsklingen. En iPhone 7!! Som jag länge länge velat ha. Alltså, glad.

Likes

Comments

Tisdagar, jag gillar tisdagar. Gör ni det? Snacka om storm inatt, jag trodde att hela huset skulle blåsa bort. Nu snöar det lite lite, små flingor. Mollan kör sin vila och Moa är på förskolan. Just i skrivande stund sitter jag framför datorn med en kaffe och ska strax plugga, men först knåpa ihop ett litet inlägg bara.

Veckans todo:

tis - plugg plugg
ons - också plugg, A jobbar kväll
tors - mamma kommer på besök
fre - förbereda lite inför kalas på lör
lör - jag fyller! Inte jätteviktigt egentligen, blir ju "bara" 28
sön - ingenting, det visar sig.

Likes

Comments

1 mango
2 bananer
2 dl mandelmjölk (osötad)
1 msk chiafrön (om man vill)

Skala och skiva mango och banan och kör i blender tillsammans med mandelmjölk, chiafrön och isbitar. Häll upp i glas.

Likes

Comments

... En ny vecka, med nya tag. En helt orörd vecka, men varför känns alltid måndagar så sega? Den här måndagen har förvisso gått ganska så fort. Moa har varit på föris, Molly har varit extremt gosig och glad - trots 2 tänder samtidigt som är på gång (tand 10 och 11), tuss. A jobbar kväll, slutar 20:30, så det är skönt att hinna få lite tid ihop innan vi lägger oss. Molly måste ha varit otroligt trött ikväll.. Hon somnade sittandes, i min famn medan jag pratade med Tolie i telefonen. Vaknade inte ens när jag babblade vidare och la ner henne i sängen. Som tur var hade jag gjort i ordning henne för natten.

Moa har också varit otroligt trött efter fsk. Hon höll på somna ett x antal gånger men det var precis så att hon orkade. Jag fick köra med små snabba mutningar som: här, lite hallon soda (jättelite), och ett: kom Moa, så spelar vi djurspelet! Allt hon älskar, för att hon skulle orka fram till läggning.

Mina kurser som är kvar är redo för att påbörjas, men det är inte förrän i mitten på feb som jag behöver starta med dom. Men i och med att jag gillar att ligga steget före, så börjar jag med den första uppgiften ikväll.

Tänk att jag fyller år på lördag. 28 år. Alltså vad hände?

har blivit helt såld på mässing, visst är det fint?

Likes

Comments

Vi började dagen på ett skönt vis: sovmorgon till 7:30, då är det synd att klaga. Iallafall efter en natt med bra sömn 😊

I skrivande stund dricker jag kaffe, Moa myser i soffan framför plattan (man får, när man är sjuk och inte är hellt hundra) vi har iallafall varit ut och fått oss lite friskluft. Tjejerna fick åka pulka tillsammans till affären för att köpa fredagsmys, och sen stannade vi kvar utanför oss och lekte lite.

A jobbar 14-21:45 idag, så det blir en tjejkväll ikväll.

Likes

Comments

Dagen middag blev verkligen succé och det var första gången jag gjorde egen potatismos på ”Molly-grädde”, det blev så gott verkligen! Inte sista gången, nu får det bli bara denna och allt annat hon tål i maten. Känns typ fräschare. Ungarna åt som bara den och så kokt broccoli till fisken. Mmmmm mmm mm.

Likes

Comments