Hallå hörni! Läget? Taskig uppdatering, vet. Men livet kommer emellan ibland och det har varit mycket, mest hela tiden. Familjen kommer först. Men nu så, är vi back on track. Dagarna har varit bra, trots att det varit mycket. Moa och Molly är jätteförkyld. Mollys börjar lägga avta lite nu dock (peppar, peppar) men då har Moas förvärrats istället. Hm, jaja. Är det värre än vad det var imorse så får Moa stanna hemma imorgon och ta helg en dag i förväg.

Betat av en hel del promenader i september och det ger resultat. Så roligt! Piggare, går lättare, inte lika motigt och - på vågen och inte +. Det, bara det är ju hur nice som helst. Inte jättemycket minus men minus. Hellre sakta men säkert än alldeles för fort och upp lika fort. Den tabben har man ju gjort förr.

Anders har mycket i helgen så jag ska minsann suga i mig mycket gos ikväll. Det är tur att jag har tjejerna jag kan gosa med, så ensam är man aldrig. Hehe. En annan grej som slog mig, 2 veckor kvar till Kolmården! 2 veckor är ju ingenting.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

.. vilken start på den här veckan! Snorigt för Moa och Mollys del. Det slog till rejält båda två igår kväll. Jag tänkte att är Moa okej och det bara är lite halvsnorigt så får hon gå till förskolan ändå. Och hon var inte alls lika tagen utav det som Molly, fy hur det blir när dom är såhär små. Tackar vet jag nässug och nässpray men vilken natt. Lyckades väl som mest skrapa ihop en timmes sömn på hela natten. Så jag och Mollan fick lägga oss på förmiddagen.

Annars har det varit hyfsat lugnt. Jag känner att all energi lär gå till barnen idag. Så studierna fick hamna helt åt sidan idag. Idol ikväll igen, längtar!

Likes

Comments

Hallå hörni! Idag har vi haft en både skön, fartig och kreativ söndag. Dagen började med att jag fick sovmorgon (tack älskling!) efter det gjorde jag i ordning en enkel lunch, lunchade. Therese kom ner och vi har hängt precis hela dagen, ibland behövs det och idag var en sån dag. Fina vän!

Vi betade av en 6 kilometers promenad, för att sen gå till affären, pyssel med småtjejerna och sen kaffe i mängder. Surr och skitsnack. En väldigt väldigt bra dag.

Nu ligger båda barnen för natten (Molly gjort sen en timme tillbaka) och mamman på soffan. Anders är iväg på innebandy. Slappt värre.

Likes

Comments

Hallå! Hur mår vi?! Här är det bra, landat efter en otroligt fin dag, bara vi i familjen igår.

Lämnat Moa på föris och fick mig en totalt 3 kilometers promenad. Lagom med min onda fot. Fredag idag! Anders kommer hem lite tidigare från jobbet för att han ska till HC, jag sipprar på en kaffe och har gjort ett snabbryck här hemma (rensat skåp, tagit undan vagnar och dammsugit), tänkte att jag gör grunden inför kalaset som är imorgon och så finslipar jag lite fort imorgon bitti bara.

Idag (ikväll) ska det blåsas ballonger. Men innan allt ståhej - fredagsmys. Det blir tacos och jag bara älskar fredagar! Utöver allt som är bra, lär jag får skryta lite till: vågen visade minus idag, igen (!!) Det är nog mycket vätska till en början. Men vad gör det.. det går åt rätt håll. Sakta, sakta men säkert.

Likes

Comments

Ibland får jag sånt där kärleksryck och tänker "jag måste bara smyga in och titta till Moa. Ge en sista godnatt puss, försiktigt och viska att jag älskar henne." Smyger in. Ser henne ligga ihopkurad som en liten apunge, med alla hennes tusen gosedjur. Men just såhär, lilla, stora, egentligen så himla liten. Shit. Mammahjärtat svämmar över av all kärlek ibland. Jag kommer att göra allt för dig.

Likes

Comments

Hallå hörni! Hur mår vi? Bra, hoppas jag. Här är det bara bra och jag vaknade upp med en sån härlig känsla inatt när jag skulle ge Molly mat. Lilla plutt, där ligger du och snart om några timmar var du utanför min mage. Det är en mäktig känsla och det känns nästan som att man går igenom allt igen. Jag minns ju det faktiskt som om det var igår, otroligt. Fast det gått ETT helt år. Mäktigt.

Här regnar det så jag var inte jättesugen på att ta en långpromenad. Fick bli 2,5 bara men det är bättre än ingen alls, så jag är nöjd.

Dagens planer blir alltså att fira Molly som fyller år IDAG. Det blir bara vi, familjen, så sen kör vi på det riktiga kalaset som är på lördag. Men våran present ska hon få öppna sen när alla är hemma =) gosigt! Blir nog pizza eller thaimat till middag med tänker jag. Lite lyx en sån här dag mitt i veckan, då får man. Men nu en café latte!

Likes

Comments

Moa - pratar konstant. Hela tiden om precis allt. Har sådana funderingar och visar sin kärlek tydligt i både kramar, pussar och ord. Mycket kärleksförklaringar och alla måste nämnas vid varje "jag älskar dig..." mamma, pappa och Molly. Hon leker med grabbarna på föris, bästa vännerna är Charlie, Gustaf och Melker. Tänka sig, jag var likadan. Lekte bara med grabbar. Mer full fart i dom och jag som känner Moa vet ju att hon gillar - full fart. Inget jox, bara köra. Hon har också börjat visa intresse för fotboll, så vi överväger att satsa på en fotbollsskola till nästa sommar (2018) istället för dansen. Det är så tydligt att hon verkligen gillar att latja med fotbollen. Och nej, inte brås hon på mig där. Pappas kicka! Hon älskar att skriva och spexar gärna till allt. Sån humor och väldigt lik mig till sättet. Ingen är så snabb på plats som storasyster när Molly panikskriker och har gjort illa sig.

Molly - 6 tänder rikare, shit vilken explosion det blev i munnen för henne. Först kom ju två, ganska så samtidigt och tätt inpå. Men sen kom det 3 på raken och så en till. Tuss. Hon är inne i en "se mig, hör mig"-period. Uppmärksamhet precis hela tiden och är inte nöjd att sitta ensam långa stunder (inte ens korta) hon kan säga: mamma, pappa, babba (babblarna), titta, PAH (lampa), bä (fåren), kackkvack (anka), tinja (mammas hund Tindra) pekar hejvilt mot alla hundar och säger TINJA, namnam, hej. Otroligt. Det går för fort. ETT HELT ÅR IMORGON! Hon härmar fortfarande allt vi gör typ. Ska efter syrran och hon kryper inte. Det är hasa sig fram som en liten apunge som gäller. Precis så gjorde ju Moa också. Hon reser sig mot allt och går längst möbler. Går själv med gåvagnen och har stått still utan att hålla något i en 3-4 sekunder. Snart går hon. Inte långt kvar alls, känner jag.

Likes

Comments