Om det var något som stod högst upp på köpar-listan, så var det nya kläder till tjejerna. Fyndade på Lindex där det var halva reapriset. Ihh! Någon mer än jag som typ tycker att det är roligare att shoppa kläder till ungarna än till sig själv? Hehe.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Såhär började våran dag, efter att jag och Moa hade gått med henne till föris. Jag var tvungen att åka in och handla bland annat studieblock, en bra penna och lite annat inför pluggandet inför skrivning =)

Fyndade lite på Lindex till tjejerna med. Det var halva reapriset, skapligt.

Likes

Comments

Vi har testat Sempers mjölkfria välling - gick inte hem hos Molly. Så jag tänkte att vi provar den här då. Tror ni den gick hem? Nää, ingen välling-tjej här inte 😋

Likes

Comments

Jag fyndade ett vardagsrumsbord, ett sånt som jag länge velat ha. På Jysk, nedsatt från 899:- till 450:-

Extra + är ju att det inte finns några dumma hörn att göra illa sig på för Molly som är mer rörlig nu 😊

Likes

Comments

Hallå! Jag vet, superdålig uppdatering här, men jag har tappat suget på allt bloggande. Alltid samma. Hehe. Men med nya tag och när jag verkligen har något roligt att skriva om, så kommer det att bloggas iallafall =) annars kommer jag mest bjuda på bara bilder

Läget: Bra, längtar mest efter min Moa nu. Tänk så viktigt det är att även få längta efter varann, och det här var precis det vi behövde. Jag vet att hon har det bra med morbror, Helen och Helenes syster. Dom har matat kaniner, ankor, fiskat, grillat och nyss fick jag ett mess om att de skulle bada bubbelpool. Happ, går nog ingen nöd på henne minsann.

Vilken fin dag det blev, trots att SMHI utlovade skitväder. Nice. Sol och klarblå himmel än.

Idag fick det bli sushi. Både jag och Therese fick världens sug på det. Min soulie som gick på semester idag! Det firades såklart med en cider, gott!

ETT TIPS!
Sjukt nöjd med mina nya örhängen! Det är nickel i och jag som inte tål det läste om ett husmorsknep: dutta på rikligt med genomskinligt nagellack och vola, det funkade!

Likes

Comments

Betvivlar ju inte en sekund på att Mois har det mer än bra med morbror och Helen

Likes

Comments

Dagen: Vi åkte ju in till Sandviken, där inhandlades det vit färg, en pensel, två roller, två tröjor till tjejerna på rean, hårband till Molly och en fläta med tofs på till Moa (hon har en rosa som hon älskar, så kul med en till om vi inte hittar den andra - alltid, hehe. Ibland finns inte tiden till att leta.)

När vi kom hem drog vi igång med maskeringstejpen, slipmaskinen och spacklet. Imorgon är det bara målandet kvar, så så kul!

Therese, Joline och Ronny var ner en sväng tidigare med. Sen slet dom med sig Moa ut på gården för bad och grillat, tack för att ni finns! Ibland är det bara så skönt att få skratta tills tårarna rinner och det fick jag idag. Kvällen avslutades med att leka tafatt och Moa slocknar nog när som helst (blev lite senare än vanligt idag)

Imorgon är det fredag!

Likes

Comments