.. alla ni som njuter i finvädret!
Vi har inte kommit så långt än då Molly somnade i min famn och sover än. Men snart så har hon vilat färdigt sin långvila och vi kan ta oss ut. Bjussar på en bild jag tog för bara en liten stund sen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon! Natten har varit.. sådär. Molly har sovit väldigt oroligt och börjar bli förkyld, tuss. Moa med men det är som det är, känns som dom alltid är mer eller mindre förkylda. Trots det så känner jag mig inte jättetrött. Dricker en kopp kaffe och myser bara :)

Idag kommer Tolie, äntligen! Alltså verkligen glad över det! Ska försöka knäppa massa kort idag, så ni får vara med på "våran dag"

Nu ska jag fortsätta här med tjejerna och göra den här dagen till en riktigt bra dag.

Likes

Comments

.. men känns som fredag. Dagen har varit bra, jag har haft tre ungar att se efter istället för två. Nu sköter sig Joline väldigt mycket själv, men så himla mysigt att få ha henne här. Moa och hon har härjat hela dagen, med små pauser av legobygge och pyssel. Till lunch grillade vi korv med bröd och det uppskattades, så skönt väder med!

Nu ikväll fick dom en varsin skål med chips och läsk, vi tjuvstartar fredagen 😋

Imorgon kommer äntligen Tolie hit!! Soooom jag längtat hela veckan. Så imorgon eftermiddag ska det fixas och greja med det sista inför dopet. Aah, så mysigt och roligt! Vi tar bilen (som vi får låna av T och Ronny) till Kungsgården för dukning och alla förberedelser. Sen får vi se vad vi hittar på.. Anders och Molly lämnar vi hemma, dom får mysa på och göra det dom vill. Roadtrip med Tollan, Moa och Jollan 👍🏻 Hehehe.

Likes

Comments

Vill du få en kallare blond färg i håret så är det den här som är grejen!

Likes

Comments

Hallå!

Sista dagen innan vi går på långledigt, ska bli härligt och vi har mycket att se fram emot. Idag är dagen vi kan göra det mesta känns det som. Farmor kommer hit i eftermiddag och hämtar Moa på förskolan. Jag och Anders tar och åker till Valbo, där ska det sista inför dopas inhandlas som: jeans till Anders, servetter, en bh till mig, solhatt till Molly, en keps till Moa, skor till mig och lösögonfransar. Vi kommer säkert på mer grejer, men det tar vi då. Så farmor tar Moa under tiden vi åker iväg. Inte roligt att ha med en trött liten trotsig tjej, och tvinga med henne att gå runt i olika affärer, samt försöka koncentrera sig på vad som ska inhandlas under tiden. Nej, den tabben gör jag inte om igen, så hon får mysa med farmor och landa efter en heldag på föris

Så det är dagens planer. Vi äter nog ute idag någonstans, Moa och farmor kommer nog på något att käka dom med ;)​​

Jag känner mig jätteglad idag och kär i livet. Ha en fin dag hörrni!

Likes

Comments

Ibland glömmer jag bort att du faktiskt bara är 3,5 år. Men ack så klok, ödmjuk, generös och envis. Framförallt kärleksfull. Du är otroligt fin med din lillasyster och vill alltid allas bästa. Trotsig, såklart. Väldigt jobbig ibland och gör din mamma gråhårig i förtid. Men jag måste påminna mig själv om att du inte är stor bara för att du blev en storasyster. Du är ett litet barn. För dig ska jag göra allt. Allt. 💗

Likes

Comments

Det är något alldeles speciellt med varma sommardagar, jag tror att jag och dom flesta blommar ut. Alla färger som blir så intensiva. Värmen. Solen. Den blåa himlen. Idag hämtade jag en glad tjej på förskolan, så himla härligt. Vi sjöng nästan hela vägen hem och pratade lite om livet. När vi kom hem gick vi inte in som vi annars brukar, vi stannade kvar utomhus, Joline kom ut och sen lekte dom tills det var middagsdags. Den åt vi ute, såklart =)

Båda barnen somnade ovaggat i min famn. Först Molly och sen fick jag en dos egentid med Moa innan hon somnade på mig. Hehe

Likes

Comments

.. kanske var det dags för ett "godmorgon"-inlägg? Haha, blir ett god eftermiddag istället. Jag och Lolly ville få så mycket som möjligt gjort på förmiddagen och vi hann t.om med en långvila på 1,5 timme, så nu är vi fit for fight för den här dagen! Det är renbäddat i sängarna. Moas tog jag igår och våran idag. Tvättmaskinerna har gått på högvarv, alltså shit vad med tvätt det blir med barn..... Så minst en maskin om dagen. Hur gör ni?

Solen skiner, ser ut att bli en fin eftermiddag! Nu ska jag skåla med Molly. Hon vatten och jag en kaffe, skål!

Likes

Comments