View tracker
View tracker

.. och idag är en sån dag. Moa har fått öppnat en alldeles för tidig julklapp, som vi tyvärr inte kan ta med till Uppsala. Jag var inte så smart när jag tänkte att hon skulle få öppna ett stort tåg man blåser upp med 25 st bollar till, haha. Jaja.. Nu har hon att göra kan jag säga. En som blev överlycklig!

Annars då? Vi har lekt, pysslat, skrattat, ändrat om lite pga platsbrist och myst en massa!
Medan mannen i mitt liv ställde sig framför spisen så låg jag och skedade Moa. Snacka om mysigt :)

Maten var så god och nu är vi proppmätt. Nej hörrni, ha en fin kväll

Likes

Comments

View tracker

Hallå finisar! Hoppas eran natt har varit bra och att ni har fått ihop några timmars sömn. Tror inte jag somnade förrän 00:15 igår.. Men tjejerna sov länge, så det gjorde inget som tur var. Först var jag ju tvungen att vänta in och se vem som vann Idol, förstod ju att Liam skulle ta hem det men ville ju se allt ändå och sen efter det låg jag och Anders och kramades länge, innan vi till slut somnade. Molly sov hela natten i sin säng och Moa i sin (som hon alltid gör)

Här på morgonen har vi öppnat dagens lucka, gosat framför barnprogram och så. I dagens lucka var det en bok som man kunde färglägga, kul tyckte Moa som sitter och pysslar med det nu :) Molly har verkligen fått kontroll över sina händer. Det märks så tydligt när hon ligger i gymmet och siktar in blicken på att ta tag i bläckfisken (en leksak hon fick av mamma), tar tag - rycker lite i armarna och tar tag i den igen. Tuss! Envis

Idag ska vi nog ut i snön och leka lite iallafall!

Likes

Comments

Här hemma har vi alltid kört fredagsmys istället för "lördagsgodis" så lördagsgodiset blir alltså på fredagen, likaså chips och så (om vi köper hem det) Jag fick också allt på fredagen. Mamma kom alltid med en liten bricka och sa "fredagsmyyyys!" det gör jag/vi med Moa nu med och som hon uppskattar det. Lördagarna brukar vi köra med lite mer frukt och så

Jaja! Nu taggar vi till för Idol-finalen och jag är typ.. nervös? Haha, knäpp! Det ska bli så roligt att se. Alla 3 är ju superduktiga men när Liam kommer köra "Ready or not" kommer jag ju typ dö. Jag har aldrig ryst så mycket till en låt som när han gör den. Till råga på det bara 18, 19 (?) år.. Lika Rebecka, vilken röst. Jag tror hon kommer vara gaaalet bra ikväll hon med!

Nu lägger vi telefonerna åt sidan och går all in för fredagsmys! Family-time

Likes

Comments

Vems som är vem ser ni nog. Lite småsaker bara (pyssel), sen så. Skönt att vara klar!

Likes

Comments

Har ni några middagstips, så får ni gärna komma med det. Jag är trött på det gamla vanliga jämt. Tänkte gå till affären så fort huliganerna är tillbaka.. Vi får se vad det blir, men fredagsmys ska vi inhandla iallafall. Det är Moa fullt medveten om ;)

Likes

Comments

Jag som tyckte att jag inte hade en parfym.... hehe. Anders tog ungarna och gick till Mattias en sväng, skönt för både mig och Moa. Hon får leka av sig med Loui och jag får göra sånt jag vill. Först tänkte jag gå med, men det får bli nästa gång istället. Hade lite att göra, så tog tillfället i akt och körde ett race. Vilken skillnad att få röja ensam hemma, utan kids. Blir liksom ingen paus och slipper komma av mig hela tiden. Har gjort en hörna i sovrummet med bara mina grejer. Blev så fint 

Likes

Comments

Dom säger att bruna (mörkbruna!) ögon dominerar. Inte i våran familj. Den ena har gröna och den andra har lika blå som himlen �

Likes

Comments

Goooodmorgon fina ni! Sovit gott? Det har vi! Ungarna sov till 8:45 (!!) så den här fredagen kunde inte börjat bättre :)

Just nu sitter jag med morgonkaffet. Tänk så god den där första koppen direkt på morgonen är. Molly ligger och gör nummer 2, så stämningen kunde väl varit något mysigare. Meeeen, livet som småbarnsförälder 😅 Moa myser med Molly åndå hon. Haha, goa unge! Anders ska strax iväg till gymmet med Mattias. Då tänkte jag köra igång morgonrycket som jag annars hade varit klar med för längesen. Men det är helg och jag tänker njuta av den!

Nej, fortsätta dricka kaffe!

Likes

Comments