Fyndat dessa till liten för endast 100:-. Bra med köp o sälj ibland (väldigt ofta) 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallå fredag! Hur mår vi?

Här mår vi bra. Moa är på förskolan, Anders jobb (kortpass) och jag och Molly är hemma. Ska strax ta tag i alla måsten och sen ska vi ha en riktig mysar-dag, bara hon och jag innan vi gör helg allihop. Shit, så kallt det var imorse. Halt och isigt, regnade ju i princip hela kvällen igår. Men det var mysigt att höra regnsmatter mot fönsterrutorna.

Molly är ju lika vild som Moa var. Hon har redan hunnit med att haft ut allt som är i tv-bänken, gömt vattenflaskan och hennes strumpor. På tio minuter. Herregud, vilding! Vi kan nog inte få annat än vilda ungar. Hehe.

Vad gör ni idag?

Likes

Comments

Men hallå! Sämst på att uppdatera men jag har helt tappat suget. Kommer och går, men ger det ett försök till att få ihop ett kvällsinlägg nu iallafall.

Hur mår vi? Bra. Jag har haft lite ont i ryggen (skuldrorna) bara. Molly började gå på farsdag, ni kan ju gissa om det är full fart på den lilla här hemma nu. Överallt och ingenstans. Men shit vad skönt för henne att äntligen lyckas knäcka koden helt. Moa har varit hemma ifrån föris och vi har tagit dagen som den kommit bara. Var ut och tog lite frisk luft tidigare allihop bara. Lek och bus i lekparken :)

Den här helgen blir bra! 

Fredag - det officiella fredagsmyset

Lördag - kommer Tolie hit

Söndag - KALAS

Sen jobb på måndag för min del, mellan 7-14. Nu ska jag fortsätta njuta av lugnet. Anders smörjde in mig med en ormsalva (chili/mentol), massagen behövdes. Vilken skillnad det blev! Direkt.

Likes

Comments

​En del dagar är sämre än andra, så enkelt är det ju. Och idag var en lite sämre dag, men det bästa med sådana dagar när dom börjar lida mot sitt slut- är att, imorgon kan bara bli bättre =)

Tycker så synd om Molly. Hon kan inte sätta ner foten och är svullen på fotens undersida (hälen), svullen och röd. Tårar så fort hon ens försökte sätta ner foten. Men som vanligt annars. Jag/vi skulle avvakta till imorgon enligt 1177. Man undrar ju såklart varför hon har så ont.. Är det inte bättre imorgon ringer vi och ber om en koll. Usch, vad ont det gör i en när dom små har ont, och inte kan förklara varför

Annars då: har haft en mysig eftermiddag med tjejerna iallafall. Anders är och jobbar kväll. Therese var ner en sväng på surr och mys, tills Molly visade klart och tydligt att hon hade så ont. Hmm, känns lurigt. Hade det varit en stukning borde hon ju ha ont vid fotleden och allra helst när jag rör den i sidled. Vi får se. Hon sover gott nu iallafall och det är huvudsaken. Får ha lite koll inatt. Jag är seg i skallen. Det har varit lite mycket nu och det i sig skapar stress. 

Ser fram emot: lördag-söndag, att få förbereda inför Moas 4-års kalas. 

Likes

Comments

Helgen -
har varit super! Lugn, men ändå lite fartig. Idag tog vi med tjejerna till Valbo för att strosa runt lite. Jag hittade ett par skor, så välbehövligt, då mina till och med läckte in med vatten. Vi firade såklart farsdag idag med- mysfrukost och paketöppning. Tjejerna kan inte ha en bättre pappa

Just nu -
ligger jag i soffan, pustar ut och känner mig ganska slut. Moas trots tar verkligen på en när den är som värst. Jag längtar till det där lugnet som kommer efter den värsta 3-års trotsen. Men snart är vi i mål!


Det bästa -
Molly har lärt sig gå på riktigt nu, det var släppt helt. Så kuuuul att se henne, hon ser så chockad ut varenda gång hon drar av en repa i lägenheten. Tuss!

Likes

Comments

Ledig torsdag! -det är det bästa med att vara timvikarie i kombo med studier, man kan själv välja lite hur man vill jobba. Idag har varit en bra dag, eller en väldigt bra dag tycker jag. Moa har varit på sitt allra bästa humör (en del dagar är verkligen hemska med hennes trots) men från imorse, där vände det verkligen. Hallelujah.

Idag har jag gjort lite måsten, pluggat, tagit hand om tjejerna och tvättat. Lagom kul. Fixade och gjorde om på deras rum för tjugonde gången. Men nu är tanken att Molly (igen) ska flytta in på Moas rum och sova där. Höll dom lite längre idag, i och med att dom är ledig imorgon. Vi får besök från Uppsala, min mamma kommer. Längtar!

Anders jobbar kväll, så just nu är det bara jag och lugnet. Tystnaden. Så skönt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag kände redan igår kväll när jag la mig, hur slut jag var.  Det var skönt att lägga sig tidigt och hade jag inte gjort det, skulle jag nog inte orkat kliva upp halv sex imorse. Men nu så, nyduschad, sminket är på sin plats och bara det kan ju förtrolla en till - att iallafall se lite piggare ut =)

Idag vankas det jobb mellan 13-22. Taggad? Sådär, men det ska bli skönt att komma iväg.

Moa är på föris, Molly vilar, Anders sover.. Ska smyga in och säga hejdå till honom strax. Bussen går 12. Ha en fin dag hörni!

Likes

Comments