Moa och jag gick hand i hand till loppisen mitt emot oss, med sig hade hon sin lilla handväska med pengar i. Hon fick välja precis vad hon ville och betala det helt själv. När vi gick fram till kassan så sträckte hon fram det hon ville köpa, räknade pengarna och betalade med sina enkronor. Jättestolt, sprang hon nästan hem för att visa pappa vad hon köpt =)

Nu sitter hon och pratar med Therese i sin mobiltelefon. Nu mormor och nu Batman, det svänger fort.

Likes

Comments

Mina tjejer, redo för dagen

Den här dagen har vi verkligen tagit på orden so far. Jag och Moa fick sovmorgon till 7:30, då vi vaknade av oss själva.. Anders klev upp med Molly, just för att slippa ligga och trängas allihopa (Moa drömde en mardröm och kom in till oss tidig morgon)

Vi körde en helgfrukost i soffan framför Lotta på Bråkmakargatan. Moa skrattade mellan varven men hade inte riktigt ro till att sitta still framför någon film. Hon sprang lite fram och tillbaka in och ut på sitt rum och lekte lite.. Jag och Anders däremot, låg i soffan under en filt och mös. Det regnar ute och är riktigt ruggigt, så vi håller oss nog inne. Tänkte att vi skulle baka lite, så det får bli våran to-do idag. Har ni några planer för dagen?

Tänk att om bara exakt 1 månad fyller Moa 3 år. Vi har klurat en del på vad vi ska köpa och kommit fram till ett dockhus. Jag minns själv hur roligt jag tyckte att det var med ett sånt. Det kommer att bli en perfekt födelsedagspresent till min lilla prinsessa som älskar att leka, skapa, ändra om, plocka i och ur och plocka. Tänker att man även kan köpa till dockskåpstillbehör och önska sig lite sånt. Sen är det ju jul snart med så, hehe..

Likes

Comments

​Hej på er finisar! Har ni haft en bra helg hittills? Det har vi =) Vi njuter mest och bara är.. Idag var vi in en sväng till läkaren så dom fick kika en snabbis på Mollys utslag. Statusen är fortfarande densamma men jag tycker nog att det har blivit lite, lite bättre sen vi bytte ersättning till Althera. Hoppas verkligen att jag tror rätt. Att det var så "enkelt". För några hormonprickar var det då inte, sa läkaren. Det är alldeles för många för att det ska vara det. Hm. Jaja, det visar sig! En vecka till skulle vi ge det och min magkänsla säger att då är det bra

En kul grej. Molly har sovit i 20h, om inte mer. Haha! Självklart har hon vaknat för matpauser, eller vaknat och vaknat - gnällt till och ätit med stängda ögon. Tusse! Det är skönt att sova säg =)​ Moa badar just nu och jag tänkte passar på att gå igenom mailen. Ja, sånt man inte alltid hinner med så ofta om dagarna längre. Hehe..

Vi käkade en favorit i repris: kycklinggryta med creme frache, färsk basilika, körsbärstomater och parmesan i. Pasta fick det bli till. Det är så enkelt MEN så goooott

Likes

Comments

Blivit bjuden på middag, skrattat hos min bästa vän ikväll, snackat skit, tittat på gamla kort, gråtit och kramats med mina fina tjejer. En toppen-lördag med andra ord. Livet!

Likes

Comments

Tänk vad olika det kan vara med just sömn och bebisar. Moa hade kolik som spädbarn. Hon skrek alltså konstant mellan 22-05 varje kväll/natt. Ibland från klockan 21.20, det var nog den värsta tiden sen Moa kom, efter magsjukan. Men koliken slog nog fan allt. Hemsk. Tänk er själva att inte få sova ordentligt och se sitt barn skrika så h*n blir alldeles blålila i ansiktet och ingenting hjälper.. I 6-7 veckor. Jag var helt ärligt livrädd över att det skulle bli samma med Molly, jag går än idag och är lite rädd så fort klockan närmar sig läggning och tänker "tänk om", men det har inte blivit så och förmodligen så kommer det inte bli så heller, för ingenting har ju hänt än så att. Och snart är hon faktiskt 6 veckor..

Jag lider med alla föräldrar som kämpar på med sömnlösa nätter och jag kan nästan känna lite dåligt samvete när jag skriver om hur bra Molly sover, men jag försöker putta bort den känslan (för vad hjälper det att tänka/känna så?) Vi har ju faktiskt fått den turen och jag är evigt tacksam för det. Men cred till alla föräldrar som kämpar på med sömnlösa nätter! Det finns inga så starka människor som er.

​Lilla Lolly polly

Likes

Comments

Godmorgon fina ni! Har ni sovit gott? Det har vi! Molly har sovit hela natten med endast ett matstopp vid 02. Jag trodde knappt att det var sant när jag vaknade vid 06, men vi låg och drog oss till 7:30 i sängen hela familjen.. Så himla mysigt!

Jag var lite rädd för att Molly inte skulle ta den nya ersättningen, då den ska vara väldigt speciell i smaken. Det känner man bara på lukten om man luktar.. Men hon har mot alla odds tagit den och jag blev så lättad. Jag vill inte hålla på mixtra med en massa olika, det är det sista jag vill göra. Hade aldrig bytt om det inte var pga allergin som dom misstänker 🙂

Idag då, fredag! Vilket betyder fredagsmys hela hela hela dagen och kvällen. Det är ruggigt ute, men tänkte att vi skulle ta oss till lekparken en sväng innan Anders åker senare, för sen blir det baaaara mys i soffan med filtar, ljus och mina tjejer

Likes

Comments

Nu är det minsann helg! Vi tjuvstartar alltid på torsdagar. Idag gick vi och hämtade Moa på dagis allihop och ingen var mer stolt än Moa när hon fick syn på att lillasyster var med in 🙂 I vanliga fall (innan Molly kom) så sprang hon alltid fram till någon av oss. Nu har vi inte en chans

När vi gick hem från dagis gick vi hand i hand, hoppade i vattenpölar och lekte lite tafatt. Tänk vad det lilla i vardagen gör mycket. Bara en sån grej som att få hoppa i vattenpölar och busa hela vägen hem

Likes

Comments