Topp från Bik bok

Hallå!! Det var ett tag sen nu, helt ärligt så går dagarna så himla fort. Känns som att jag uppdaterade bloggen i går typ, sen så har jag inte gjort så mycket förutom att jobba och jag känner mig inte superinspirerad haha, så är det ibland. idag har jag hunnit med ett besök hos fransfrissan, lagat mat, tagit lite bilder osv. Ikväll blir det jobb igen så jag håller på att ladda upp batterierna. PUSS!

  • Allt

Gillar

Kommentarer

Inlägget innehåller adlinks

Topp-HÄR

gult e inte fult<3 Tycker denna topp är så himla söt. Älskar gult! Dock är den lite jobbig med ärmarna då den har en tendens att åka upp lite.

Hur är det annars? Har jobbat hela helgen till 4.00 på natten på nya jobbet, så kul men igår var jag verkligen slut som artist. Nu ska jag ladda upp igen med en stor kopp kaffe och en lång dusch (plus lite disk och tvätt hehe)

Gillar

Kommentarer

Inlägget innehåller adlinks

HÄR hittar ni väskan

Hur fin är inte min nya bebis!? Egentligen borde jag investera i en större men ibland tänker jag inte så realistiskt shoppingmässigt. Den får iallafall plats med dom sakerna man behöver, förutom min klump till kamera då men men... Jag är supernöjd iallafall. x

Gillar

Kommentarer