innehåller adlinks

Grön klänning HÄR Terracotta klänning HÄR

Rosa klänning HÄR Beige klänning HÄR

Blå klänning HÄR beige/rosa klänning HÄR

Jag är så imponerad av Hannalicious kollektion för na-kd. Det känns rätt i tiden och stilrent med fina detaljer (det eviga tjatet) nu har äntligen dessa siden kommit in på laget så passa på att norpa något när det fortfarande finns!! Jag klickade hem den blåa klänningen som är magisk och den blåa kappan från kollektionen!

Gillar

Kommentarer

Skjortan hittar ni HÄR och braletten HÄR (adlink)

Blombuketten mamma fick av mig på morsdag

Nog för att jag tycker om att börja jobba tidigt på morgonen för att sedan kunna gå hem i skaplig tid men jag älskar sovmorgorna jag får när jag jobbar kvällspass. Går upp runt 8-9, duschar, dricker kaffe, gör en sen frukost och bara myser! Jag har ganska svårt för frulle men byter jag ut mjukmackan mot knäckebröd funkar det bättre. På min macka har jag skinka (vego från Pärsons skinka riktigt god) avokado och givetvis citronpeppar (!!) och salt. Så himla gott. Idag gör jag mitt sista kvällspass för på fredag gör jag nämligen mitt sista jobbpass. Japp, jag har sagt upp mig från jobbet och snart väntar nya äventyr...x

  • Allt

Gillar

Kommentarer

Igår var jag äntligen hos frisören och ljusade upp mitt hår. Jag förstår inte hur det kan gå från så slitet, torrt och gult till lent och en silverton på bara någon timme. Jag går hos Johanna Peltokorpi på Studio by Carolin på vattugatan 14 i Borlänge. Har gått till Johanna i flera år nu och går jämt nöjd därifrån! Hon om någon förstår en och det är nog den viktigaste egenskap en frisör kan ha för en kund!

Så mysig miljö!

Gillar

Kommentarer