Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla den här måltiden men den är perfekt när man vill ha något enkelt och snabbt. Brukar göra den när jag behöver matlåda eftersom att den är så simpel.

Det man gör är att koka upp så mycket bulgur man vill ha. Jag brukar ta 1 dl bulgur som blir ungefär två till tre portioner för mig. Koka upp med dubbelt så mycket vatten på svag värme och med lock, hacka de grönsaker du tycker om. Den här gången fick det bli avokado, tomater, gurka, persilja och jalapeños för mig (har fått en dille för stark mat) Jag stekte också på lite tofu i rapsolja. Skär grönsaker och kött/köttsubstitut i mindre bitar, det blir lättare när man sedan blandar in det i bulguren. Efter det så är det klart!!!

Ingredienserna jag använde mig av, såklart kan man variera i en evighet med tex paprika, oliver, champinjoner, halloumi, färska kryddor osv.

Gillar

Kommentarer

Såhär ser bodyn jag visade upp för några dagar sedan, så fin!! Dockk var jag ensam så kunde inte knäppa enda upp i ryggen så den sitter lite löst haha, nu kommer jag att ta lite helgledigt från blogg och youtube, hinner helt enkelt inte med. Vi hörs asap. PUSS och ha en fin helg!! x

Gillar

Kommentarer