Hallå i stugan! Hur står det till? Igår mötte jag upp Fancy för en sen sushilunch. Såå mysigt och gott. Vi åkte sen vidare till Leksand och Rättvik, Rebecca och fiona spelade tydligen i rättvik så det var kul. Verkligen över mina förväntningar med utomhus scen, bra musik osv!

Idag mår jag mindre bra. Har bara ätit skräp=inte de bästa för min mage + att jag tydligen har dratt i golvet inatt så nu har jag jättont i ryggen? haha normalt.

  • Allt

Gillar

Kommentarer

HÄR hittar ni mascaran (adlink)

Jag har fått hem den här mascaran från Lancome, Det är en av Åhléns storsäljare som dom just nu har ett erbjudande fram till den 2/8 och den kostar nu bara 155kr istället för 310kr!

Lancome är ett av mina favoritmärken när det kommer till mascaran och jag har haft flera stycken (dolleyes är en av dom!) Denna är dock lite annorlunda. Den är mycket mindre men ändå en lagom stor borste. Denna är perfekt att ta med sig om man ska någonstans och inte vill packa för stora grejer. Brukar alltid ta med det minsta jag har när det gäller smink så att det tar mindre plats haha.

Iallafall. Den här mascaran gjorde mig inte besviken, man får långa och fina fransar samt volym. På Åhlens hemsida beskriver dom den som "En svart mascara som ger perfekt balans mellan längd och separation, med en touch av volym." Och det kan jag verkligen hålla med om!

Såhär ser två lager ut på, jag har bara mascara på den övre fransraden, tycker det är finast när man ska göra en naturlig sminkning. Var observant på att jag har typ världens kortaste fransar. Skojar inte ens. Så jag är verkligen nöjd med resultatet!

I samarbete med Åhléns

Gillar

Kommentarer

Linne-River Island Shorts-HÄR Halsband-HÄR (Adlinks)

Gillar

Kommentarer