Här åt vi varje dag under våra dagar på Koh tao. Det var så mysigt. Inget tar priset att äta vid solnedgången vid havet.

Lotus bar!! Här började alltid våra utekvällar med en bucket eller två. Så mysigt med eldshowar och bra musik. När vi kände oss nöjda med det gick vi till nästa bar fishbowl längs stranden där det blev beerpong.

Vi har hunnit med att träffa så mycket härliga människor. Här är våra sköna bönor Michelle och Stina!!

​Mmm mat!!

  • Resor

Gillar

Kommentarer

​Oj, vilka fantasifulla rubriker. Men nu har vi iallafall hittat till ett hotell precis vid bangla road, bar gatan här i patong. Vi bor just nu på sansabai. Ett superfräscht hotell som ligger centralt och med 10 min gångavstånd till stranden. Priset på rummet ligger på ca 600 baht per natt och per person.  

Gillar

Kommentarer

En dag åkte vi ut och gjorde en liten utflykt med båt. Vi stannade till vid monkey beach där det bor massor av apor. Dom små var så söta! Och nu kanske ni ser att jag inte fick någon bra bild på dom men jag är tyvärr livrädd för dom. Eller inte för dom men om man blir biten slash riven så måste man ta rabies sprutor och jag är hypokondriker så jag höll mig på avstånd...

Fancy snorklade litegrann och jag mådde superdåligt (uttorkad och trött) så jag höll mig i båten.

Så fint vatten!

​Älskar verkligen naturen, som Fanny sa så känns det lite avatar liknande.

Vad tycker vi om phi phi då? Alltså jag hade höga förväntningar då jag har hört så mycket bra om det. Festlivet trodde jag skulle va så mycket mer men folk söp tills man såg ögonvitorna på dom, vilket inte är riktigt min grej. Och en kväll var det liksom väldigt lugnt. Men vi träffade på David från det otroliga göteborg som jag kände sen tidigare så det var väldigt kul att få träffa han och hans vänner. Men annars föredrar jag festlivet på koh tao faktiskt. Ibland var det även så lågt vatten på phi phi att man knappt kunde se havet, men vem vet vi kanske var där fel årstid. Nu har vi iallafall hamnat i phuket igen. Skönt att ha klarat ännu en båtresa. Puss!

  • Resor

Gillar

Kommentarer