Livets kombo med queen B och coldplay har gjort en fantastisk låt och en minst lika fantastisk musikvideo tillsammans. Detta mina vänner är inspiration!

  • Allt

Gillar

Kommentarer

Belle beige

För ett tag sen så köpte jag tippar på ebay för ca 30 kr (HÄR) och idag satte jag på dom. Kan ju inte ha långa naglar på jobbet och jag gjorde ju min sista dag igår så äntligen får jag ha lite fina naglar! Kanske inte så hållbart men mycket billigare. Favvo nagellacket i belle beige från isa dora fick också åka på!

Gillar

Kommentarer

Vegetarisk halloumi burgare

Gårdagen var så mysig. Nästan hela gänget var samlat och det händer bara vid större tillfällen och igår var en sån. Linnéa var först ut i gänget med att fylla år! Shit, det känns som att vi firade den sista i gängets 20 årsdag nyss. Haha. Vi åt på Ferrys. Väldigt mysigt och fint ställe. Men maten tog väldigt lång tid och är jag hungrig har jag lite kort stubin och blir väldigt irriterad haha. Men största minuset var nog att man inte fick dipp trots att vi bad om det men jag åt som en 6åring med ett stort lass ketchup. Sås och dipper är ju obligatoriskt. Jag ska iallafall strax till stan och inhandla det sista inför resan. För er som inte vet kommer jag att åka nu på onsdag och vara borta i två månader. x

  • Allt

Gillar

Kommentarer