Godmorgon! Jag vågade inte ens fixa en bild till det här inlägget för att jag bara skulle bli paranoid och rädd haha! Jag är iallafall rädd för ormar, usch. Häromdagen gick jag ner mot stranden och jag hoppade seriöst högre än jag någonsin gjort, för en kopparorm. Jag kan absolut titta på dom i terrarium eller så, det är ändå lite kul, men ser jag en ute eller på tv så dör jag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I lördags var jag på en jättemysig förfest hos Jenny med bara massa brudar. Vi drack vin och drinkar och jag och Natta blev även utelåsta haha! Sen drog vi ner på krogen och konstigt nog hamnade jag i säg 04.30, var väldigt länge sedan jag var ute så länge! En kväll helt i min smak!

Likes

Comments

1. Kylie liquid lipsticks
2. Polaroidkamera
3. Alla mortal instruments böckerna
4. Nästan allt från Lush men kan nöja mig med alla badbomber bara
5. Anastaisas Modern Renaissance

Likes

Comments

Jag är sån jäkla reseångest för tillfället, vill bara iväg och upptäcka nya saker och ställen! Senast jag var utomlands var i april och även fast det var i London, som är mitt favoritresemål, känns det ändå inte som utomlands. Jag vill ha vita stränder, klart vatten och varma kvällar med massa drinkar!

Likes

Comments

Jag fick hem den här underbara highlightern från The Balm igår, har velat ha den så himla länge och äntligen!! Jag är verkligen så kär i denna, om man skulle kunna va tillsammans med smink hade jag lätt, speciellt highlighters!

Likes

Comments