Header

​Hittade matchande nagellack till min spetströja inne på kicks. Så jag slog till och köpte det direkt eftersom det inte fanns så många kvar. Detta blir perfekt till fredagens aktiviteter då jag ska hälsa på T uppe i Stockholm :). Börjar längta efter honom ovanligt mycket nu, men det kan nog vara för att han råkade få andra planer förra helgen då vi egentligen skulle ses. Men det gör ju inte så mycket, den här gången får jag ha honom alldeles för mig själv så det känns riktigt bra faktiskt. 

Nu sova, imorgon blir det gym med Felicia :)

  • 12 readers

Likes

Comments

Imorgon ska jag äntligen få träffa min trogna vän Sofia, hon är en utav dem bästa vännerna jag haft. Vi träffades på Rudbeckianska och har haft kontakt ända sen vi slutade. Hon är en sån där vän som man alltid kan lita på och alltid veta att hon ställer upp för en till 100% när man verkligen behöver någon att prata med och få lite tips och råd på hur man kan göra om man har lite problem. Så oerhört glad att hon finns, vi drar oss ut mot Erikslund imorgon och ser vad vi kan hitta där. Jag vet precis vad jag behöver, så ska försöka få tag i det. Men nu: sova :).

Natti Natti

  • 20 readers

Likes

Comments

Denna lilla krabat inhandlade jag idag *materiell lycka*, min andra SD-kort läsare bestämde sig helt plötsligt för att sluta fungera. Bara sådär, så då var det lika bra att köpa en ny. Endast 99 kr ute på Elgiganten, nu gäller det bara att fixa en lite mindre systemkamera också. Det tar jag dock och fixar lite längre fram för jag är så jävla trött på min stora systemkamera eftersom den tar upp för stor plats. Men mer om det senare, under helgen så kommer jag inte vara aktiv här. Ska upp till Stockholm över helgen, så ni får ha det så bra så ses vi på söndag :*.

  • 18 readers

Likes

Comments

Imorgon drar jag mig mot gymmet, känner mig såpass frisk så det är dags för ett litet lätt pass och för att få tänka på någonting annat än denna dag. För den har varit allt annat än bra alltså. Det är nu man inser vilka ens riktiga vänner är och vilka som vill sabba för en hela tiden. Dags att rensa bort sådana människor ifrån mitt liv och fokusera på dem som vill mig väl och dem som får mig att må bra.

  • 18 readers

Likes

Comments

(Bild lånad ifrån google)

Och så var 2016 över. Går in på 2017 med nya möjligheter och nya mål att uppnå.. Nådde inte 2016:s mål, men detta år är jag fast besluten till att faktiskt lyckas med någonting i mitt liv. Nämligen att fixa mitt förbannade körkort, försöka få tag i ett jobb och leta som en galning efter en lägenhet.


  • 18 readers

Likes

Comments

I fortsättningen så kommer jag officiellt beställa mina julklappar helt själv. För att ens ha en liten chans till att få några överhuvudtaget. Trodde mina föräldrar åtminstone hade skaffat ett presentkort åt mig, men inte ens det hade dem gjort :/. Och dem kunde inte ens säga varför dem inte hade fixat någonting eftersom dem har haft flera chanser till att göra det. Men hädanefter kommer dem själva definitivt inte få några julklappar av mig som dem fått tidigare, om dem ska ha någonting så får dem fan köpa det själv.


Godnatt.

  • 19 readers

Likes

Comments

​Jag personligen tycker aldrig att det är okej när ens egna pappa hotar en. Varesig det är små hot eller allvarligare hot. T.ex så har han hotat att kasta ut mig, vilket han har gjort en gång så då bodde jag hos kompisar. En andra gång (som idag), så hotade han att kasta ut mig för att jag inte berättade vad som hade hänt då jag fortfarande är förbannad på honom för att han hotade att slå **** mig. Och jag sa åt honom att fundera på vad han har gjort för att jag ska vara så här, men han är ju lika dum i huvudet som mamma och inte förstår någonting överhuvudtaget. Men mamma tjatar ju på mig som vanligt och frågar hela tiden vad som är fel trots att jag redan sagt det flera gånger.  Men hon tar ju pappas parti som vanligt ( är inte förvånad). Det är därför jag vill härifrån så fort som möjligt, men det kommer ju inte hända förens jag fått ett jobb om ens det. Jävla mimer poäng alltså, jag hatar det. På det här sättet så kommer man ju aldrig få någon lägenhet. Men jag håller fortfarande mina tummar för att komma härifrån så fort som möjligt sen, vem vet jag kanske har tur någon gång i framtiden.

Nu ska jag ta och stänga av datorn och lägga mig i sängen. Ska upp och iväg och träna imorgon så natti natti.

  • 22 readers

Likes

Comments

Ah, jag vet inte ens vart jag ska börja. Mina päron har börjat bråka konstant igen och varenda gång jag ber dem att sluta så säger pappa antingen håll käften till mig eller ber mig att inte lägga mig i för att försvara mamma när han hela tiden hugger på henne. Men tycker det är konstigt, för så fort han hugger på mig hela tiden så skiter hon i att försvara mig, då låter hon pappa bara fortsätta som om det bara är mitt fel hela tiden. Jag HATAR honom bokstavligt talat, ibland önskar jag att jag inte ens blev född i den här familjen. Jag mår rent ut sagt piss av att bo i denna familj när pappa är såhär som han är. Men så länge jag inte får något jobberbjudande så får jag vackert bo kvar hemma och må dåligt, men men.

  • 23 readers

Likes

Comments

​J kom ner et stund idag. Var ett bra tag sen så har saknat honom en hel del faktiskt, fast det 1:a misstaget han gjorde var att köra ner till stationen när jag sa åt honom att jag var hemma med tanke på att jag inte riktigt visste när han skulle dyka upp xD. Haha, så han fick sätta sig i bilen igen och åka ut mot mig så han var ju lagom glad för det men ska se till att ge honom extra tydliga instruktioner nästa gång han kan komma ner och hälsa på.. Då kanske det kan underlätta för honom åtminstone till en lite större del =).


Nu ska jag sova, upp vid 10 imorgon och se till att vara inne i stan tills 12 då jag ska träna :). Natti natti.

  • 23 readers

Likes

Comments

Varje gång jag får min M så får jag sån fruktansvärd smärta i mitt ena b****. Vet inte varför det blir så, men just nu så är det så. Har aldrig fått ont i det som jag fick tidigare idag. Ringde till 1177, men dem visste inte vad det kunde bero på. Förklarade ändå mina symtom och hur jag kände mig, dem hänvisade mig till familjeläkaren så jag ringde dit efter att jag lagt på. Pratade med en jätte trevlig kvinna och hon sa att det inte var någon större fara, kroppen ger tydligen lite olika signaler från tjej till tjej när det börjar närma sig våran månad. Då vart jag lite lugnare, men hon sa även att om det inte går över så skulle jag ringa igen och få komma in på en undersökning så det inte är någonting konstigt. Känns okej nu i alla fall, men vet ju inte hur jag skulle känna mig senare idag. Jag avvaktar och ser om det kommer tillbaka eller om den håller sig borta, vilket jag hoppas att den gör :).

Nu tänkte jag åtminstone ta och försöka somna om, gick och la mig runt halv elva men har inte kunnat somna. Så nu lägger jag ifrån mig mobilen och räknar får eller någonting annat för att göra mig trött. Godnatt allihopa :).

  • 23 readers

Likes

Comments