Header

Idag återgår jag till träningen, känner mig helt frisk nu så det börjar bli dags att starta upp igen. Sedan kommer det kännas så oerhört skönt att få starta upp kroppen igen efter min envist långa förkylning. Det kommer kännas skönare att få komma hemifrån för ett tag. Nu har jag bara varit hemma hela tiden eftersom jag inte har haft någonting att göra medan jag varit förkyld, dock så kommer det bli ändringar på det från och med imorgon :).

Men nu

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Denna film är så sjukt bra, om ni inte har sett den så rekommenderar jag er att se den. För den beskriver verkligen en del sjukdomar så oerhört bra. Men den är även riktigt sorglig vid vissa tillfällen precis som den ska vara.

Likes

Comments

​Det är precis så jag känner idag med, att jag bara vill dra härifrån och aldrig mer komma tillbaka. Jag tror faktiskt ingen utav mina föräldrar verkligen fattar hur jag mår. Deras beteende har inte förbättrats utan det blir bara sämre och sämre, men den här gången har inte jag gjort någonting fast ändå så blir jag indragen och blir kallad för idiot samt en massa andra ord av min egna pappa. HAN har spårat ur totalt, han har aldrig någonsin varit såhär förut. Det är lite synd att jag inte har någon möjlighet till att flytta hemifrån ännu, har redan varit i kontakt med soc men som vanligt så hjälper dem inte mig utan dem prioriterar helt annorlunda. Dem hjälper sådana som inte ens har någon rätt till att få hjälp, fast det är ju så soc i Västerås fungerar. Ingenting ska verka fungera för mig, för så fort jag försöker och kämpar så möts jag av en återvändsgränd hela jävla tiden. Tar och ger upp det här snart alltså.

Likes

Comments

​Att föräldrarna bråkar konstant börjar trötta ut mig rätt så rejält faktiskt. Jag tycker det är jävligt synd att dem aldrig kan hålla sams. Fast det är väl så det ska vara, och dem hotar med att skilja sig men i slutändan så händer det ingenting, men idag så var det inte mamma som orsakade bråket utan det var jag. Mina föräldrar brukar alltid vilja ha balkongdörren öppen trots att det endast är 8 grader vilket inte är sådär jätte varmt. Men dem gnäller på att de måste släppa in frisk luft, vilket jag inte tycker dem borde göra eftersom det blir så fruktansvärt jävla kallt inomhus och jag som inte riktigt är helt frisk från min förkylning får det bara ännu jobbigare att hålla upp värmen. Tycker det är lite respektlöst mot en som har lätt för att bli förkyld. Men dem är lika dumma i huvudet båda två som inte fattar det, fast jag tror helt klart inte det är någon idé att fortsätta prata med dem för det funkar inte längre. Jag kanske ska börja skriva lappar åt dem, det kan nog fungera bättre för då slipper jag allt skrik och gap. Jag ska nog testa det i fortsättningen och se om det blir någon förändring eller så kan jag bara skaka på huvudet. Men att prata med dem tänker jag nog inte göra om jag inte är tvungen till att göra det.

Likes

Comments

​Senare idag så återgår jag äntligen till gymmet, nu har jag varit hemma i 3 hela veckor på grund av förkylningar och utmattning. Det har varit så himla mycket så jag har bara känt att jag verkligen inte orkar pallra mig till gymmet. Men nu är förkylningen borta och energin är på topp så då börjar vi starta igång igen, jag har direkt ingen planering för dagens träning utan jag kör den muskelgrupp jag känner för, dock så ska jag försöka hålla mig till en muskelgrupp idag och inte köra på som innan för då blir det bara kaos. Konditionen sparar jag än så länge tills jag känner själv att jag vill börja ta upp den igen, men nu är det fokus på att bygga upp mina muskler och inte fokusera på konditionen för den finns fortfarande kvar att jobba på vid ett annat tillfälle som inte blir idag.


Natti Natti :*.

Likes

Comments

​Saknar detta godis så sjukt mycket *dreglar*, det är så mycket bättre än vad vanligt godis är. Detta är riktigt gott och dem har kommit ut med en ny smak, d.v.s sunny shakers. Är riktigt sugen på att testa dem andra tre smakerna. Har ju bara hunnit testad soda shakers. Men ska lägga en beställning hos proteinbolaget så fort jag kan på alla resterande smaker så att jag kan testa och se vilken som kommer bli min 2:a favorit, men just nu så är soda shakers uppe på plats 1 :).

Likes

Comments

Känns inte som att jag kommer få mer jobb inom barnomsorgen p.g.a vissa saker. Så nu har jag helt klart gett upp, jag tänker inte ödsla mer tid på att söka mer jobb om det ska komma klagomål ifrån alla. Och detta är klagomål som jag inte har hört utan dem har sagt det bakom min rygg vilket är jävligt dåligt gjort. Men det är väl så det ska gå till på dagens arbetsplatser. Men men, tänker inte bry mig längre utan nu är det utbildningar som gäller så jag har en chans till att få jobba med någonting mer givande. Har alltid gillat att jobba med äldre också så jag är inte bara fast för småbarn. Men det här kan bli en början till någonting bra, för nu vet jag exakt vad jag vill göra och vad jag vill jobba med. Och jag ska ta mig dit på ett eller annat sätt, så nu kör vi.

Likes

Comments

Godmorgon, nu är det 2:a dagen jag får lov att vakna tidigt bara för att åka in till af möte. Gårdagens möte gjorde mig inte mycket klokare, men idag får vi se hur det går. Fick lov att vakna vid 6 för att hinna att fixa till mig och få i mig lite frukost och förbereda mig för en hel dag på en hård plaststol i ett rum med dålig ventilation vilket af har i sina rum. Sedan blir det väl ett enskilt möte för att prata om det här projektet som jag ska gå med i (NISA), som det så vackert heter. Fråga mig inte vad det står för, det är däremot någonting jag inte vet. Men det skulle verkligen vara rätt skönt om jag fick komma med, för då kanske jag får lättare hjälp med att hitta en praktikplats eller ett jobb vilket vore det allra bästa. Om inte det här skulle funka så hoppar jag på utbildningsspåret igen och fortsätter plugga till undersköterska. Det är mitt andra alternativ som jag fortfarande kommer hålla fast vid. Men nu ska jag fixa det sista innan jag börjar gå ut mot bussen.


Ha en bra dag allihopa :).

Likes

Comments

Fick äntligen träffa Felicia idag :), som jag har saknat henne alltså, hon är så oerhört givmild och helt underbar. Mötte upp henne vid Sushi Yama, blev bjuden på lunch och så vart det lite småsnack om allt mellan himmel och jord. Det är inte så himla ofta vi träffas, nu har det gått ett litet tag mellan varje gång men hon har fullt upp med sitt jobb och jag har direkt inte så himla mycket att göra mer än att fortsätta söka jobb och en massa utbildningar som jag säkerligen inte kommer in på men man kan ju alltid testa. Har däremot varit på lite intervjuer och får väl hålla tummarna för att någon nappar åtminstone, men det ser inte så ljust ut för tillfället med tanke på att jag inte har jobbat i flera månader på ett och samma ställe. Va på intervju igår på en förskola och hon som jag träffade vart bekymrad när hon såg hur jag hade jobbat. Men det kan jag faktiskt inte göra någonting åt, det är så det är när man har varit vikare. Då får man inte jobba så som man vill, utan man jobbar när det behövs vikarie. Önskar bara att jag kunde få en fast anställning, för det vore toppen. Då hade jag inte behövt oroa mig för pengar eller om jag har jobb nästa dag, då är det med all säkerhet att jag får jobba varje dag. Men den önskan kommer nog aldrig att slå in, hur mycket jag än hoppas på det.


Men nu så blir det dejt med kudden och täcket. 


XOXO

Likes

Comments

Hade planerat att åka hem idag, då jag har en intervju om 3 dagar men så vart inte fallet. Inställt tåg p.g.a banarbete, så då blir det till att vara här i köping ytterligare en dag och sedan åka hem imorgon istället. Och som om det inte vore tillräckligt så gick mina glasögon sönder också -.-'. Så fantastiskt, blir så trött på att saker aldrig kan hålla trots att man bara har dem på sig. Sen har mitt glasskydd på mobilen fått en spricka också 😂. Känner verkligen hur allting går så bra för mig ibland. Men allt sånt får jag helt enkelt fixa imorgon när jag har kommit hem. Tänk om man kunde få ha någon tur åtminstone. Det skulle ha varit så oerhört bra xD.

Likes

Comments