Header

Nu har jag bestämt mig en gång för alla. Inget mer onödigt socker såsom dricka, godis o.s.v. Ska se till att hålla mig den här gången och verkligen försöka att motstå frestelserna, jag SKA klara det här och jag vet att jag kommer klara det här. Detta gör jag enbart för mig själv för att jag ska må bra och för att jag ska trivas med min kropp igen. Kommer ju självklart inkludera så pass mycket träning som möjligt för att jag ska kunna nå mina mål på ett mer effektivare och hälsosammare sätt. Detta ska jag inte misslyckas med.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 0 readers

Likes

Comments

Har följt hela den här clownhändelsen i tidningar och på nätet under en lång tid tills det hela började. Jag kan fortfarande inte fatta varför i helvete man klär ut sig till en skräckinspirerad clown för att sedan springa runt och skrämma/hota folk med knivar, glasflaskor och tillhyggen bara för att ni vill se dem rädda. Ni som håller på med sånt här är så jävla dumma i huvudet och jag tycker väldigt synd om er. Eller nej, jag hade fel nu är psykiskt sjuka i huvudet ska det ju också stå.. Har ni tänkt på vad detta kan leda till nu när ni har utsatt barn för era "pranks och skojerier". Ni orsakar även skador för dem som är snälla clowner, dem som finns på sjukhus där sjuka barn ligger och behöver få tänka på någonting annat än att dem ska behöva tänka på hur dåligt dem mår eller hur rädda dem blir om läget skulle förändras. Jag hoppas verkligen att ni som håller på med det här går på helt fel person och får en smäll eller blir skjutna så ni själva kan få bli rädda så att ni kanske fattar hur det känns för oss som utsätts för era jävla dumheter/ pranks. Jag hatar er! och jag hatar elaka clowner som inte har någon mänsklighet i sig alls. Ni borde inte få existera på denna jord.  • 0 readers

Likes

Comments

vet inte ens vart jag ska börja någonstans -.-'. Detta gäller inte mitt jobb, för det älskar jag mest av allt utan det gäller mina föräldrar. Dem håller på att tjafsa konstant så jag blir tokig, och inte fan kan jag ta mig härifrån heller med tanke på att jag ännu inte har någon lägenhet. 

Det skulle ha underlättat en hel del faktiskt, men jag får väl helt enkelt vänta tills jag fått min 1:a lön eller att jag ringer imorgon till alla fastighetsbolag och verkligen tjatar om en ledig lägenhet, på så sätt så kanske jag kommer få en lägenhet mycket snabbare än om jag ska stå i kö överallt. Visst det måste man väl göra också. Fast det går ju direkt inte bättre eftersom jag fortfarande inte har fått något erbjudande om att få komma på visningar. Men får väl helt enkelt lägga lite press på alla som jag har sökt hos och se vad dem har att säga. Svårare än så borde det nog inte vara, för härifrån måste jag bara.

  • 3 readers

Likes

Comments

En del saker fungerar hur bra som helst för mig. Jag har ett jobb jag tycker om, jag har vänner och familj som jag älskar utöver allt annat och jag har äntligen kommit igång med träningen igen. Körkortet har jag sakta men säkert kommit igång med igen, men det känns som att det är en lång bit kvar innan jag har det i handen. Ska verkligen inte sluta kämpa med det.

Men sen har vi ju det här med kärleken då som jag seriöst tänker lägga av med då den inte funkar överhuvudtaget. Så fort jag klickar med en kille så blir det bara kaos till slut så jag kommer lägga allting på hyllan tills det har löst sig någorlunda i alla fall. Jag har mina vänner som alltid finns där och för tillfället så är det de enda jag behöver.

  • 3 readers

Likes

Comments

Minnena ifrån gårdagens bilträff hänger kvar fortfarande. Super underbar träff med snygga bilar, trevliga människor och bra stämning. Fanns oerhört mycket snyggt att titta på (bilar alltså), många var i gott skick och såg att kunna rulla många mil till. Sen tävlades det om vem som hade bäst ljudanläggning i sina bilar så man vart lite hörselskadad när musiken väl drog igång xD. Sen var det ju självklart dags för den årliga burnout körningen xD. Själv är jag inte så himla intresserad av att stå och titta på när folk bränner gummi, så jag lämnade gänget och gick runt och kollade lite på egen hand istället. Tyckte dock att det var lite konstigt att inte O sa någonting, han såg j ändå att jag var där. Men han har väl ingen stake som vanligt till att komma fram och för en gångs skull heja samt stå och snacka en stund. Tror jag ska hålla mig borta ifrån honom ett tag och se om han ändrar på sig. Får se om jag drar på nästa träff ^^.

Dags att dejta kudden, natti natti :*.

  • 3 readers

Likes

Comments

​Kommer bli en sjukt dyr historia för mig och min nya telefon :'(. Får betala över 1000 kr (för självrisken). Kommer känna mig fattig som en kyrkråtta ju, men känns ändå skönt att få hämta ut en ny telefon sen när allting är fixat och klart. Det enda som behövs köpas är ett nytt SD-kort och en extra laddare som man kan ha i väskan tillsammans med sin power bank. 

  • 3 readers

Likes

Comments

​Pallrar mig in till stan imorgon och kör mitt 1:a träningspass tillsammans med F. Förhoppningsvis så kommer det gå lite bättre än vad det gjorde förra gången. Men kroppen svarar positivt så jag antar att det bara är att fortsätta köra i det tempot jag tänkt mig, och sedan vänta på att resultaten ska visa sig så småningom. Förändringar i kosten ska ske och sen är jag så gott som ny. Känns rätt skönt att kunna börja fokusera på sig själv för en gångs skull och börja bygga upp allting från grunden sakta men säkert så att jag inte blir skadad igen. Slänger kanske in några rehabiliterings övningar också bara för att stärka upp mina knän så dem inte går sönder igen. Men allting löser sig, nu ska jag sova. Natti Natti :*.

  • 3 readers

Likes

Comments

​Var på min 2:a intervju i köping idag. Kändes hyfsat bra, men vart lite förbannad över att hon som jag pratade med inte verkade kunna acceptera att jag bor i Västerås. Såg att jag inte var den enda som bodde där och som sökt en vikarie tjänst i köping. Tycker själv att det inte ska spela någon roll vart man bor utan bara man kommer i tid till arbetsplatsen och gör det man ska så gör det väl ingenting om man bor i Köping, Västerås eller kanske t.o.m Örebro. Vart smått irriterad över att hon sa något sånt, varför ska man inte kunna bo i västerås och jobba i köping?!. Finns hur många som helst som bor i västerås men som jobbar i köping och det går hur bra som helst. Det går ju både bussar fram och tillbaka och likaså tåg så jag ser inte vad som kan vara problemet. Men ska nog ändå försöka att söka i Västerås. Då slipper jag i alla fall byta buss om det är inne i city eller bara hoppa på nästa buss som går var 5:e minut dit jag ska. 

  • 4 readers

Likes

Comments

Du din dumma jävla idiot som snodde min mobil ur min väska utan att jag upptäckte det borde fan hängas alltså. Du tänkte verkligen aldrig på att den var dyrbar för mig utan va bara ute efter pengarna. Det är jävligt tur för dig att jag har fixat så du inte kan göra någonting med den, men du är så jävla feg som inte kan vara schysst och lämna in den till polisen när du vet att den är min. Dumma jävla fitta rent ut sagt!. Du var säkert inte svensk heller även om det lät så på din röst. Sådana människor som du borde verkligen inte få fortsätta vandra på denna jord. Jävla tjuv!!, jag hoppas verkligen att någon får tag i dig och slår dig sönder och samman för det är de enda du förtjänar just nu. eller nej, du förtjänar att brinna i helvetet väldigt långsamt, och när du väl har brunnit i helvetet då borde du stenas. Fan vad jag hatar människor som dig!. Jag finner inga ord för såna som dig. Du är bara jävligt dum i huvudet och fruktansvärt korkad.

Jag hoppas verkligen att du stjäl ifrån fel person så att dem kan ta hand om dig riktigt ordentligt. Och om dem gör det, så ska jag varken gråta eller bli förbannad för det är de straffet du verkligen förtjänar. Tjuvar (varesig gamla eller unga) borde verkligen inte gå fria på gatorna. Nu känner jag att jag är väldigt dömande, men det är sanningen och om ni inte gillar det. Så behöver ni inte läsa det här inlägget och så kan ni sluta följa min blogg. Det är upp till er, men ni kan själva tänka hur det känns att få sin mobil stulen och inte få tillbaka den även fast man kan betala för den. Men men, nu har man i alla fall lärt sig en läxa: att inte ha mobilen i sin handväska, utan ha den i jackan eller innanför BH:n för där kommer ingen åt den i alla fall. Då vet man alltid vart den är och då finns det ingen risk för att den ska bli stulen heller.

Nu är det värsta över, berättade för farsan vad som hade hänt och han tog det faktiskt riktigt bra trots att den blev stulen. Skönt att man spärrade den så fort man upptäckte att den var borta. Självrisken var inte så himla dyr med tanke på att det är en helt ny Iphone 6S. Men diet får jag helt enkelt ha eftersom jag måste ha en telefon, och jag ivll gärna fortsätta ha Iphone eftersom jag tycker dem är bättre än alla dem andra mobiler som jag har haft.


Och nu när jag har skrivit om allt det här, så kan jag lika gärna meddela att jag härmed drar in till stan imorgon för att träna och ta ut min frustration på en del maskiner istället för att skrika och gapa som jag annars brukar göra när något har försvunnit för mig.  • 4 readers

Likes

Comments

​Idag vart det lite häng på stan tillsammans med F och K vilket är alltid trevligt. Fast idag så var det en jätte konstig stämning mellan oss tre. Nej, vi hade inte bråkat eller tjafsat vet bara inte varför det vart så.. Men hela dagen blev  till slut bara jävligt konstig, vissa kanske inte går ihop medans andra är som ler och långhalm. Aja skitsamma. Vi satt inne på Espresso house ett litet tag och fikade sen kollade vi runt på stan innan det var dags att åka hem, vi alla valde att åka hem vid 3 och det var nog bara för att det började bli lite småkyligt och ingen var direkt på humör för att vara kvar på stan en längre tid.

  • 6 readers

Likes

Comments