Header
View tracker

Ah, jag vet inte ens vart jag ska börja. Mina päron har börjat bråka konstant igen och varenda gång jag ber dem att sluta så säger pappa antingen håll käften till mig eller ber mig att inte lägga mig i för att försvara mamma när han hela tiden hugger på henne. Men tycker det är konstigt, för så fort han hugger på mig hela tiden så skiter hon i att försvara mig, då låter hon pappa bara fortsätta som om det bara är mitt fel hela tiden. Jag HATAR honom bokstavligt talat, ibland önskar jag att jag inte ens blev född i den här familjen. Jag mår rent ut sagt piss av att bo i denna familj när pappa är såhär som han är. Men så länge jag inte får något jobberbjudande så får jag vackert bo kvar hemma och må dåligt, men men.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 1 readers

Likes

Comments

View tracker

​J kom ner et stund idag. Var ett bra tag sen så har saknat honom en hel del faktiskt, fast det 1:a misstaget han gjorde var att köra ner till stationen när jag sa åt honom att jag var hemma med tanke på att jag inte riktigt visste när han skulle dyka upp xD. Haha, så han fick sätta sig i bilen igen och åka ut mot mig så han var ju lagom glad för det men ska se till att ge honom extra tydliga instruktioner nästa gång han kan komma ner och hälsa på.. Då kanske det kan underlätta för honom åtminstone till en lite större del =).


Nu ska jag sova, upp vid 10 imorgon och se till att vara inne i stan tills 12 då jag ska träna :). Natti natti.

  • 1 readers

Likes

Comments

View tracker

Varje gång jag får min M så får jag sån fruktansvärd smärta i mitt ena b****. Vet inte varför det blir så, men just nu så är det så. Har aldrig fått ont i det som jag fick tidigare idag. Ringde till 1177, men dem visste inte vad det kunde bero på. Förklarade ändå mina symtom och hur jag kände mig, dem hänvisade mig till familjeläkaren så jag ringde dit efter att jag lagt på. Pratade med en jätte trevlig kvinna och hon sa att det inte var någon större fara, kroppen ger tydligen lite olika signaler från tjej till tjej när det börjar närma sig våran månad. Då vart jag lite lugnare, men hon sa även att om det inte går över så skulle jag ringa igen och få komma in på en undersökning så det inte är någonting konstigt. Känns okej nu i alla fall, men vet ju inte hur jag skulle känna mig senare idag. Jag avvaktar och ser om det kommer tillbaka eller om den håller sig borta, vilket jag hoppas att den gör :).

Nu tänkte jag åtminstone ta och försöka somna om, gick och la mig runt halv elva men har inte kunnat somna. Så nu lägger jag ifrån mig mobilen och räknar får eller någonting annat för att göra mig trött. Godnatt allihopa :).

  • 1 readers

Likes

Comments

Hittade massor med proteinpulver och bcaa som jag är väldigt nyfiken på att testa. Nu har jag använt Star nutrition. Men jag känner att det inte riktigt passar mig, så nu letade jag runt lite på nätet och hittade nutrifarm. Ska ta och göra min 1:a beställning så fort jag får mina pengar :). Här ovanför kan ni se vilka produkter som jag har tittat på..

  • 2 readers

Likes

Comments

Funderar starkt på att önska mig denna lilla skönhet i Julklapp. Då har jag en möjlighet till att ta med mig den lite överallt eller när jag känner för att fotografera, vilket inte händer så himla ofta som det borde göra för mina egna bilder börjar ta slut eller så har jag använt dem alldeles för mycket så det nästan blir för tjatigt att visa upp dem om och om igen. Personligen så tror jag att lusten att fotografera kommer tillbaka om man har en lite mindre kamera som man kan ta mig sig överallt till skillnad från min stora systemkamera som är så sjukt klumpig och obehändig att släpa runt på.. Dock så kostar den här 3690 kr. Så detta kommer bli min dyra Julklapp utifall jag får denna, men jag skulle gärna vilja ha den. Haha, får komma på en väldigt bra motivation till mina föräldrar varför jag vill ha just en till systemkamera fast i mindre format. Jag kan ju hålla mina tummar för att min motivering och övertalning kommer att charma dem tillräckligt mycket så att jag får den :D. 

  • 1 readers

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig en gång för alla. Inget mer onödigt socker såsom dricka, godis o.s.v. Ska se till att hålla mig den här gången och verkligen försöka att motstå frestelserna, jag SKA klara det här och jag vet att jag kommer klara det här. Detta gör jag enbart för mig själv för att jag ska må bra och för att jag ska trivas med min kropp igen. Kommer ju självklart inkludera så pass mycket träning som möjligt för att jag ska kunna nå mina mål på ett mer effektivare och hälsosammare sätt. Detta ska jag inte misslyckas med.

  • 2 readers

Likes

Comments

Har följt hela den här clownhändelsen i tidningar och på nätet under en lång tid tills det hela började. Jag kan fortfarande inte fatta varför i helvete man klär ut sig till en skräckinspirerad clown för att sedan springa runt och skrämma/hota folk med knivar, glasflaskor och tillhyggen bara för att ni vill se dem rädda. Ni som håller på med sånt här är så jävla dumma i huvudet och jag tycker väldigt synd om er. Eller nej, jag hade fel nu är psykiskt sjuka i huvudet ska det ju också stå.. Har ni tänkt på vad detta kan leda till nu när ni har utsatt barn för era "pranks och skojerier". Ni orsakar även skador för dem som är snälla clowner, dem som finns på sjukhus där sjuka barn ligger och behöver få tänka på någonting annat än att dem ska behöva tänka på hur dåligt dem mår eller hur rädda dem blir om läget skulle förändras. Jag hoppas verkligen att ni som håller på med det här går på helt fel person och får en smäll eller blir skjutna så ni själva kan få bli rädda så att ni kanske fattar hur det känns för oss som utsätts för era jävla dumheter/ pranks. Jag hatar er! och jag hatar elaka clowner som inte har någon mänsklighet i sig alls. Ni borde inte få existera på denna jord.  • 2 readers

Likes

Comments

vet inte ens vart jag ska börja någonstans -.-'. Detta gäller inte mitt jobb, för det älskar jag mest av allt utan det gäller mina föräldrar. Dem håller på att tjafsa konstant så jag blir tokig, och inte fan kan jag ta mig härifrån heller med tanke på att jag ännu inte har någon lägenhet. 

Det skulle ha underlättat en hel del faktiskt, men jag får väl helt enkelt vänta tills jag fått min 1:a lön eller att jag ringer imorgon till alla fastighetsbolag och verkligen tjatar om en ledig lägenhet, på så sätt så kanske jag kommer få en lägenhet mycket snabbare än om jag ska stå i kö överallt. Visst det måste man väl göra också. Fast det går ju direkt inte bättre eftersom jag fortfarande inte har fått något erbjudande om att få komma på visningar. Men får väl helt enkelt lägga lite press på alla som jag har sökt hos och se vad dem har att säga. Svårare än så borde det nog inte vara, för härifrån måste jag bara.

  • 5 readers

Likes

Comments

En del saker fungerar hur bra som helst för mig. Jag har ett jobb jag tycker om, jag har vänner och familj som jag älskar utöver allt annat och jag har äntligen kommit igång med träningen igen. Körkortet har jag sakta men säkert kommit igång med igen, men det känns som att det är en lång bit kvar innan jag har det i handen. Ska verkligen inte sluta kämpa med det.

Men sen har vi ju det här med kärleken då som jag seriöst tänker lägga av med då den inte funkar överhuvudtaget. Så fort jag klickar med en kille så blir det bara kaos till slut så jag kommer lägga allting på hyllan tills det har löst sig någorlunda i alla fall. Jag har mina vänner som alltid finns där och för tillfället så är det de enda jag behöver.

  • 5 readers

Likes

Comments

Minnena ifrån gårdagens bilträff hänger kvar fortfarande. Super underbar träff med snygga bilar, trevliga människor och bra stämning. Fanns oerhört mycket snyggt att titta på (bilar alltså), många var i gott skick och såg att kunna rulla många mil till. Sen tävlades det om vem som hade bäst ljudanläggning i sina bilar så man vart lite hörselskadad när musiken väl drog igång xD. Sen var det ju självklart dags för den årliga burnout körningen xD. Själv är jag inte så himla intresserad av att stå och titta på när folk bränner gummi, så jag lämnade gänget och gick runt och kollade lite på egen hand istället. Tyckte dock att det var lite konstigt att inte O sa någonting, han såg j ändå att jag var där. Men han har väl ingen stake som vanligt till att komma fram och för en gångs skull heja samt stå och snacka en stund. Tror jag ska hålla mig borta ifrån honom ett tag och se om han ändrar på sig. Får se om jag drar på nästa träff ^^.

Dags att dejta kudden, natti natti :*.

  • 5 readers

Likes

Comments