Jag älskar verkligen god mat och unnar mig själv lite för ofta sushi till exempel, himlarns gott men inte direkt ekonomiskt i längden. Men inland får man faktiskt så för någon vecka sen slog vi oss ner på Grappa tjejerna och jag för en underbar middag tillsammans. Kvällen var så himla fin men underbart väder, vänner och mat. Svårslaget

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

En enkel och naturlig sminkning som jag kände mig så fin i! Fyllde i ögonbrynen med produkt från Ardell samt bryngele från Loréal, använde en cover palett från Wet'N Wild, concealer från Maybeline och mascara från Loaréal.

Likes

Comments

Nu när sommaren äntligen är här mer eller mindre så vill iallafall jag passa på att hitta på saker när jag kan och har lust så därför bjöd jag in ett gäng jobbarkompisar från Media Markt en kväll. Vi umgicks, åt middag tillsammans, spelade spel och hade det allmänt mysigt. Trivs så himla bra på mitt detta jobb och jag är tacksam över mina fina kollegor som jag tycker om massvis 💓

Likes

Comments

Som ni säkert märkt här på bloggisen så har jag en kärlek till smink som det inte riktigt finns något stopp på. När jag då fick frågan att sminka Jonnas syster Julia inför hennes polisexamen samt fest dagen efter i hemmet så var det ett självklart ja! Har tyvärr ingen bild på hur det blev...
Men kul var det och en lite del i mig funderar ständigt på om jag inte borde utbilda mig till makeup artist ;)

Likes

Comments

För några veckor sedan, precis innan studenten, så satte jag mig på tåget till Stockholm för att träffa en tjej vid namn Johanna, jag har aldrig träffat henne förut och hade ingen aning vem hon var. Anledning till att vi träffades var pga Andrea Hedenstedts inlägg om att hitta en resekompis, jag och Johanna hade alltså planer på att åka på en resa tillsammans och det var därför vi båda ville träffas en gång och se hur vi passade ihop innan vi bestämde oss. Hur som helst jag tyckte att vi klickade väldigt bra ihop så vi satt på ett Espresso House i ungefär 6 timmer där vi lärde känna varandra och sedan kikade på resa.

Våran plan var 3 veckor i USA med roadtrip till alla de städer vi ville besöka, sagt och gjort, efter 5 dagar bokade vi våra flygbiljetter och i höst drar vi! Jag är verkligen så himla glad att jag ska få åka dit men också att jag träffade just Johanna och att det är vi två som ska åka tillsammans.

Så hörni i höst bär det av och ni får självklart följa med på resan. Allt är i princip planerat men inte bokat. Mer detaljer om när och vart håller jag än så länge för mig själv men jag lovar att det kommer dyka upp här ;)

Likes

Comments

Två dagar innan midsommar hängde jag på akuten mitt i natten med fruktansvärt ryggont. Det hela började lite smått under dagen då jag skrattade åt att jag kände mig gammal med ryggont. Inget mer med det utan jag fortsatte min dag och på kvällen blev det en med jobbig och irriterande smärta men fortfarande inte någon panik. Kikade på film i soffan och insåg att vad jag än gjorde (stå, sitta, ligga) så gjorde det ont, ingenting hjälpte. Så när jag tänkte sova plockade jag med mig ett par alvedon För att förhoppningvis få slippa smärtan. Men jag kom inte så mycket längre än att ringa till pappa i Spanien då brast det och smärtan slog till ännu mer. Tårarna forsade samtidigt som jag försökte andas igenom och lugna mig själv. 1177 bad mig åka in så jag ringde Maja då jag va ensam hemma och kände inte riktigt att jag skulle köra själv hehe...

Väl där så fick jag snabbt komma då akuten var helt tom, man har ju hört hur folk sitter och väntar flera timmar... De pratade först om njurbäckensinflamation och sedan om njursten, fick smärtstillande där och med mig hem samt en remiss för att kika vidare på problemet. Remissen kom nu för någon dag sedan så nästa vecka ska jag upp igen för en datortomografi.

Likes

Comments

Tänker inte skriva så överdrivet mycket till detta inlägg men Fyfan vad ni är bäst, mega grattis till alla studenten och lite extra grattis till dem jag firade såklart! Jag blev helt nostalgisk och så sjukt avundsjuk på alla vackra studenter och ville helst av allt spola tillbaka tiden 1 år för att få göra om allting på repeat igen och igen och igen.... Livets bästa dag som ungdom!

Först ut var älskade Linnea som är barndomsvän sedan födseln. Som vi pratat om studenten i flera år. Ni har vi båda sprungit ut och skrikit oss hesa på livets underbara dag.

Sen jordens bästa Oscar som jag tyvärr fick en bra bild med... skit samma han var lika bäst ändå!!

Sen finaste Alva som jag till viss del försökte äta upp av någon anledning... man blev ju lite små hungrig där ;)

Likes

Comments

I fredags var det äntligen dags för midsommar som jag tycker är en så mysig högtid, blomsterkransar, alla ljusa härliga färger som alla bär och det härliga lunchen. Vädret var trots allt relativt fint och varmt med några få lättare regnskurar under kvällens gång.

Vi började med en lunch hos mig på altanen där vi åt lite plockmat och drack lite till det. Och sedan drog jag en sväng till vårdcentralen pga urinvägsinfektion medan de andra åkte till Marcus i Skogstorp, jag joinade dem hos Marcus så fort jag var klar. I Skogstorp höll vi hus hela kvällen med middag, härliga personer och lite kubbspel.

Likes

Comments

Har under en längre tid velat byta hårfärg till ljusgrått/platinum och för några veckor sedan så slog jag till. Tog ungefär 4 timmar allt som allt och jag är nöjd!

Likes

Comments

Äntligen var det tags för den årliga summerbursten i Göteborg, jag åkte dit med Jonna, Elin och Maja vilket inte är direkt otippat. På hotellet bodde även Emma, Felicia och Linda som vi umgicks med hela summerburst. Det var en otroligt rolig helg även om jag var ganska rädd för en ny terror attack måste jag erkänna. Som tur vad hände ingenting vilket jag är glad över, dessvärre drabbades London istället... All kärlek till de människorna

Likes

Comments