Hemma hos mig, Jul

Min fina lilla, egna, julgran. Jag tyckte det fick räcka med julljus och en stjärna i toppen i årets gran, less is more! Och såklart några paket under den!

Jag är storförtjust i min gran och har inte ångrat mitt beslut om att ta in den redan såhär långt innan jul, det får nog bli en ny tradition hemma hos mig!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Foto, Vardagsprat

Den här söndagen har spenderats i Åbo på julmarknad. Jag fick inget annat med mig hem än 10 stycken frusna fingrar, 10 stycken frusna tår och rödfrusna kinder. Ja, och kanske en gnutta julfeelis! Mamma, pappa och jag besökte även ifjol Åbos julmarknad och passade då på att gå ut och äta tillsammans med min bror och hans flickvän som bor i Åbo. I år fick vi istället njuta av god mat hemma hos dem!

Nu ska jag byta om till pyjamas och försöka klara av att hållas vaken tills X-factor finalen börjar klockan 22. Heja Saara!

Likes

Comments

Foto, Hemma hos mig, Vardagsprat
Igår fick jag hem min första, alldeles egna julgran! Även om jag annars gillar att hålla fast vid jultraditioner, så bestämde jag mig i år för att ta in granen redan nu, istället för den 23:e som vi brukar göra hemhemma, för att hinna njuta av den innan jag åker hemhem över julen.

Idag har jag lite börjat hjälpa tomtarna, och de första julklapparna har hittat sin plats under granen! Jag älskar att pyssla och fixa, och att packa paket hör också till den kategorin. Äntligen får jag användning för de fina paketpappren jag köpte i Stockholm i Maj!

Likes

Comments