​Idag har jag jobbat i 8 timmar, och bara sett genom fönstret hur fint väder det var där ute. När jag slutade var det ändå nästan som finast på hela dagen, en vacker solnedgång och ett snötäckt landskap. Dessutom råkade det stå en räv på åkern mitt emot vårt hus då vi kom hem, så sprang snabbt in efter kameran och knäppte några bilder innan den traskade iväg. 

Vi testade även på att blåsa såpbubblor som förvandlades till isbubblor tack vare minusgraderna. Det blev ett ganska fint konstverk på vårt bord på terrassen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hemma hos mig, Mat

​Avslutade mitt år 2015 på tumis med favoriten, vi lagade god mat (biff, franskisar, stekta grönsaker och sallad) och tittade på film. Lite före 12-slaget packade vi på oss ytterkläder och gick vi ner till havet för att se på fyrverkerier och inleda det nya året med en stor puss. ❤

Idag sov vi länge, och åt en pangfrukost (eller brunch kanske är rätta ordet) bestående av rostat bröd, bacon, ägg, bananplättar och smoothie. Man kan väl säga att det finns värre sätt att inleda det nya året på!

Likes

Comments