Idag har jag känt mig täppt och hängig hela dagen, så när jag kom hem från praktiken packade jag ner mig i sängen med datorn och en chokoplatta och efter någon timme kände jag mig redan lite bättre. Efter det har jag städat och ätit pizza framför The Voice, en helt ok början på denna helg.


Hur fin är inte min nya rosa filt?

Likes

Comments

Den här eftermiddagen och kvällen har spenderats med näsan fast i datorskärmen, i ett försök på att få ordning på min cv och skriva arbetsansökningar. Pust vad jobbigt det är då alla jobb har olika arbetsansökningsblanketter! Hur som helst så har jag nu lyckats få iväg några sommarjobbsansökningar, i hopp om att det nappar!

Likes

Comments

Här kommer en liten inspirations klick med plagg jag gärna skulle hitta i min garderob i vår! Surprise, surprise största delen är svart, men med en liten färgklick i dusty pink. Speciellt vill jag nog ha svarta klänningen med skärp och de vida byxorna. Och kanske rosa skjortan med volangärmar. Och de svarta klackarna...

Allting kommer från H&M.

Likes

Comments

I söndags köpte jag en ny ansiktskräm, denna gång från ACO. Jag har samma series handkräm från tidigare och har varit supernöjd med den, så nu när det var dags att skaffa ny ansiktskräm tänkte jag testa denna!

Hej tisdag och allahjärtansdag! Idag har jag haft sovmorgon, en bra dag på praktiken (som bla innehöll hjärtformade berlinermunkar, Brunbergs kyssar, choklad och hjärtformade marshmallows, ja det är en ganska bra avdelning jag är på!) och en 1,5h promenad längs stranden i solskenet. Värre tisdagar har man ju haft!

Nu närmar sig klockan 21 så det är dags att stänga datorn. Glad vändag på er alla!❤

Likes

Comments

Jag sitter rätt så ofta med näsan fast i datorskärmen eller med telefonen i handen framför tv:n, och tänkte därför att jag nu skulle försöka stänga av alla elektronikprylar (=telefon, dator, tv) kl.21 varje vardagskväll och istället försöka ägna mig åt att läsa, rita, sticka m.m. för att varva ner mig innan jag går och sova. Jag har i och för sig inget problem med att somna om kvällarna, men det kanske skulle få mig i säng lite tidigare! Återkommer senare i veckan med hur det har gått!

Jag hade tänkt börja med detta idag redan, men se bara, klockan är redan över 21... Det får börja från och med imorgon istället!

Likes

Comments

Lunchdejt med Heidi, shopping och mys framför Netflix, det är vad min söndag bestått av idag. En riktigt bra söndag med andra ord!

Likes

Comments

Idag har det varit en sån dag då jag egentligen hade tänk vara jätte effektiv och få mycket gjort, men istället spenderat i sängen framför Netflix och Youtube. Jag vaknade först efter klockan 10 och har inte gjort någonting efter det. Jag känner att jag nog sovit lite för lite den senaste veckan och har känt mig lite småflunsig hela veckan, så har haft en välbehövlig vilodag idag. Nu ska jag så småning om värma en pizza och senare kolla på Mello, ha en fin lördagskväll!

Likes

Comments