Här får ni lite bilder från Amsterdam! Petra och jag bokade resan två dagar innan vi åkte och hela resan i sig blev ganska spontan. I fall vi sammanfattar resan i några ord så bestod det främst av mat och fotografering (och lite shopping såklart..), men kul var det! Vi hade lite otur med vädret då det regnade så gott som varje dag, men vi trotsade vädret och njöt av staden iallafall. För er som inte varit i Amsterdam så kan jag berätta att det är en väldigt fotogenisk stad! Du kan stanna så gott som var som helst och få en fin fotobakgrund. Härligt!

Here are some pictures from our weekend trip to Amsterdam. The trip mostly contained eating and taking pictures (and shopping ofc..). The whole city is so photogenic, you can basically stop anywhere and have god photo background. Love it!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardagsprat

Även om största delen av sommaren spenderades på jobb, har jag även hunnit njuta av en hel del fina sommarkvällar, både i Helsingfors och längre västerut.

Even though I spent most days at work this summer, I did have time to enjoy a bunch of beautiful still nordic nights. (As my great uncle Tony, sir, would say.)


Sommarens favoritfärg? Rosa.

Favourite colour this summer? Pink.


Yesplease.

Batterierna laddas bäst i naturen.

This is where I recharge my batteries.


Well hello there!

En liten tillbakablick till sommaren. Även om jag spenderade största delen av min vakna tid på jobbet, så hann jag ändå njuta av flera fina sommarkvällar, god mat, fint sällskap och ett härligt sommar Helsingfors. Jobbet stortrivdes jag på och hade typ de bästa jobbkompisarna man kan tänka sig. Lite vemodigt sade jag tack och hej till dem förra fredagen för att ha ett kortkort sommarlov (okej, ledig långhelg) innan skolan börjar idag. Egentligen är jag inte riktigt redo för hösten ännu, men visst ska det bli kul att få tillbaka någon sorts dygnsrytm (skiftesjobb i tre månader = noll koll på vad det är för dag eller tid på dygnet) och få se alla klasskompisar igen.

A little throwback to the summer. Even though I spent most of my time at work, I did have time to enjoy a nice summer in the city (first of a kind for me!). Now, back to school!

Likes

Comments

Fashion, Outfits

Byxor ZARA

Skjorta LINDEX


Sommar i Helsingfors! Första året jag inte spenderar sommaren hemhemma på landet, men jag stortrivs! Sommarjobbet är inne på vecka fem och jag kan inte klaga. Tre månader sommarjobb kommer minsann gå fort! Efter två lediga dagar ska jag nu förbereda mig för jobbhelg 4/4, nästa vecka får jag äntligen ha sommarens första lediga helg!

Likes

Comments

Vardagsprat

Just nu borde jag egentligen skriva på mitt praktikarbete för jag börjar så småningom inse att det bara är fyra dagar kvar av min praktik och uppgiften ska vara inlämnad i slutet av veckan. Tänk att sju veckor snart är över! En sak jag åtminstone lärt mig under de senaste praktikerna är att prokrastinera, hur många gånger har jag inte varit i samma situation tidigare..? Kan inte vänta på att försöka få ihop någonting som liknar en kandi nästa år...

Likes

Comments

Idag har jag känt mig täppt och hängig hela dagen, så när jag kom hem från praktiken packade jag ner mig i sängen med datorn och en chokoplatta och efter någon timme kände jag mig redan lite bättre. Efter det har jag städat och ätit pizza framför The Voice, en helt ok början på denna helg.


Hur fin är inte min nya rosa filt?

Likes

Comments

Vardagsprat

Den här eftermiddagen och kvällen har spenderats med näsan fast i datorskärmen, i ett försök på att få ordning på min cv och skriva arbetsansökningar. Pust vad jobbigt det är då alla jobb har olika arbetsansökningsblanketter! Hur som helst så har jag nu lyckats få iväg några sommarjobbsansökningar, i hopp om att det nappar!

Likes

Comments

Mode

Här kommer en liten inspirations klick med plagg jag gärna skulle hitta i min garderob i vår! Surprise, surprise största delen är svart, men med en liten färgklick i dusty pink. Speciellt vill jag nog ha svarta klänningen med skärp och de vida byxorna. Och kanske rosa skjortan med volangärmar. Och de svarta klackarna...

Allting kommer från H&M.

Likes

Comments