Hej! Jag kom precis hem ifrån stallet(inlägget skrevs den 30) efter Klubbmästerskapen 2017 på Stenungsunds ridklubb. En felfri runda på en riktigt pigg och taggad Millan, och även en omhoppning på 26,26 sekunder. Med denna tid fick jag mig en tredje plats och jag är så nöjd så. Självklart skulle en första plats sitta fint, men helt klart jobbar jag mycket på min egna utveckling i ridningen också, så att vinna är absolut inte det viktigaste, dock väldigt roligt! På senaste har jag för det mesta bara ridit Henrietta(egen häst) som varit lite trögare och långsammare. Så idag kan man säga att jag fick känna på rena motsatsen. Millan har varit en ridskolehäst på Jordhammar länge, jag har dock inte ridit henne på kanske två år och var därför en liten utmaning att hitta hur vi kommer överens. Millan är verkligen drömhästen. Helt svart med en stjärna i pannan, kanske 160cm i mankhöjd, går otroligt fint i dressyr och även otroligt duktig i hoppning (men blir gärna väldigt taggad när det är tävling). Hon gör allt hon ska och är verkligen jätteduktig så jag känner mig ärad att ha fått tävla henne idag, haha!

Jag fick mig ett bra avslut på detta året och önskar er alla ett riktigt bra 2018!!

<3Lev i nuet, för det här är ditt liv<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Du kan inte ha missat den sjukt populära appen Wish som har gjort succé på bla Youtube. Överallt ser man titlar om "Wish haul" och jag kände mig nästan tvungen att klicka hem något själv. Inte nog med att dem säljer nästan allt man kan tänka sig så är priset något kolossalt billigt! Jag klickade hem två brillor som kostade 9kr styck och 9kr i frakt. Jag vet att allt från Wish inte är i bästa kvalité pga priset, men dessa brillor charmade mig något imponerande. Färgen, formen, kvalitén var bättre än förväntat och jag ångrar inte en sekund att jag beställde dem, trots den långa väntan på att dem ska fraktas, som är i hela två månader, men har man tur så går det bara på några veckor. Jag beställde även en så kallad "Sili Sponge" som är en typ inplastad Silicon skiva som är till för att lägga fondation/concealer med. Sili Spongen kostade också bara 9kr och fungerade jättebra, dock inget som jag kände nytta för, men det var värt att testa. Jag rekommenderar verkligen att köpa dessa ursnyga brillor för endast 18ke, hur värt?!!!

Likes

Comments

Hej

Nu va det ett tag sedan jag la upp någonting på bloggen. Jag får liksom inget intresse av att blogga när knappt någon läser min blogg, men har samtidigt inte "mod" för att sprida den på tex instagram/snapchat osv. Vilket är jättesynd. Men det kommer.

Två av mina underbara vänner har satt igång med bloggandet en hel del och då tänkte jag att varför inte hoppa på. Jag tipsar er verkligen att gå in på mina fina vänners bloggar och kika för dom är verkligen jättefantastiska och förtjänar mycket fler läsare!

Alvas blogg: @alvastenman

Irmas blogg: @IrmaOkanovic

Igår var jag iallafall på Liseberg med hela tjejgänget som består av Alma, Linn, Matilda, Alva, Malin, Almina, Irma och mig. Vi valde helt fel dag då det var säkert 25 grader med sol och jättemycket folk hela dagen, så det var minst en timmes köer och karuseller som fick tekniska fel, men vi hade det kul ihop ändå.

Dagen innan Liseberg bestämde jag mig för att sätta på mina fransar igen. Många gör ju sån där fransförlängning på salong som jag också har velat pröva ett tag, men känt att det kanske inte riktigt är det jag vill lägga pengar på, eftersom att jag vet att man behöver fylla på fransarna efter typ en månad och i längden blir det väldigt dyrt. Så jag har innan köpt enskilda fransar och lim som jag sedan sätter på. Jag tycker att resultatet blir nästan lika bra som på salong och det är så himla mycket billigare. Det limmet jag använder kostar 79kr på Åhléns och fransarna jag hade denna gången kostade runt 139kr på Åhléns. Du kan alltså få lika snygga fransar som på salong för 200kr bara av att göra det själv. Och då kan du ju även bestämma om du vill ha mer volym eller längd. Verkligen jättebra och det är något jag tipsar er om ifall ni vill spara lite extra mycket pengar. Fransarna kan man sova, duscha och bada i eftersom att limmet jag använder är så starkt och bara jättebra. Jag tänker att jag kan ta kort på limmet och lägga upp här imorgon för att dela med mig.

Hoppas att du har det bra iallafall och njuter av det underbara vädret Sverige bjuder oss på!

See you later // Malin

Likes

Comments

Godmorgon!

Kommer bara börja med att säga att jag inte tänker dra nån "(anledning till varför jag inte bloggat på ett halvår...) men nu ska jag försöka blogga så mycket jag kan". NEJ NEJ OCH NEJ! Haha, anledningen till att jag inte bloggat är helt seriöst för att det inte är kul alls. Ingen läser min blogg, jag lägger aldrig upp något, de är bara inte kul. Men jag hade iallafall tänkt att ge det en sista chans då jag får mycket inspiration av en äldre tjej på min skola som nyss startat en blogg.

Iallafall, i fredags var jag och några kompisar nere på det så kallade "torget" här i Stenungsund. Jag har länge velat ha speciella underkläder som kommer ifrån Calvin Klein och nu, äntligen, ett år efter att alla andra skaffat CK, så har jag de också. Haha, alltså detta har verkligen varit en "jag ska köpa" så sjukt länge, men det har bara aldrig blivit av. Men eftersom att jag nyss fyllt år så hade jag pengar och köpte mig ett par. Måste bara säga hur otroligt sköna dom är! Alltså det är bara helt sjukt! De är verkligen så värt pengarna!

Jag kommer försöka lägga upp inlägg lite då och då, ibland kanske de går en vecka eller två, men jag ska försöka. Tycker ju att det är ganska kul, måste bara få till det så att säga. Ha en trevlig dag iallafall!

Likes

Comments