Hej på er finingar!

Jag tog mig en riktig sovmorgon imorse och sov faktiskt ända till 10, sen låg jag kvar i sängen tills 11 haha. Jag älskar att ligga och dra mig i sängen en stund, kolla igenom sociala medier och bara vakna till innan det är dags att stiga upp.

Jag gjorde ordning lite frukost och en iskall Nocco Päron och satte mig i soffan och kikade lite på Gossip Girl. Följde den serien för några år sedan men såg aldrig klart den, så nu har jag börjat kolla igen och måste säga att det är en serie helt i min smak. Spännande, rolig, dramatisk och så mycket drama, haha!

Jag tänkte dra på mig lite varmare kläder och ta en långpromenad nu, så härligt höstväder och jag älskar verkligen hösten. Det bästa är nu när det blir dags att börja tända massa ljus, dricka te på kvällarna och bara mysa. En riktigt mysig årstid är vad hösten betyder för mig. Vet dock att många avskyr hösten och det är ju en tid för depressioner att dra igång också. Hur är ni, gillar ni hösten eller är det en årstid ni ogillar?

Tipsa mig gärna om vad ni vill läsa om så kommer det att komma upp flera inlägg under dagen. Jag ska även införskaffa mig en kamera, har haft en systemkamera men jag tycker den är så klumpig att släpa med sig så jag ska ta och köpa en kompaktare kamera så bilderna blir bättre och finare.

Ha en riktigt skön dag, and don´t forget to sparkle! 💁


Likes

Comments

Hej på er snyggingar.

Jag har ju gjort det här med bloggandet ett antal gånger, MEN, det som är annorlunda den här gången är att jag ska göra det ordentligt, jag har en lång tid gått och funderat på det här med blogg och gjort upp en bild i mitt huvud hur allt ska se ut osv. Nu tog jag äntligen tag i det här och har då skapat mig en blogg här på nouw.

Planen är att jag ska bygga upp den med design och allt över helgen och när helgen är slut ska jag sätta igång på riktigt, låter det som en plan tycker ni?

Jag tänker att ni kommer lära känna mig under tidens gång och därför behövs ingen längre presentation av mig. Jag är en öppen person och ni kommer att få ta del av mycket som händer i mitt liv, både på jobbfronten och på det personliga planet.

Är ni med mig?? Hellyeah, nu kör vi!!

Likes

Comments