YouTube
Malin Davidsson

​Jag mår mycket bättre nu tack vare två underbara personer E & J de har hjälpt mig så mycket nu när jag har mått dåligt  genom att finnas där, de har fått mig att inse att man kan inte gå runt och vara deppig hela tiden . Men har också avslutat tre vänskaper för att en av dem har aldrig tyckt om mig och de andra två snackar skit om mina vänner.Skolan går väl bra .

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag mår jättedåligt just nu orkar inte leva har gråtit två dagar i rad i skolan på dem här tre senaste dagarna för lite saker som jag inte orkar berätta just nu kommer nog skriva om det i nästa blogginlägg

Likes

Comments

Jag har så mycket ångest över skolan just det går inte ens att förklara. Har tre prov den här veckan plus två läxor orkar inte med skolan har knappt någon fritid när jag kommer hem förr att jag måste plugga .

Likes

Comments

Godmorgon igår mådde jag så där men idag mår jag bättre. Idag kommer jag fortsätta skriva lite och så kommer jag gå ut på en promenad så får jag helt enkelt se vad mer som händer idag. Puss

Likes

Comments

Jag mår så där just nu på grund av en person som jag inte vill nämna och så är det ganska mycket i skolan med prov och sånt hade en period för någon vecka då jag försökte hänga mig själv för att jag mådde så pass dåligt men min vänner lyckades stoppa mig för att det vill ha mig kvar i sina liv.

Likes

Comments

Jag mår så där just nu men det här kommer bli kul att kunna skriva en egen blogg

fddd

Likes

Comments