Vaknade på tisdagen inne på uppvaket och fick fick höra att operationen gått jättebra 😊 känndes skönt och nu var det bara den jobbiga tiden kvat. Rehab. Smärtan finns men inte den vanliga. Den som är efter en operation och ömma muskler liggandes i olika ställningar hela tiden är jobbigt. Faktiskt. Blir trött i musklerna. Jag som dessutom är van med två tjocka bäddmadrasser var av en är tempur höll ju på att avlida av hård säng 😝 men så underbara sjuksköterskor som det är här fick jag en tempurmadrass bara några timmar senare. Lilla prinsessan på ärten blev mitt nya smeknamn 😉.

Ligger mest och är trött hela dagarna så ska skriva om hur operationen gick till när jag kommer hem. Får komma hem på söndag. 😊

Men kan inte någ berätta om den underbara personalen som jobbar här de är så underbart trevliga har aldrig varit med om något liknande om sjukvårdspersonal. Dom är verkligen guld värda!! ❤️


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Så där då. Tredje och sista dubbelduschningen va klar 06.00 fick då medicin och kateter.
Väldans oskönt. Obehaglig känsla gjorde inte ont men irritation ända fram tills för ca 30 min sen.

Ska in till operationssalen om ca 5 min. Önska mig lycka till!! ❤️
Likes

Comments

I morse gjorde jag den första dubbelduschningen med hibiscrub av tre. Kom till ryggkirurgiska 9.30 för inläggning.
Väldigt trevlig personal här 😊

Har redan gjort inskrivningssamtal med en syrra. Träffat sjukgymnasten och narkosläkare. Fått mycke info av dem och många papper att lära 😳.
Halv tolv gick jag och mamma och åt lunch. Det var svamppytt hmm nä inge gott för mig som inte gillar svamp. Så mamma lämnade sin matlåda med pasta och köttfärssås till mig 😃❤️
Efter lunchen åkte mamma till jobbet och nu blev jag själv. Fick iaf ett enkel rum tack och lov 😊.
Sen kom min dr och pratade med mig. Berättade om hur operationen skulle gå till och vilka komplikationer som är ovanliga men kan hända. Inget jag är orolig för så lyssnade snällt.

Senare idag kommer även en narkossjuksköterska och ska ge mig mer info om sövningen. Vet redan att jag ska sövas med gas och få illamående tabletter i förväg som förebyggande.
Kommer att vara först ut med att opereras i morrn bitti. Straxt efter kl 8. Operationen skulle ta hela förmiddagen och sen kommer jag att få ligga på uppvaket ända tills i morrnbitti. För att de vill ha koll på alla samtidigt. Smart strategi.

Nu ska jag försöka vila litte och kolla på film 😊 hoppas på besök i kväll men får väl se. Glömde säga att jag har världens bästa mamma. Vi gick och kollade på matschemat för veckan. Mamma insåg snabbt att jag äter typ hälften av den maten och sa att jag får säga till vilka dagar jag vill ha mat från dem och önska mat då ❤️.

Likes

Comments

lite bilder från min älskade storebrors bröllop!
bild 1: jag och men storebror.
bild 2: jag och killen ♡.
bild 3: jag och mimmi (svägerskan).
bild 4: jag och min kusin.
bild 5: jag och min pappas tjej.
bild 6: brudparet :)


  • 170 Readers

Likes

Comments

jag har haft sommarlov! och där med dålig uppdatering och dåligt med internet uppkoppling! sorry! men nu är det i alla fall bara 3 vecor kvar till operationen. när jag väl ligger där ska jag hålla er uppdaterade om hur jag mår hur jag känner och vad som hänt ich händer! jag börjar bli lite nerrvös nu iaf. igår hämtade jag lite hkälpmedel. kännde mig som en pensionär när alla kollade på mig när jag gick ut med alla saker... :s
  • 168 Readers

Likes

Comments

I onsdags förra veckan var jag hos docktorn. På ryggkirurgiska kliniken i Strängnäs. Det visade sig att jag behöver operera min rygg.

Så den 26 augusti kommer jag att steloperera ryggen. Eller disken mellan kota S1-L5 stelopereras och disken mellan kota L5-L4 fixeras.


Likes

Comments

Nästa lördag ska jag på bröllop ☺️☺️☺️ det är min storebror som gifter sig med min kompis. Det va jag som presenterade dem för varandra. Jobbigt då inte nu längre 😃☺️.

Hur som så ska jag hålla tal. Blir lite klurigt då jag vill rikta den till båda två eftersom det är en av mina bästa kompisar och min storebror. Vet inte riktigt hur jag ska få ihop det. Någon som har något förslag??

Ska ha en jättefin klänning på mig iaf. Eller vad tycker ni?


Håller dessutom på att göra ett eget kort till bröllopet. Roligt. De bilderna får ni se senare ☺️

Likes

CommentsIdag går jag in i dag 5 på min detox. Denna produkt är basen i aleovera i huvudtaget då den fixar kroppen inifrån. Har man finnar så kommer det inifrån kroppen. Du kan försöka sminka över dem men problemet finns ju kvar. Samma gäller bland annat eksem. Att rensa kroppen och "fixa" den inifrån är så det som behövs. Jag dricker denna dagligen. Det kostar mig sju kr /dag att dricka den. Lätt värt det då den har gett mig finare hud och en stabil mage. Min mage krånglade alltid förut. Men efter att ha druckit denna i 2 veckors tid blev min mage bättre 😊.

Så är dessutom på dag 5 inmin detox och denna dricks varje dag i men större mängd än vad jag dagligen dricker annars. Har fått trevliga resultat hittills. Har gått ner 2,5 kg och 4 cm rund midjan och lika många runt rumpan 😊😊😊. Nu har halvtid av detoxen gått och hoppas på mer trevliga resultat framöver.

Likes

Comments

idag blrjade jag med foreverlivings 9 dagars detox. jag säljer ju dessa så vill prova själv innana jag kan prata om detoxen till andra :) är jag nöjd blir mina kunder nöjda :)

  • 168 Readers

Likes

Comments

idag är/var det den sista dagen i lysekil. vi har idag varis på spa hotell och där jobbar isabells pappa som kontitor där :) där va det så underbart mysigt asså. vi fick en massa praliner som isabells pappa har bakat själv.. nam nam.

sen nu på kvällen har jag testat att fiska med kastspö och fiska makrill för första gången. jag fick första gången napp med 4 makrillar på. så jävla coolt och sjukt tungt. andra gången jag fick napp fick jag 5 st makriller. herregud så tungt de va! så jag fick 9 makrillar totalt :D

nä nu säger jag godnatt för i morrn beger jag mig hemmåt och på ons ska jag till dr. e så nerrvös asså.  • 175 Readers

Likes

Comments