Header

Nu har jag varit hemma i ca 1 och en halv timma. Runt 16:30 åkte jag och familjen på en handledarkurs och satt där i 3 timmar, sedan åkte jag och pappa hem medans min styvmamma och syster tog vägarna förbi pizzerian. Nu kollar vi på film och myser, är ganska trött så blir nog att lägga sig snart så säger godnatt så länge.

Puss & Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Alla väskorna är från we heart it.

Hur drömiga är inte dessa väskor? 1 är min favorit och har varit det ett tag, vilken är eran favorit?

Likes

Comments

Låt: Magic - Thomas Gold

Serie: The Crown

Bästa: Det gick superbra för mig på matteprovet :)

Film: "Ego" den går alltid hem

Sämsta: Har varit sjuk...

Humör: Blandat

Blogg: Fanny Angerborn

Podd: Onsdagsbubbel - Dasha & Hanna

Likes

Comments

Hej!

Ikea, plugga & städa stod på min lista idag, sånt som behövs ibland. På Ikea så köpte vi ett nytt täcke, kuddar & påslakan. Vi kollade också efter adventsljus med det fanns tyvärr inte, lite tråkigt faktiskt då man förväntar sig att det ska finnas nu när de är första advent. Det var grymt mycket folk vilket gjorde att vi inte kunde äta där men T gjorde såå mycket godare mat hemma så det var värt att vänta.

Sedan vart det bara att plugga och städa, ska snart spela NHL med T ska blir riktigt skoj eftersom jag aldrig har spelar det förut.


Likes

Comments

Nu blir de pizza, ni får ha en toppen lördag!

puss & kram <3

Likes

Comments

HEJ!

Gud, jag har varit sjuk hur länge som helst och är liksom fortfarande smått sjuk. Det har gjort att jag inte har skrivit något och såklart har skolan tagit över ganska mycket. Men man ska inte klaga eftersom det är FRIYAY! hur skönt är inte det? Har gjort ett matteprov idag som gick super bra, gillar verkligen när jag gör framsteg i skolan. Det som är mindre tråkigt är att jag inte har gått på Black Friday.

Idag blir mina planer att gå på fotboll (Futsal) med min kille, det ska bli jättekul!

Ni får ha en otroligt härlig fredag & shoppa åt mig ;)

Puss & Kram <3


Likes

Comments

Hej!

Vaknade idag av att jag hade 38,8 graders feber helt sjukt, så idag blir de vila & lite mera vila. Vi får hoppas att det blir skola för min del imorgon. Nu har jag iallafall ätit lunch, så nu ska jag bädda ner mig och kolla på serie.

Hoppas ni får en helt underbar dag!

Puss & Kram <3

Likes

Comments

Klicka på bilderna för att komma till produkten

Likes

Comments

Denna helgen har jag bara legat hemma och mått jättedåligt, nu är de såklart mycket bättre. Imorgon är de min andra vecka på min praktikplats. Jag trivs så himla bra vilket är super!!

Nu ska jag in och ta en lång och härlig dusch och sedan kolla lite serie.

Puss & Kram <3

Likes

Comments