Header

Hvis I ønsker yderligere kontakt eller et samarbejde, så kontakt mig venligst via:

Email: Mali0619@kglteater-odense.dk

Facebook:: Malika Rebecca Trøjgaard Sandez

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links Mode


Det er begyndt at blive vildt koldt udenfor, og tshirt er simpelhen ikke nok mere, så derfor har jeg samlet nogle virkelig fine pullovers som man lige kan hoppe i. Jeg har valgt at finde de fire pullovers fra ganni, da jeg synes de har nogle af de fedeste designs. Min personlige farvorit er helt klart den lilla strik, jeg er simpelhen SÅ vild med den. Den er virkelig fed, og ovenikøbet også dejlig varm. De andre tre pullovers er efter mig, lidt mere basic items, men stadig utrolig fede. Vi har de grå sweartshirts, og så har vi en lækker silke skjorte i den flotteste farve, til de lidt varmere dage.

Håber i kunne bruge det til inspiration, til hvilken eller hvilke pullovers din garderobe mangler ; )

Malika
Grå sweartshirt: Ganni / Silkeskjorte: Ganni / Grå hoodie Ganni / Lilla strik: Ganni

Likes

Comments

Contains affiliate links Inspiration

Nu det snart juletid, og så er det tid til at lave ønskeliste. 

Jeg har valgt nogle få ting fra min virkelig lange ønskeliste, det nogle vildt lækre items og accessories, som ligge højt på min ønskeliste;) Der er lidt i alle pris klasser, både budgetvenlige og de lidt dyrer items!

Håber i kunne bruge det til inspiration til jeres egen ønskeliste, eller måske forkæle en med en eller flere af tingene, det er jo kun jul en gang om året ; ) 

Malika

Ur: Daniel Wellington / Halskæde: Icon Brand / Taske: DAY Birger et Mikkelsen / Top:  Bik Bok / Bukser: Topshop BOUTIQUE BOY ROLLED Jeans Relaxed Fit black

Likes

Comments

Personligt

​Hey! Her er en lille præsentation af mig selv!

Jeg hedder Malika,  jeg er en 14-årig danseglad pige. Jeg går på Det Konglige Teaters Balletskole i odense, udover skole har jeg er også job. Jeg arbejder på resturant Cro´n i odense, og jeg er rigtig glad for det. Jeg er veganer, det har jeg været i ca. et halvt år nu, og jeg ELSKER det. Jeg elsker og prøve nye veganske alternativer. Som sagt går jeg jo på en balletskole, så derfor elsker jeg også at danse. Jeg elsker især ballet, det er en af de ting jeg brænder allermest for Jeg er også meget inspireret af modeverdenen, elsker at mix & matche forskellige items. Her på bloggen, kommer jeg til at dele en masse dejlige stunder og nogle stemningsbilleder o.s.v<

Malika

Likes

Comments