privat liv

Hej!

Har inte varit här på 2 veckor.. Har haft så extremt mycket på salongen efter renoveringen. Nu börjar allt äntligen falla på plats. Vi har fixat kassan, behandlingsrummen, vi har ett KÖK/personalrum, men det är mycket som inte har kommit. Gardiner beställde vi för ca 4 veckor sen och de har fortfarande inte kommit, alla våra förvaringsskåp är inte uppe heller för att vi tänkte sätta upp allt på samma gång och spegeln som var specialbeställd är fortfarande inte på väggen, det gör mig lite stressad, men jag försöker att ha tålamod.

Igår gick jag ut live för första gången på instagram ( @Fgzmalika ) och även på en Facebook grupp. Så kul! Så många .som kommenterade, ställde frågor och var med! Kändes super så jag kommer att gå ut live nu så ofta jag kan.

Igår har jag även fått massa frågor om vad jag kommer ifrån, vaket språk pratar man där nere, många var ärr chockade över att jag har bott här i 8,5 år, många undrade om hur jag har lärt mig svenska så fort (jag själv tycker dock inte att jag pratar så bra) och startat eget och hur har jag fått det att gå så bra som det gör just nu.

Jag har tänkt att jag ska dela upp inläggen, för att jag är en sån som gillar att berätta allt detaljerat så det kan hända att man inte orkar läsa för att det blir så mycket. Senare under dagen lägger jag upp ett inlägg " 2009 " som kommer handla om de första åren i Sverige.

Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Salongen

Tja!


Nu är det fredag och det känns sjukt hur snabbt denna vecka har gått! Idag är det min första och sista lediga dag denna vecka, imorgon & överimorgon kommer jag hänga på salongen och packa upp massor!

Igår var jag förbi salongen och det känns som att det är helt omöjligt att de ska hinna bli klara till på söndag, då vi ska börja möblera salongen och på måndag öppnar vi dörrar för våra underbara kunder <3

Grabbarna är iaf klara med väggar i hela salongen (känns så fräscht med nymålade väggar och tak), vi har även fått ett personalrum (yey!), som jag berättade tidigare så har ju de råkat riva ner alla väggar istället för bara ett rum (haha), men nu är allt som det ska och rummen är plats igen! Nya dörrar levererades igår också och även handtag, nu är det bara golvet som är kvar som tar egentligen mest tid.. Jag är faktiskt lite orolig över golvet för att hinner inte den torka då kan vi inte placera ut alla möbler och har vi inte möbler, kan vi inte jobba... Men men! Vi hoppas på det bästa!

Ni som har varit hos oss, ser ni hur stort det har blivit nu när vi har tagit bort det "lilla" behandlingsrummet!? Helt öppet nu, känns så stort!

Här är golvet innan de började slipa igår. Målet är att golvet INTE ska bli orange som den blev sist vi renoverade, det är nog det jag är orolig för mest, men denna gång åkte jag till Hornbach själv (3 gånger ) och valde färg.

Det ända tråkiga är att gardinerna hinner inte komma tid.. Har ni några ni känner som syr upp gardiner ? Det kanske finns någon som kan göra det snabbare för oss.

Nu ska jag fortsätta njuta av min lediga dag, planen är att ta en promenad i skogen och träna efter det!

Hörs!

PUSS


Likes

Comments

TISDAGSMYS

Vilken härlig tisdag måste jag ju säga...

När jag vaknade igår (kl va ca 11.30..) så var planen att gå och träna, käka något nyttigt (tanken var god) och sen ta mig till stan för att titta förbi salongen och se hur det går för mina bygg grabbar.. ISTÄLLET så blev det att jag vaknade och var glad över att jag tog mig till soffan - that's it. Jag var tvungen att gå till salongen iaf ( såklart , kan ju inte låta människor jobba i fred liksom. 😅) och påminna att jag finns HAHA* 😐! Renoveringen går förresten rätt bra nu.. jag nämnde på insta om att söndagen var full av överraskningar och en av dem var ju att hantverkarna rev ner ALLA väggar ( jag var så trött så jag orkade inte ens reagera) istället för att bara ta det vi var överens om. Effektiva är de iaf 💪🏽! Men nu har vi fått tillbaka våra väggar och hoppas på att allt blir klart i tid.

Dagen slutade med en middag på 39 WÄST med min kollega Sara, vi kan typ inte vara ifrån varandra känns det som.. här har ni lite bilder från kvällen, tyvärr så kunde jag inte ta några bilder på salongen igår, men ska förbi dem idag igen. Försöker ta lite bilder då 👌🏼!

Puss

Likes

Comments

Nu har jag äntligen en blogg 😅 Woohoo 🎉

Första inlägget är alltid det svåraste.. Men man borde presentera sig kanske? .. Malika heter jag och är ursprungligen från Uzbekistan. Jag flyttade till Sverige 2009 (17 år var jag då) och startade då ett helt nytt liv.
Jag är en ärlig person, som säger precis allt jag tycker och tänker och att starta blogg var ett stort steg för mig.

Tanken med bloggen är att inspirera människor till att göra det de älskar och vill göra, men är rädda att det kanske inte går bra eller om de är precis som jag har flyttat hit inte så länge sen och kanske inte vågar...? 🤷🏻‍♀️

Jag kan prata (skriva) om väldigt känsliga ämnen ibland, sorry för det säger jag redan nu. Detta blir ingen modeblogg , men en del outfit bilder och skönhetstips kommer såklart komma upp med tanken på att jag är med i skönhetsbranschen ✨

Så ja...
VÄLKOMMEN IN ✔️

Likes

Comments