View tracker

skrivet för ett år sedan 

jag är 14 år 

jag har en randig kjol,ett vitt linne och en spets t-shirt på mig 

jag har svagt rosa hår toppar 

jag har bruna ben

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jaha årets sista sommar månad sammanfattad i ett litet collage. Den månaden innehöll inte så många roliga bilder eftersom att skolan började och sista halvan flöt förbi med en massa pissväder. 



Likes

Comments

View tracker

sommaren var visst lite längre än 1 månad lång, hehe, så mycket bilder tog jag. Åh jag längtar till sommaren såå mycket jag hoppas att den kommer att bli minst lika bra som förra. Om inte bättre då.

Likes

Comments

mmm... jag älskar verkligen att baka protein bars jag tror att jag har glömt att berätta det för er. Det är så gott, när min nuvarande sats är slut hade jag tänkt att experimentera lite med smeten och prova lite andra smaker. Jag brukar göra dem utan protein pulver för att dt ska tydligen vara dåligt för yngre människor att äta sådant.

1 dl (35g) havregryn (glutenfria om du är glutenintolerant)

2,5 dl (110g) havremjöl (ca 3 dl hela havregryn som du maler i en matberedare)

90g ( 1,5dl) havregryn som du maler lätt i en matbetedare


0,75 dl (75g) mandelsmör 

0,75 dl osötat äppelmos


0,8 dl osötad mandelmjölk (eller valfri vätska)

15 g sockerfri mjölk- eller mörk choklad
2 g (ca 1/2 tsk) kokosolja

1. Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke.
2. Ha i mandelsmör, mandelmjölk och äppelmos o en skål och värm i micron i ca 1 minut. Rör om så att allt blandar sig ordentligt. Häll de blöta ingredienserna över de torra och rör runt ordentligt. Det kommer kännas som att du behöver tillsätta mer vätska, men ha tålamod, allt kommer blandas om du jobbar ordentligt.
3. Lägg platsfolie i botten av en medelstor form och låt en bra bit hänga över på ena sidan. Lägg i degen i formen, vik över den extra plastfolien och tryck sedan ut degen i botten. Ställ in i kylen i minst 2-3 timmar eller över natten.

Likes

Comments

1/2 apelsin // 1 liten morot // 1/4 äpple // 1 banan // lite yoghurt // toppad med lite krossade linfrön




Likes

Comments

Åh vad jag saknar sommaren och om bara ett par månader så är den här ljuv och underbar. Jag saknar allt roligt som händer, de människor som man umgås med, allt gott som finns att äta och alla kalas. 



Likes

Comments

Jaha då var det den tiden på året då jag snart fyller år igen. Den enda skillnaden är väl att i år fyller jag 15år. Jag kommer att vara upptagen varje helg ända fram tills att jag faktiskt fyller så att imorgon så ska vi åka och handla lite presenter. Trevligt värre. Jag visste faktiskt inte vad jag skulle sätta in i collaget så jag sökte runt hela nätet typ. Parfym flaskan ifrån Jimmy Choo vet jag inte ens hur den luktar, jag önskar mig en parfym men jag vet inte vilken.

a few birthday wishes


Likes

Comments

det finns något som är riktigt gott, kan ni gissa vad det är ? Så klart det är ju en muggcake. Åh jag älskar att de är både lite halv nyttiga och goda. Det är fruktans värt enkelt att göra och går antagligen att skapa i många olika smaker. 

till 1 stor eller 2 små

Det här behöver du :
4 msk vetemjöl
4 msk strösocker
1 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 ägg
3 msk rapsolja
3 msk mjölk

GÖR SÅHÄR :
Blanda ihop de torra ingredienserna i en liten skål. Knäck i ägget, tillsätt olja och mjölk och rör till en slät smet. Fördela smeten i inoljade koppar. Fyll upp till 3/4, alltså lite mer än halva muggen. Kör i micron en och en, är kopparna väldigt små som dessa svarta ”glöggmuggar” kan du köra två samtidigt. Full effekt och när kakorna rest sig är dom nästan klara, beror helt på hur kladdiga man vill ha dom men över 2 min blir dom stenhårda. Ca. 1,5-2 min för en stor



Likes

Comments