Denna dagen har verkligen varit tungrodd. Det har varit en extrem trist dag, och då är det extra kul att komma hem till grabbarna igen. Måndagar är ju långdag- och den har verkligen varit lång idag!
Längtar extra mycket till april då vi hela familjen ska till Gran Canaria i en vecka 😎

Helgen sprang förbi i rasande tempo med gympa för Lucas och en halvdag i simhallen i Mönsterås. Lucas är en riktig vilding och hoppar i från alla håll och kanter, det gäller att inte släppa fokus en sekund 😅 Dante var till en början väldigt svårflörtad och skakade som ett asplöv. Men han kom igång! Jag blir alltid extra varm i mammahjärtat när olika sociala sammanhang går så bra.


På onsdag ska jag till läkaren igen, de sista proverna var svårtolkade- vad det i hela fridens namn ska betyda. Jag unnar mig hela dagen ledig faktiskt, och ska till min Bästa vän, Jenna och spendera eftermiddagen.
Så efterlängtat.

Likes

Comments

Och så tuffar det vidare.
Som ni förstått har jag varit villrådig om vart jag vill och vad jag ska göra, det där återstående problemet att jag aldrig är nöjd. När jag slutade som reserv nr 3 till HR programmet och började jobba så bestämde jag mig att vara nöjd, och nöjd blev jag. Den där innersta ron man får när vardagen rullar på och ja.. allt bara känns perfekt.
Och tack och lov för det.

Nu har jag fått en ny tjänst på jobbet med nya utmaningar!
Det har varit på gång i någon månad men jag var tvungen att landa och känna efter, trots allt kommer det kräva ett stort engagemang av mig. Och efter en bra stunds övervägande bestämde jag mig att satsa,
2017 kan inte börja på bättre sätt!

Heja mig, nu ska vi dra denna utmaning i mål också!
😄👏🏻🎉

Hejdå 2016 👋🏻

Likes

Comments

Tar en återhämtning.
Lyssnar på Kent och kluddar i ett block, ett steg tillbaka, tid för reflektion.

Oslagbar kombo för en tondöv musikälskare som jag.
😌

Likes

Comments

Jag har verkligen inte varit på humör för någonting idag, en sådan där dag allt bara känns vardagligt trist. Både Tom och jag är extremt trötta, även om vi får sova hyfsat om nätterna blir vi liksom aldrig utsövda. Idag städade jag iaf av här hemma, efter lunch la vi oss alla fyra och sov nästan två timmar - så skönt!
Vi piggnade till en del efter det, jag var och gjorde mina naglar, Tom tränade, vi frossade i våfflor och tog en kvällspromenad med barnen i pulkorna.
Dante somnade i sin pulka utan ett ord, plutten. Vi bar bara in honom till sin säng där han fick sova vidare nu. Jag kollade tempen och nu hade han 39 i feber stackarn. Inte lustigt att han somnade
❤️

Likes

Comments

I kväll, trettondagsafton har mina föräldrar varit gifta i 32 år.
Självklart firas det, som varje år!
🌹🌹🌹

Likes

Comments

Nyårsafton spenderade vi med fina vänner.
Lucas och Dante somnade innan tolvslaget och vi kände att vi inte behövde väcka dem för att se fler raketer eftersom vi redan sett vid 17 tiden. Dock vaknade Lucas vid 00:30 och då var det dax för hemgång kände vi. Barnen har alltid en tendens att vakna tidigt, oavsett. Nyårsdagen startade 06:30 och det var verkligen sovmorgon för att vara hemma hos oss!

Jag läste mitt inlägg ifrån förra året. Mitt nyårslöfte var att vända det rätt. Med det menades att vända tankarna rätt, se det positiva, ha roligt och ta tillvara på det man har. Och jag måste säga att jag verkligen lyckats och kommit en bra bit på vägen. Jag känner att det finns en balans mellan familjeliv, jobb, sjukdomar och allt vad livet erbjuder. Jag har lärt mig acceptera att vissa saker bara är.
Dock vet jag inte om jag börjat få slut på energi, att jag hanterar smärtan annorlunda eller om jag faktiskt har fått ondare. Står på kortison igen, väntar på en magnetröntgen och ska till reumatologen den 18 januari för uppstart med Metotrexat.
Ska jag själv ställa diagnos så är det nog bara 48 h non-stop sömn jag behöver.

Nyårslöftet för 2017 är att fortsätta samma bana✨
Och ja. Tjejmilen såklart!

Likes

Comments

Julen har rasat förbi. Vi klarade oss med pigga barn på julafton och juldagen för att sedan febern skulle återvända till Lucas. Tycker det är så lustigt, vi är inne på tredje veckan med "varannan dag" feber. Oftast är han pigg om dagarna för att sedan få feber runt 17 tiden igen. Blir att ringa vårdcentralen i morgon tror jag, men det tar emot. Tycker faktisk Google har mer rätt en stolpskotten som jobbar där.

Annars har julhelgen varit underbar!
Julafton firade vi hemma hos mina föräldrar, juldagen hemma, med Toms mamma och bror och annandagen i Västervik. Kort sagt är det ganska skönt att bara få vara hemma nu och mysa, bara vi får vara friska!
Jag är ledig hela veckan, jag har hunnit med en heldag i Kalmar med Ina, gofika med Madde och Malin och en massa träning. Jag fick ett par fodrade löparbyxor av Tom i julklapp och de kommer att komma väl till användning nu när det ska bli så mycket kallare igen ❄️
Standard rundan ligger på dryga 7 km nu, det blir sällan kortare än så nu när jag fått med syrran också
Heja oss! ✌🏻️

Jag har blivit hur dålig som helst med att ta kort. Insåg precis att jag knappt har något alls taget med min mobil- dock var jag bättre med den riktiga kameran 😊

Likes

Comments

Nu kan vi lägga till öroninflammation till febern.
Jag hade precis meddelat att jag skulle jobba idag, eftersom båda barnen var feberfria igår. Dante lämnade vi för Lucas är inte alls kry och har jätte ont i sitt öra. Det är nog en månad sen jag och Tom jobbade en hel vecka utan vabb, förra veckan saxade vi så det blev bara någon strö timme, men i alla fall. Det jag för tillfället önskar mest av allt, är att man hade haft barnens mor- och far föräldrar nära och fått lite hjälp.

🤒

Likes

Comments

Sjukstugan fortsätter här hemma. Dante hade feber tisdag-torsdag, och fick det i helgen igen. Nu är det Lucas tur och min tur att vabba. Jag valde att ha båda barnen hemma, Dante har ju inget direkt utbyte av dagis , och Lucas bad ordagrant att Dante skulle vara hemma och vara sjuk med honom. ☺️

Vi har bakat massor i helgen, och varit i hanåsa skogen och letat efter tomtarna. Det är en årlig tradition sedan jag själv var barn. Super mysigt!

Nu laddar vi inför jul och hoppas på att jag hinner jobba någon dag innan låg ledigheten 😉

Likes

Comments

Här hemma vaknade vi vid 05:30, Dante hade sovit första natten i sin nya säng så han kom intraskande på morgonen. Jag och Lucas gick med upp, vi fann Tom på soffan där han någon gång per år hamnar när han liksom får nog, av allt stök. Vi mös i soffan, drack kaffe i mängder för att bege oss till dagis till kvart i sju för luciafirande. Båda pojkarna vägrade tomteluvor och stjärngosse tillbehör, jag tog med mig det under armen och tänkte att det löser sig när vi kommer fram när de ser alla andra barn. Men icke. De ville inte, och Lucas ville inte ens gå med i tåget, även om jag lovade att hålla honom i handen. Det slutade med att vi använde tomtedräkten som filt och satt hela familjen i publiken och tittade på alla andra barn. Lucas sjöng glatt med i mitt knä där han satt. Efter firandet så var det pepparkakor och saft, men inte ens det väckte intresset.
Vi åkte hem, och var otroligt stolta över att vi faktiskt var i tid till firandet, även om det inte blev så mycket med det 😉

Likes

Comments