View tracker

Det händer så mycket med Dante nu, han är så framåt med talet! De har till och med lyft det på dagis och berömt honom. Han räknar till tre och sätter fart inför det han ska göra. Han ropar "mamma var är du", i bland blir det "mamma, var är jag?" Underbara sötunge ❤️

Vissa saker är fortfarande otydliga, men som föräldrar förstår man.
Nappen heter bopo av någon oklar anledning.
Han skriker Blaze varje morgon och ska alltid se det på tv:en. Han laddar- " 1, 2, 3 fuuuull blaze! Och så springer han som en tok här hemma, självklart tillsammans med Lucas ☺️

Vi ska göra ett nytt försök i helgen med julkorten.
Majoriteten blev ungefär så här 👆🏻

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hann klicka hem detts kök till Dante i måndags från lekmer, till kanon pris!
Det kommer att bli en överlycklig pojk på julafton
😊

Likes

Comments

View tracker

Det slog mig häromdagen, tänk att Dante är 20 månader! Lika stor som Lucas var när han blev storebror.
Lucas uppfattade jag som så stor, och Dante tycker jag är så liten. Tänkt vad det kan skilja sig 💙

Pannkaksbak ifrån går kvällen.
Idag har vi varit hos min syster Madde, hon och barnen tjuvade hem Lucas ifrån dagis så han och Cajsa fick leka. Det blev att Dante och jag kom dit också och spenderade hela eftermiddagen. Kan inte nog bestryka hur tacksam jag är för min fina familj. Trots all kaos står vi alltid sida vid sida, och finns där för varandra.
Jag vet inte var jag hade varit utan mina systrar, mina bästa vänner. Det är i det enda sällskapet man kan prata utan att tänka och tänka utan att prata.
❤️

Något nedtonad tatuering. Även om det knappt syns så står det systrar. Har inte fyllt i den sen jag gjorde den 2011, vit färg bleks lätt. Nu går den knappt urskilja att den är där, men där sitter den 😉

Likes

Comments

Jag och barnen myser i soffan efter en tung dag.
Läkarna var jätte nöjda med Dante hur han samspelar mellan händerna, hur kan klättrar och hur många ord han faktiskt säger, det finns verkligen inget idag som antyder på vad han varit med om. Tom och jag fick själva ta beslutet om en ny magnetröntgen, som vi faktiskt avböjde. Jag vill inte utsätta Dante för mer än vad han faktiskt behöver. En ny MR skulle inte ändra något, eller ta bort oron. Jag tror snarare den skulle väcka mer ovisshet än vad vi lever med idag.
Jag är så stolt över Dante, och förundras över att det kan gå så illa för att bli så här bra trots allt. Tyvärr kan vi inte bocka av orosmomenten eller helt slappna av, men det tror jag inga föräldrar gör - oavsett om de har friska
eller sjuka barn.

Det jobbigaste med hela dagen var, som vid alla återbesök att gå i korridorerna där vi spenderat många uppgivna timmar. Läkaren hade med sig en lärling idag, han bad oss återberätta händelse förloppet från den där dagen på BB. Både Tom och jag skakade på huvudet, det fick de ta för sig själva. Det tar successivt tid att att bygga upp en distans till allt som hänt, och som idag när det kommer så nära, när det blir verklighet igen..
Mår jag bara sjukt illa.

Likes

Comments

Känns verkligen som långhelg! Tog ledigt fredag och måndag så det blev två extra dagar att bara njuta på, men oj vad vi sysselsatt oss! I fredags var Jennifer och hälsade på med sina små pojkar - man ses för sälla , vi hade massor att prata ifatt.

Idag har vi varit på adventsfika hos Madde och Robin. Världens gottisbord och jag har hållit mig mätt halva dagen. 😋 Barnen var jätte nöjda och lekte som allra bäst när det var dax att åka hem.

Världens bästa myshelg- och det känns skönt med ännu en dag i morgon, även om den kommer passera på Västerviks sjukhus ❤️

I torsdag kom även glasskivan till brasan hem
Snyggt tycker jag 👌🏼😉

Likes

Comments

Nu, lagom till advent känns köket färdig!
Jag är så nöjd.

Likes

Comments

I söndags firade vi Cajsa som fyller 6 år på torsdag. Full hålligång i syrrans nya lya, stackars grannarna som bor under, för det var hopp och dans för fulla muggar 💃🏻😂

Annars så har vi avslutat med sporadiskt med vabb. Febertoppar har kommit och gått, men idag har alla varit pigga så vi räknar med vardag i morgon!
Sprang förbi pizzerian efter kvällens löppass, tryckte i mig (nästan en hel) för att sedan landa här, i soffan halvt utslagen.

😘

Likes

Comments

Det växer sakta fram ett hem..
Lampan har kommit på plats och bygglampan har äntligen tagit stegen ner till källaren. Vi har lite målning kvar, väntar på glasskivan till köket och braskaminen. Tänkte när köket är 100% färdigt (och städat) så lägger jag ut en bild. Men oj, vad nöjd jag är!

Jag har aldrig varit speciellt hemkär eller pysslig, utan jag har alltid varit på språng. Alltid varit påväg mot nya mål och projekt, och jag verkligen anstränger mig för att stanna upp och leva i nuet. Jag avundas människor som är harmoniska, nöjda och är i balans med livet. Oj vad jag önskar att min rastlösa själ skulle hitta dit 💓


Dantes läkartid har trillat ner i brevlådan, och jag väntar spänt. Tror mycket beror på det, att jag inte kan hitta ro och slappna av. Det kommer att bli mer konkreta svar nu när han är äldre, men även om det ser positivt ut så kan det komma i efterhand. Egentligen skulle inget ändras, oavsett. Han är fortfarande vår kämpe, underbara, glada och spralliga Dante (med extrema humörsvängningar ;))
Men det viktigaste av allt- han finns med hos oss, och jag kan pussa honom godnatt varje kväll.

Hur många gånger jag vill ❤️

Likes

Comments

Dante och Lucas fick varsin "daddy" tröja ifrån sweetmini, och Tom fick en matchande där det stod "not every superhero wear a cape"
😉

Helgen har passerat i rasande tempo med mycket gjort! Mycket små fix här hemma, fina vänner på mat, pulkabacken och mat hemma hos barnens farfar.
Nu har jag avslutat dagens träningspass och sitter i soffan, klarade alla km på isen- men föll precis på sista metern. Snacka om att man spänner sig hela tiden och precis när man slappnar av och är klar, så sa det pang!
Det är inte så mycket tempo, utan mer ta sig runt levande i denna halka 😅

Likes

Comments

Hallen börjar ta form 👇🏻
Dock är det lite lister, karmar som fattas. Ja och nytt fönster och ytterdörr ligger snällt och väntar i källaren.
Materiell lycka när jag fick hem mina dots från Muuto.
😇

Likes

Comments