Vi har verkligen haft en kalas helg att kika i gång semester på. Och då menar jag KALAS.

Igår var det kalas för Lucas som fyllde 4 i veckan, och idag för min syster som blev 35. 🎉

Vad jag ser fram emot långledighet nu i sommar, 5 hela veckor- och 4 av dom tillsammans med Tom
❤️

Lucas fick en elbil av oss, och lite annat smått. Pojkarna är super glada, den har en konsol att vi kan ta över att styra, och även musik de kan styra själva!
Bästa fyndet- passade på när jollyroom hade kampanj. Nedsatt med 1600 kr !! 👍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Medan jag och barnen har spenderat dagen i Ruda har Tom styrt här hemma. Ytterdörr och fönster är nu på plats, efter att tålmodigt legat i källaren sen hösten och väntat. Nu börjar renoverings energin komma tillbaka!

Lite styr på balkongen innan vi åkte, möbler och krukor kom fram- nästa steg är lite plantering. 😉

En helt underbar dag i Ruda med grill, systrar och syskonbarn. Helt klart fartfyllt!

Likes

Comments

Det slog mig att jag knappt jobbat någonting under april. April började med 1,5 veckas semester, påsk och sen tre dagar hemma pga sjukdom. Man kommer verkligen ut rutin med det mesta när det inte följer mönstret!
Idag ska jag försöka mig på ett löppass igen efter ett avbrott på 1,5 vecka. Sen går Tom kväll veckan som kommer - och jag som ska springa lopp på lördag i Sthlm 🙈. Jag tvekar inte på att ta mig runt milen, men jag hade planerat att vara i bättre form. Nästa helg åker hela jobbet upp till Sthlm för galej, dagarna hemma dom sjuk har jag spenderat med att nätshoppa - alldeles för mycket.
Väntar hem byxor, väska, jacka, tröjor och linnen med förväntning från zalando. Jag tog mig även tid att bygga och klicka ihop en stringhylla som vi ska ha i köket 😄

Nu kikar vi i gång denna dag, och hoppas att vi håller oss friska, pigga och i rutin! Det är ju trots allt Valborg idag 🔥

Likes

Comments

Kort och gott, vad ska man säga om livet?
Jag och Tom sitter i bilen påväg hem, idag har jag haft läkarbesök i Linköping hos specialister. Trots allt elände har vi haft den roligaste (vardags)dagen på länge.
En dag orkar jag kanske dra historien, men det är inte idag. Just nu orkar jag bara fokusera på min sprängande huvudvärk och proppmätta mage efter en lunch på Ming i Linköping. Självklart hann jag med ett besök in på Cubus och krama om Bahar, en av mina finaste barndomsvänner.

Nu längtar vi hem till barnen och att hjulet rullar på igen.
❤️

Likes

Comments

En veckas semester och efterföljande vecka gick väldigt fort!
En vecka på gran canaria med familjen kom välbehövligt. Oj, så underbart vi haft det.
Sol, bad och nyvunna vänner. ☀️

Längtar tillbaka, speciellt i detta aprilväder 🌨

Likes

Comments

Blivit en ofrivillig paus med skrivandet. Dagarna går i ett, massor med jobb, dagis hämtning, matlagning, träning, sedan ligger man utslagen i soffan.

MEN. Imorgon fyller Dante 2 år, jag sitter i soffan och spanar på Tom medan han sätter ihop köket som han ska få. 😊
Vi ska ha kalas för släkten i morgon, alla på samma gång. Vi blir 13 vuxna och 9 barn, förra året delade vi upp kalaset på två tillfällen. I år kände vi för att ha det samtidigt, just att vi lite mer lugn tid på helgen nu när man jobbar 😅

Dante har börjat ta för sig mer och har en bestämd "bästis" på dagis som han gärna leker med, han pratar förfullt även om det oftast är en egen variant av orden så gör han sig förstådd. Han sover för det mesta hela nätter, men hör han försiktigt ropa "mamma" om nätterna innan han tassar in till vårt sovrum. Det är så mysigt, för mig är de alltid välkomna. Tiden är så knapp ❤
Fast. Lucas är mer besvärlig, han vill ogärna sova själv och inte heller i vår säng. Han hämtar mig omkring 3 gånger per natt, i början smyger jag tillbaka tills jag ger efter. Jag behöver sova, även om jag inte sover bra i hans lilla säng - så sover jag. Det är allt jag begär.

Likes

Comments

Nattningen med barnen är så otroligt mysigt, speciellt när man varit ifrån varandra hela dagen.
Efter jobb och dagis var jag ute och sprang ett varv. När jag kom hem hade Lucas redan somnat på soffan, kl måste varit runt 17:30. Tom kilade iväg till gymmet så Dante och jag har haft en riktig myskväll innan han somnade så gott.

Favoriten just nu är att hålla och pyssla om nattlampan medan vi sjunger och gosar. Han tar bestämt min hand och visar hur jag ska klappa honom, antingen på huvudet eller på magen- gärna tills han somnat in 🌙✨

Dessa söta mininattlampor finns i så många olika former och figurer, jag tycker de är ursöta!

Likes

Comments

Idag på morgonen var det besök på ögon i Kalmar. Den årliga kontrollen pga medicinen jag äter. Det är så kallad ögonbottenmätning de droppar i någon substans i ögonen så man ser riktigt suddig. Pappa var med och körde mig, och alla tester var godkända! Dock fick jag åter igen en känga om att jag måste gå till optiken, och nu ska jag faktiskt ta tag i det. Det var så illa att pga mina brytningsfel har jag halverad syn på vänster öga och 65% på höger, jag är farligt nära gränsvärdena för att ens få köra bil, jag är medveten om att jag ser lite dåligt, men inte då dåligt 🤣😳
Det blir det första jag ska ringa om imorgon.

Nu är jag hemma och vänder, jag har nästa besök vid 15:30 i Västervik. Magnetröntgen för magen, äntligen fick jag tiden.
Det blir mycket farande men det gäller att passa på när jag har en dag ledig, även om jag hellre hade haft en ledig dag hemma med barnen

Likes

Comments

Well Hello twenty nine.
Nästa år är det den stora trean plus nollan. Planen var lite mini kalas här hemma, men eftersom det alltid är sjukstuga här hemma (och inget undantag idag) så var det bara min mamma och pappa som kom med lite mat från mc Donalds. Är vi friska får det bli lite fika i helgen istället 😊

Av Tom fick jag en barnfri helg som ska spenderas i Linköping. Hotell, mat och allt som hör till. Så underbart ❤

Barnen är sjuka om varannat. Lucas har varit sjuk torsdag-idag, idag blev Dante febrig. Stökiga nätter och vi jagar sömn som galningar. Saken gör det inte bättre att jag börjat med metotab (cellgifter) i fredags, medicinen tas veckovis och minst sagt kan jag bara säga- kämpigt. Så svag och orkeslös blev jag, det är som först idag jag känner mig lite piggare. Nu håller jag tummarna att denna medicin fungerar, och framför allt att jag slipper majoriteten av alla biverkningar.
Jag vill också framhäva att det låter aningen värre än vad det är, och det är en vanlig behandling mot okontrollerade ledinflammation. Inget lustigt eller allvarligt alls. 💁🏻

Likes

Comments

Denna dagen har verkligen varit tungrodd. Det har varit en extrem trist dag, och då är det extra kul att komma hem till grabbarna igen. Måndagar är ju långdag- och den har verkligen varit lång idag!
Längtar extra mycket till april då vi hela familjen ska till Gran Canaria i en vecka 😎

Helgen sprang förbi i rasande tempo med gympa för Lucas och en halvdag i simhallen i Mönsterås. Lucas är en riktig vilding och hoppar i från alla håll och kanter, det gäller att inte släppa fokus en sekund 😅 Dante var till en början väldigt svårflörtad och skakade som ett asplöv. Men han kom igång! Jag blir alltid extra varm i mammahjärtat när olika sociala sammanhang går så bra.


På onsdag ska jag till läkaren igen, de sista proverna var svårtolkade- vad det i hela fridens namn ska betyda. Jag unnar mig hela dagen ledig faktiskt, och ska till min Bästa vän, Jenna och spendera eftermiddagen.
Så efterlängtat.

Likes

Comments