Header

Hej goingar!

Idag tänkte jag dela med mig till er en bild som jag inte är helt bekväm med. Men det är trots allt jag, och detta är startlinjen och början på min lilla resa mot ett hälsosammare liv med en kropp som jag kan trivas i (jag trivs i mig själv nu också, men det finns absolut utrymme för förbättringar i mina ögon).

Jag ska kämpa kämpa och sen kämpa lite till och bevisa för mig själv att jag kan klara detta. Stay strong.

XX

Likes

Comments

Godmorgon finisar!

Idag är det söndag och jag är ledig från jobb. Idag hade jag tänkt att jag och Linus ska åka ut på väla och luncha och göra navelpiercing! Jag är såååååå nervös men ska klara det även fast nålar är det värsta jag vet!

Denna tjejen är tuff och ska klara det idag, och hålla Linus hårt i handen så att jag inte dör såklart.

XX

Likes

Comments

För bara någon vecka sedan så blev en av mina största inspirationer mördad av ett fan. Christina Grimmie var en riktigt rolig och fantastiskt duktig sångare som tyvärr fick lämna oss alldeles för tidigt. Du kommer alltid leva vidare i våra hjärtan och kommer alltid vara ihågkommen för den underbara person du var. Tack för allt. Tack för att du inspirerat mig. Tack för alla otroliga videos på youtube.

Du kommer alltid vara en stjärna i mina ögon. Vila i frid.

XX

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag precis slutat jobb och ska snart ringa till Filborna och prata jobb. Önska mig lycka till..

Idag ska jag mysa tillsammans med min tok som jag inte hunnit träffa på hela veckan. Saknar honom galet mycket! Jobbet tar all min tid och när jag är ledig så jobbar han. Det är minsann inte lätt att ha tid för allt!

Alltså, hur fina får man bli?

XX

Likes

Comments

Godmorgon allihopa!

Idag är det lördag och jag sitter på jobb precis som jag gjort resten av veckan. Jag har jobbat varje dag utom i torsdags, då solade jag och körde ett riktigt mosterträningspass nere på Friskis och Svettis.

Nu i sommar har jag bestämt mig för att göra en del förändringar i mitt liv. Den största förändringen är att jag ska börja träna ordentligt och få tillbaka samma kropp och samma kondition som jag hade under perioden då jag tränade simning tre gånger i veckan. Jag saknar det så otroligt mycket och ska verkligen kämpa för att ta mig tillbaka dit igen. Även fast ryggen är ett stort hinder för att lyckas ska jag kämpa igenom smärtan och göra mitt allra bästa.

Jag har även bestämt mig för att klippa av mitt hår, göra navelpiercing och skaffa ett jobb som simtränare, antingen i Landskrona eller här i Helsingborg. Och jag håller alla tummar och tår att jag kommer in på högskolan i Malmö eller Kristianstad så att jag kan få min utbildning som förskollärare så fort som möjligt!

Bilden ovan är tagen från pinterest.

Jag tänkte mig att klippa ett "Bob haircut" fast lite längre, ungefär så som på bilden. Jag trivs superbra när mitt hår är kort och jag tyckte att den frisyren var toksnygg!

XX

Likes

Comments

Hej allihopa!

Detta inlägget vill jag tilldela min älskade lilla katt sov tyvärr försvann från världen för ett tag sedan. Det är så tomt där hemma utan dig och jag saknar dig varje dag. Varje morgon väntar jag på att någon ska stryka sig mot mina ben och tigga efter mat. Jag saknar att du inte kommer springandes varje gång jag kommer hem från skolan.

Min lilla stjärna, föralltid saknad, jag älskar dig. Vila i frid.

XX

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag sitter jag på jobb och tänkte dela med mig av lite bilder sedan studenten, så jag för samma sak som jag gjorde på balen. Bildbombar er!

Absolut en av de bästa dagarna i mitt liv, och jag fick spendera den med mina absoluta favoritmänniskor! Kommer sent glömma den dagen.

XX

Likes

Comments

Hej allihopa!

Nu har jag äntligen suttit ner och redigerat alla bilderna från balen, vilket tog mig väääldigt lång tid. Men så otroligt fina bilder blev det, och jag tänkte därför dela allihopa mer er nu! Det är bäst att ni förbereder er på en ordentlig bildbomb:

Detta var som sagt inte riktigt alla bilderna, men tog några av varje och det är bara de bilder som jag hade på min systemkamera. Det finns säkert 1000 andra bilder på telefoner och alla föräldrars kameror också, men dom får ni se en annan dag!

Hoppas ni gillade alla bilder fast några var lite smått ur fokus, det är svårt att alltid få det perfekt när man använder stativ och fjärrkontroll till kameran haha!

XX

Likes

Comments

Hej!

Nu är det nära. På fredag så smäller det och jag ska äntligen ta studenten från Nicolaiskolan och då kommer jag vara helt klar med gymnasiet! Nu under de senaste veckorna har klassen spenderat ganska mycket tid tillsammans, både i skolan och efter skolan.

Här är tre bilder från en dag som vi spenderade tillsammans på gröningen. Det var såååå varmt och alla var helt röda på kvällen haha. Men det var helt klart värt det.

XX

Likes

Comments

Hej finisar!

Idag är det söndag och jag spenderar halva dagen på jobb idag och sliter. Här är så otroligt varmt på akutmottagningen och det gör jobbet hundra gånger jobbigare än vad det egentligen är. Idag efter jobb ska jag köra hem och sätta mig framför datorn en stund innan min älskling kommer och vi ska ha filmmys hela kvällen. Kommer bli supermysigt!

Ikväll ska jag också ladda över alla balbilder från kameran till datorn och lägga upp de finaste här på bloggen så att ni kan få se hur fina alla var! Men måste rensa lite först för hälften är säkert inte så som jag vill ha dom, det brukar bli så när man låter mamma sköta kameran haha!

XX

Likes

Comments