Header

Ja för er som har missat det så är det juni nu SOMMAR, känns ju tyvärr inte riktigt så när man tittar ut men en svensksommar består ju för det mesta utav regn så det är väl lika bra att det får regna nu så kanske det blir fint väder när ledigheten kommer. 

Nu ska jag snart ta och börja med alla uppgifter som ska vara klara typ innan imorgon, heja Malin. Tror det är fyra stycken olika men när jag är klar med dom så är jag redo för sommarlov. 

Ha en bra tisdag, kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Igår blev det grillat i vårat nya uterum. Det är inte riktigt klart än men det kommer bli så fint när det är det, super mysigt och stort!

Morsdag presenten blev olivträdet och krukan från mig och pappa, sen så bakade jag också en kladdkaka till min kära moder.

Hade en bra och mysig söndag igår, nu ska jag åter gå till mitt försök till att plugga.

Kram

Likes

Comments

Jag döööör det är så snyggt!!

Jag ska göra så här så fort jag har tid, har också blivit riktigt sugen på att klippa det så kommer nog göra allt direkt isåfall. Jag blev jätte taggad nu!!

Likes

Comments

Detta var ju riktigt fint, men också ett tag sedan.

Idag så har jag varit i Våxnäshallen och tränat för en lite uppvisning vi ska ha imorgon, men vi får se ifall det blir någon för det slutar aldrig att regna och det funkar inte då så vi får se imorgon.

Har inte gjort så mycket mer utan att åkt runt lite och fixat saker med pappa. Det kommer bli en lugn kväll ikväll också.

Ha en bra lördag, kram

Likes

Comments

Ny gammal kappa från monki. Jag köpte den för ett bra tag sen men har bara inte visat den.

Snygg är den men lite jobbig att åka buss med haha, så lång!

Likes

Comments


I onsdags så var det avslutning med cheerleading vilket var riktigt tråkigt.

Av mina små miniorer så fick jag jätte söta presenter, dom är så gulliga.

Jag ser så mycket fram emot nästa termin!

Nu är det dags för reflektion gånger två som ska skrivas plus en historia uppsats på fyra sidor. Jag har så mycket kvar, känns inte som det är sommarlov och bara två veckor, får lite smått panik.

Jag har dessutom jätte mycket bilder från förra helg som jag måste rensa och redigera. Jag är sämst på att radera bilder, har så många ovärda bilder ÖVERALLT, datorer, mobilen och hårddisk. Det är en sak jag måste bli bättre på att radera bilder, haha.

Nu ska jag återgå till tråkigare skrivande.


Likes

Comments

Hej hej, här ett inlägg som skulle ha kommit upp för jätteee länge sedan men tydligen hade det inte det.

Nu när sommaren nästan är här så får ni njuta lite av mina fjällbilder haha, bilderna är iallafall från när jag var i Norge med Anna och min familj.

Kram

Likes

Comments

Första gången jag åt det och jag hatade det inte, funkar ibland skulle jag säga men inte mitt första val när det gäller mat.


Likes

Comments