View tracker

​hej

jag är trött. hela tiden, varje dag.

men jag kan inte sova

godnatt

fast ändå inte

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Hej

Jag har inte skrivit på ett tag, men det gör inget för jag tror inte jag har några läsare, och det gör ingenting heller.

Idag hade vi presentationer på estetisk kommunikation, vi hade brytvecka denna vecka vilket innebar att vi bröt våra vanliga scheman och hade estetisk kommunikation hela veckan, det var roligare än jag trodde det skulle bli. Min grupp läste upp en text av Olivia Berghdal, "Text till min son", som vi delade upp i tre delar, sen hade vi film, lite dans och sång och det blev superbra!! Vi fick så mycket beröm av så många och det kändes väldigt bra, och vi fick ju se alla andra estetettors presentationer och det var kul det också.

Men hur bra det här ännu var så kind of påminde det mig om hur inte nöjd jag är med mig själv och mina så kallade "talanger". Det finns så mycket jag vill kunna göra som jag inte ha tillgång till, men också saker jag har tillgång till men helt enkelt inte ha orken.

Jag vill träna upp min konst, jag hör folk säga att jag är begåvad i bild osv men jag känner inte det, jag tycker inte det. Jag vill kunna göra otrolig konst folk blir hänförda av, jag vill skapa nästan vad som helst som imponerar och förvånar folk, liksom det här "Nej men? Har du gjort det här? Oj vilken talang du har!". Bekräftelse bekräftelse.

Jag har förlorat intresse i att rita en del. Kanske för att jag inte har något tålamod, jag vet inte om det är för att jag mår dåligt just nu eller om det är min personlighet, men tålamodet finns i alla fall ej och det är synd, för jag vill vara tålmodig och lära mig massa skit och grejer, men kommer jag någonsin göra det?? Vem vet egentligen.

Jag vill träna upp min konst, jag vill börja med kalligrafi, jag vill börja skriva berättelser och poesi, jag vill börja med estradpoesi, jag vill börja spela piano, jag vill börja dansa, jag vill börja på kampsport, jag vill börja gymma, jag vill göra så mycket, men av allt detta jag har skrivit upp att jag vill göra, så gör jag ungefär inget av dem. Jag som är så mån om att inte slösa bort mina år verkar inte vara medveten om att jag slösar bort massor med tid att lära mig detta på. Jag förstår inte att jag nu inte kommer vara för alltid, förr eller senare kommer jag bli 30+, kanske utan att ha gjort något av detta jag skrev, kanske är kvar på samma blad jag är nu, vem vet.

Jag kan inte skriva mer nu, jag ska kolla på elementary eller rita lite eller något sådant.

Ha det bra

Likes

Comments

View tracker

​hej

Idag har inte varit en särskilt bra dag. Idag har vi haft massor av grupparbeten, och idag så hade jag social ångest på hög nivå. Att prata med folk är så jäkla jobbigt, och jag vet inte varför jag inte har förmågan att göra det, men det är typ omöjligt om personen/personerna inte är på samma sociala nivå som mig haha. Vissa bildare kan jag snacka med, några/någon vill jag fett gärna bli vän med, men då var det ju också det att jag hatar att höra min röst och mitt sätt att prata och hur jag säger saker och vad jag snackar om, så det är ju inte särskilt hjälpsamt. Ja livet leker

Jag ska ta något litet att äta nu för jag känner att jag är lite hungrig (fast min käft och mitt ork säger nej, men jag tänker trotsa dem), sen ska jag tvätta bort sminket och sen ska jag nog försöka lägga mig. Jag glömde min datorladdare hos Andreas, så det är ingen idé att sitta med datorn tills jag somnar för det är bara 15% kvar nu. Fuck life


Nu ska jag inte skriva något mer, adjö

Likes

Comments

Halloj

Vanligtvis brukar mina lediga dagar se helt tomma ut, men just idag har jag faktiskt gjort lite grejer. Inte så mycket eller särskilt intressanta grejer, men grejer och det är ju något! Dagen började med att dogsong från Undertale spelades från min mobil som alarmsignal på tok för tidigt, så där låg jag i en halvtimme och surade över att jag kunde fått en halvtimmes mer sömn, men det var väl bra ändå för jag hade mensat överallt. Så jag fräschade upp mig och klädde på mig och jag och pappa åkte in mot stan för vi skulle på utvecklingssamtal, men vi kom dit en halvtimme tidigare så vi gick in på ett fik och dagen till ära så åt jag en semla till frukost med en kopp te, så nu har jag firat denna dag som en laglydig äkta svensk.

Oh well, sen var det utvecklingssamtal och det gick väl bra, pappa fick för sig att han skulle fixa så att vi skulle kunna få ha våran utställning i trean på länsmuseet för att han (vi) känner någon högt uppsatt person där, för min mentor och bildlärare sa att drömmen var att vi skulle få ställa ut där, så det är väl gulligt också av honom.

Bla bla igen det tog slut vi gick och fikade på samma ställe o sen skildes vi åt, jag gick till kicks för att köpa ett läppbalsam (burt's bees ultra conditioning lip balm ungefär), och sen gick jag till ica för att köpa några matgrejor och handtvål. Jag köpte knäckebröd och pålägg, för ni vet ibland får en ett fett jävla sug efter knäckebröd y'know så jag tog vara på mitt svenska privilegium och unnade mig lite halvfancy knäckebröd. (Mina systrar lider i deras knäckebrödsfria nya hemländer, därav mitt svenska privilegie, men har ju massa andra orättvisa privilegium som jag är medveten om, so don't take me wrong.)


Jag kanske kommer tillbaka senare och skriver om typ knäckemackorna och läppbalsamet jag köpte, jag tog på det så fort jag kom hem för typ 40 minuter sen och det ska typ bli bra efter 4 h eller nåt så vi får se då om mina läppar är som en babyrumpa eller nåt.

Hejdåååååååååååååå

Likes

Comments

​Hallå


Jag är en nybörjare på bloggning, fast jag hade ett antal stycken när jag var yngre men dom talar vi inte om för dom var inte seriösa.

Men som sagt, jag är nybörjare och om jag någon gång bestämmer mig för att börja länka den till allmänheten så att folk faktiskt börjar LÄSA detta skit så får ni ursäkta mina oerfarenhet.


Idag har varit en mindre bra dag, som en kan säga om en försöker vara positiv, och det är ju värt att pröva ibland. Började skiten med att pappa tjatade på att jag skulle gå ner för att vänta på färdtjänsten när jag hade hur lång tid som helst på mig och det var ju störande. Men sen bar det av till Lindesberg för att jobbigt samtal med kurator och psykolog med pappa, och efter det åkte jag och pappa till stadium outlet för att köpa skidkläder till mig, men när jag stod där och var redo med mina nya skidkläder så säger pappa att han inte har pengar och säger att vi ska fråga om vi kan betala lite nu och sen låta dem ligga där, och sen komma tillbaka nästa vecka och betala resten, men det gick ej för sig (ganska skönt tycker jag).

Bla bla saker hände skola mentorssamtal åka buss pappa oerfaren bussåkare och det var barnvagnar i bussen så pappas rullator fick inte plats och det var så mycket kaos och ångesttriggande och allt sög, men vi kom hem till Jambo och vi åt sushi och sen dess har jag typ legat i min säng och gjort inget produktivt alls. Känns toppen.

Jag och Andreas försökte faktiskt planera vad vi ska göra på alla hjärtans dag, men han är inte alls så pepp på att skriva med mig just nu känns det som så jag får väl ta och planera våra tårtor själv då.


Det känns som om jag skrev alldeles för mycket för ett blogginlägg, men det får ni låtsasläsare leva med. Det kanske blir bättre i framtiden, vem vet


Ha det bra

Likes

Comments

​Hej

Det här är en ny blogg av Malie (med ett e i slutet) från typ Örebro.

Let's give it a shot?

Enjoy

Likes

Comments