Header

De mange søskende

Jeg ved godt, jeg ikke er den eneste pige i min familie. Det ved alle dem der kender mig også. Det kan derfor godt virke forkert, at jeg så vælger at sige netop dét. Men min søster er end ikke fyldt ni år endnu, så hun er meget lille og vi andre er meget store. Så i mange tilfælde kan hun ikke være med og dette er én af dem.

Mine brødre er nogle af de bedste mennesker, jeg kender. Ingen af dem har haft det nemt, men de står alle stærke tilbage og jeg forguder dem af lige netop samme grund. Men Gud, hvor er det altså ikke sjovt at være den eneste pige. Mine brødre har det bedste forhold til hinanden og laver utrolig mange ting sammen, hvor jeg desvvære ofte bliver undladt. Misforstå mig ikke - jeg elsker, at mine brødre har så tæt et forhold. Det gør det da ikke mindre svært ikke at blive lidt jaloux. For mig, personligt, kan jeg godt få dårlig samvittighed over at blive jaloux. Men det bliver jeg altså. Når de gang på gang finder på, at de skal lave noget sammen og jeg aldrig så meget som bliver spurgt, om jeg vil være med, bliver jeg altså jaloux. Det er jeg sikker på, at du også var blevet, havde du gået i mine sko.

Nedenstående billede er fra min 16 års fødselsdag, dengang hvor jeg stadig havde tungepiercing og hår på hovedet 😏 - hvor min storebror, Rasmus, endnu ikke havde fået barn og hvor Mathilde stadig var lille og sød. Sød er hun stadig; dog ikke så lille mere. Billedet viser en mors mislykkede forsøg på at tage et godt billede af alle hendes børn.

Jeg har altid haft det bedste forhold til især min lillebror, Mathias. Det har altid været ham, jeg har lavet mine unoder med. Det gjorde det ikke bare, at vi størstedelen af vores liv har haft den samme vennekreds. Det gjorde bare, at der var flere mennesker at lave unoderne med. Dette har dog ændret sig med tiden. Han er blevet selvstændig og hans søsters venner er ikke lige så sjove mere - ikke at jeg bebrejder ham. Han er trods alt 19 år gammel. Et eller andet sted manglede det da bare, at han fik sine egne venner 😉 Men efter han er blevet ældre, er vores forhold stille og roligt blevet anderledes. Ikke nødvendigvis værre; bare anderledes, hvis du forstår, hvad jeg mener. Og skal jeg være helt ærlig, savner jeg lidt det forhold, vi havde, da vi var små. Men vi bliver jo alle ældre og jeg ved godt, at man ikke kan bevare det samme forhold, når man flytter hver til sit, som når man bor under samme tag. Men hvor ville det altså bare være dejligt!

Jeg savner det forhold, jeg haft til hver enkelt af mine brødre, mest savner jeg bare følelsen af at være "en del af flokken" - førhen gik vi alle fire under navnet Olsen Banden. Den bande er desævrre blevet opløst, nu da mine brødre har besluttet sig for ikke at inkludere mig i deres aktiviteter mere, desværre. Måske det vender tilbage igen. Det er trods alt ikke fedt, at skal have én pige med på slæb, når man er tre drenge, der har de samme interesser og mine på alle måder skiller sig ud fra deres. Tiden må jo vise, om det vender igen. Indtil da holder jeg hovedet højt og nyder forholdet, de har fået til hinanden igennem de sidste par år.

// Malia Sofia, x

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments