Hi guys!

Nå så er det blevet den 13 januar, og vi er kommet et stykke ind i 2018. Hvordan har starten på 2018 været for dig?

For mig har det været lidt presset og drænende , da jeg lige er startet på et nyt arbejde, samt lige skal vende mig til at være tilbage i skole. Det kan godt være lidt svært at finde energien fra igen efter 3 ugers juleferie men nok med det. Lad os snakke om noget andet...

I dag skal min familie og jeg til en lidt sen "julefrokost", selvom det på ingen måde er en julefrokost, ahaha. Men udover det har jeg siddet, igennem ugen, og fundet på emner som jeg gerne vil tage op på bloggen. Emner som der i min mening er vigtige at snakke om. Så derfor tror jeg at jeg kommer til at ændre beskrivelsen af denne blog, da jeg heller vil fokusere på noget vigtigere end bare make up og fashion.. Dog vil der nok komme nogle indlæg om det alligevel, men det er bare ikke der min main focus kommer til at ligge.

Ved det blev et kort indlæg, men har som sagt været lidt presset for tiden så håber det går.

xx Malene

Likes

Comments

Hi guys!

Nu er vi jo kommet til den sidste dag i 2017. Hvilke jeg kun kan sige at jeg er glad for! Det har været et år på både godt og ondt. I år besluttede jeg mig at give mig selv et spark bag i, og få meldt mig ind i et fitness center. Og det har vist sig at være den bedste beslutning jeg nogensinde har taget! Selvfølgelig har man dage hvor man ikke magter, men det er der hvor man simpelthen skal skubbe sig selv igennem det, for man har det fantastisk bagefter. Så mit nytårsforsæt er at blive ved med at træne. Jeg har godt nok aldrig været en som har troet på nytårsforsæt, da man næsten altid ender med ikke at fuldføre det man sætter sig for, men dette nytårsforsæt er jeg 100% sikker på at jeg vil fuldføre.

Men har jeg andre nytårsforsæt?

Selvfølgelig har jeg andre nytårsforsæt! Jeg har besluttet mig for at tage skolen mere seriøst, forstået på den måde at jeg vil lægge mere arbejde i det end hvad jeg gør allerede. Men det største nytårsforsæt for mig er at jeg vil lægge mere arbejde i at få det godt med mig selv. Jeg vil arbejde på at acceptere og elske det jeg ser i spejlet, for alle er smukke som de er. Det er lige meget om man fylder lidt mere end andre og ikke har "the instagram figure". Alle er perfekte som de er! Så hvis du synes at nytårsforsæt er svære at holde fast i, så start med de små ting. Start med at finde de små ting som du elsker!

Jeg vil slutte dette indlæg af med at ønske jer alle et godt og sikkert nytår. Jeg håber I får en fantastisk aften, om I så er ude og feste eller bare er hjemme og hygge, så må I få en fantastisk aften!

Likes

Comments

Hej!

Velkommen til min blog! Her er lidt om mig, så vi kan komme til at lære hinanden lidt bedre at kende:

Som sagt er jeg 19 år og bor i Aarhus, eller nærmere i en lille by lige uden for Aarhus. Jeg elsker makeup og fashion, men der er også en del andre ting som har lige så stor en betydning for mig. Jeg er lige nu igang med 2g. Jeg er et stort dyremenneske, og jeg har et ønske om på et tidspunkt at kunne give nogle dyre som ikke har haft et godt liv, en ny chance. Jeg er for det meste hjemme i Danmark, men hvis jeg havde mulighed for det, ville jeg til hver en tid tage ud og rejse. Så man kan vel godt sige at rejselysten er stor, haha.

Denne blog er et af projekterne jeg har valgt at sætte for mig selv i det nye år. Dog er det hele ikke kun om mig, haha. Min vision for denne blog er at det skal være et sted hvor man kan være sig selv, så derfor vil jeg til hver en tid byde jer til at skrive i kommentarfeltet, hvis der er noget som I vil have at jeg skal tage op.

Håber I vil følge med på bloggen!

xx Malene

Likes

Comments