..på hur jag ska fixa mitt hår. Jag tycker om brunt men samtidigt så vill jag ha den ljusa färgen tillbaka. som jag hade förr, för några veckor sedan. Älskade den ljusa färgen men samtidigt så saknade jag att va mörkbrun. Panikångest kan jag säga. Vad tycker ni som läser min blogg? skriv gärna en kommentar. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Känslorna bubblar. Känslorna bubblar väldigt mycket. Känslorna bubblar väldigt mycket för dig. Innerst inne så vet du vem jag snackar om. Vem är jag utan dig? Utan dig?

Likes

Comments

Likes

Comments

Det blev en ny ögonbryn gel med färg ifrån H&M min va slut och behövde en ny.

Angående mitt rum så blir det bättre men det går så segt. Ingen energi alls och det tär på en verkligen. Jag måste få ett ryck och det är snart. Lite grann varje dag.

Likes

Comments

Under processen. Och de som ska vara på är klart. Nu är den jobbiga biten kvar. slänga saker och sätta in i nya byrålådan allt som fanns i de två smala byråerna, för nu har jag sålt den ena och säljer den andra. Nu väntar jag på nästa köpare som ska köpa den som är till salu.

Likes

Comments

..ifrån min Instagram som har samma filter - HB2 men jag ska använda HB1 till porträtt bilder. Är nöjd. Följ mig på Instagram ~ malenepetra

Likes

Comments