Header

Nya inlägg

  • Dream come true

    " Titeln säger sanningen...jag ska nämligen klippa såhär framöver, jag kommer såklart passa i det oc…"

  • Innan jag blir 30

    " 6 ynka år kvar och visst känns det som en evighet tills man blir 30. FATTAR verkligen inte att jag…"

Titeln säger sanningen...jag ska nämligen klippa såhär framöver, jag kommer såklart passa i det och äntligen kommer håret försvinna.

Jag har tänkt och funderat på hur jag ska klippa mig framöver och det beslut jag tog är att jag ska klippa som En favorit som jag har sett på bilder och som jag följer på Instagram. Hon inspirerar mig just på håret. Jag kommer absolut se vuxnare ut och såklart får det bli så...& modigare.

Det får ni se när det än blir.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min tillfälliga säng som jag kommer använda, tills jag inskaffar mig en lite bredare säng Max 110 säng. Men nu använder vi vår 80x200 säng så att den kommer till användning. Jag ska leta nu i höst efter den säng som jag kan tänka mig ha i mitt rum, får åka till Jysk där jag eventuellt hittar min drömsäng. Jag får känna och klämma mig fram vilken som känns bäst.

Likes

Comments

6 ynka år kvar och visst känns det som en evighet tills man blir 30. FATTAR verkligen inte att jag är 24 och det är 6 år kvar när man blir 30 barre (om man kan säga det) Innan dess kommer jag vilja göra detta 4 punkter innan när man fyller 30.

- Åka till New Yourk & Paris

- Fixa en tatuering

- Fixa en crazy färg i håret (lila, rosa eller peach)

- Att kunna bli kär och hitta någon, giftemål och föräldrarskap

Pinterest

Likes

Comments

 Chloé Faye Bag!
En Chloé Faye Bag! för mer än 10 00 kr är liksom den dyraste väskan jag någonsin skådat. Istället för att lägga denna väskan 14.500 kr så kan man inskaffa en likadan fast ännu billigare, och garanterat -> bättre.

Färgerna kan jag till och med säga, att de är verkligen snygga!!! Jag skulle vilja ha den beige och den svarta ABSOLUT.
SKÖNHETEN DELUX!!

Bra och billigt pris ifrån NELLY för 399:- precis samma fast en enklare variant och absolut inte för nästan 15.000 kr som jag absolut inte skulle spendera mina pengar på. Snygg och nätt axelväska som man kan använda om man vill gå på stan och ta en fika eller bara en helt vanlig vardag.


Likes

Comments

My dream bedroom

Ja det kan man säga att mitt dröm sovrum är. Grön, vitt, beige, svart och grått. Färgerna som jag har just nu i mitt rum som jag kommer all använda senare också. Jag hoppas verkligen jag får till det bättre, som jag har nu.

Likes

Comments