Livstil

Så, kender i det, at man har en hel masser punkter på sin to-do liste, men man magter dem ikke helt, så derfor sætter man sig til at se Gilmore Girls i stedet for?

Billede herfra

Dét er nemlig lige præcis det der sker herhjemme. Bevares, jeg har da nået lidt af det jeg skulle, men altså langt fra det hele. Jeg undskylder det med at jeg er håbløst bagud (sæson et, afsnit 13..) - og selvom jeg har set det før, vil jeg lige igennem igen, inden jeg ser de nye afsnit. Jeg satser virkelig ikke på at nå det i år, der er jo rockermange afsnit! Men, alle andre serier jeg ser er afsluttet for nu; The Flash, Arrow, Supergirl, Suits, Vikings (kommer lige om lidt dog!) og selvfølgelig, Game Of Thrones. Som i kan høre, er jeg et dedikeret serie-menneske, og har faktisk rigtig svært ved at sætte mig op til at se en film.

Nu skulle det ikke kun handle om serier jo. Weekenden har jeg brugt med min lillebror - vi har rigtig julehygget, hvilket har været skønt! Lavet havregrynskugler, juledekorationer, julepynt med kaneldej (ala trylledej), set byens juletræ blive tændt, og været til juletræsfest med resten af familien. Ganske hyggelig weekend, faktisk.

På onsdag skal jeg til praktikforberedelse, og derefter starter jeg min tredje praktik som pædagogstuderende. Dét glæder jeg mig altså ret meget til!

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Beauty

åh, hvert år når vi kommer til november, begynder jeg at glæde mig til Yves Rochers julekollektion. Hvert år udsender de en kollektion med duftende håndcremer, læbepomader, bodylotion mm. og hvert år, emmer duften meget af jul! Jeg bruger faktisk mine året rundt.

Sidste år var duftende meget kraftige (Når den ene så duftede af vanille, så gjorde det ikke så meget), så det frygtede jeg lidt igen i år. Men åh hvor dufter de godt i år!Jeg har købt alle tre varianter af håndcremerne. De er søde, men lette i duften, og den aftager også lidt. Cremen tørrer hurtigt ind, og efterlader ikke hænderne fedtede - medmindre man bruger en god sjat. De er nemlig ret drøje i brug, man skal altså bruge mindre end hvad der svare til en lillefingernegl.

Den gule dufter af pære og kakao, og jeg havde en lille forventning og, at den ville være lidt kvalmende. Men det er slet ikke tilfældet - duften er sød, men har alligevel friskhed, som nok er fra pæren.

Den røde dufter mildt af tranebær og mandel, og er faktisk min yndlings.

Den orange dufter af clementiner og krydderier - jeg kan dog ikke helt bedømme hvilke krydderier den præcis skal dufte af. Duften er frisk, men ikke helt så clementin-agtig som jeg havde håbet.


Håndcremerne koster 19 kroner, og kan købes på www.yves-rocher.dk. En klar anbefaling herfra!

Likes

Comments

Bøger

Bridget Jone' Baby / Af: Helen Fielding / Udgivet: 2016 / Forlag: Lindhardt og Ringhof
- E-bog sendt til anmeldelse af Lovebooks redaktionen.


Bridget Jones’ Baby er nummer fire i rækken, men handlingsmæssigt er den nummer tre, og kommer altså før ”Vild med ham”.

Bridget bilder sig ind at hun elsker sin tilværelse som single, og at hun ikke har et behov for at blive mor. Hun opdager dog – efter lidt formeget sjov, at hun er gravid. Problemet er bare, at hun er i tvivl om hvem faren er, og bliver derfor nødt til at fortælle det til de to mænd, der kan være faren. Det bringer både Bridget og de to potentielle fadere i nogle ret så akavede situationer undervejs i graviditeten.

Jeg må starte med at indrømme at jeg var en smule skeptisk, da jeg fik sendt bogen til anmeldelse. Jeg har aldrig brudt mig om Bridget universet – jeg har prøvet at læse bøgerne, men har aldrig formået at komme igennem. Faktisk plejede jeg at give op allerede efter et par sider.

Jeg synes det er friskt med en historie om en akavet og pinlig kvinde, og at det hele ikke er så perfekt. Men, for mig bliver det bare en anelse for opstillet Jeg var derfor ikke ellevild, da jeg så at det netop var Bridget jeg skulle anmelde. Dog så jeg det sm en mulighed for at få et indblik i den verden jeg på forhånd havde dømt ude.

Da jeg startede med at læse denne bog, havde jeg ingen baggrundsviden ud over det jeg flygtigt har hørt rundt omkring.

I starten af bogen nævner Bridget at hun har det helt fint med ikke at have børn, og jeg følte en slags samhørighed med hende, da det heller ikke er et ønske jeg havde. Jeg var sikker på at jeg havde fejlbedømt historien, og jeg glædede mig ligefrem til at læse videre.

”Hvorfor skal man nærmest have dårlig samvittighed over ikke at have fået børn. Det virker unægtelig på mig, som om alle har det temmelig ambivalent med at være forældre”

Jeg skulle dog ikke meget længere i historien, før Bridget jublede over at være gravid, og min begejstring faldt lidt.

Herfra tager den ene akavede situation den anden, situationer der tæller både scanninger, fødselsforberedelse, offentlige arrangementer mm.

Selve fortællingen er egentlig fint sat op – dog synes jeg den er noget forhastet et par steder. Måske er det fordi at der ikke behøver yderligere uddybelse for dem der har læst Bridget før, men men for mig manglede det. For eksempel synes jeg af selve afsløringen af hvem der var far, var alt for hurtigt overstået, og reaktionen derefter ligeså. Derudover blev jeg rimelig irriteret hver gang gang der stod ”Vil du røre min mave?” – men samtidig er netop denne sætning bare så passende for netop Bridget, da den kom ud af det blå, og på direkte upassende tidspunkter. Skrivestilen er ligetil, så jeg tænker det er sådan en bog man ville kunne læse på stranden, i toget mm. uden problemer.

Hvordan havde jeg det så med Bridget universet, efter at have læst denne bog?

Jeg er stadigvæk ikke vild med det, og bliver det nok ikke. Det er ikke historien der gør det – for selvom nogle steder virker forhastede, er den overordnet skrevet rigtig fint. Grunden skal i stedet findes i hovedpersonen. Jeg kan simpelthen ikke forene mig med Bridget som person. Jeg kommer nok ikke til at læse andre bøger i serien – selvom jeg er lidt nysgerrig efter at vide, om hun formår at blive i et forhold til faderen.

Likes

Comments

Livstil

Puh, hvor jeg synes tiden flyver afsted! Jeg kan slet ikke følge med. Jeg har lige afsluttet endnu et modul på pædagoguddannelsen, og er nu i gang med Sk1 eksamen. Når den er overstået, er der praktikforberedelse, og så er det et halvt år i praktik i børnehave. Jeg kan slet ikke forstå at det er allerede, men jeg glæder mig til endnu en gang at kunne komme ud i praksis, og bruge det jeg har lært på skolen.

Det meste af min tid er derfor gået med at forberede mig til den her eksamen, hvilket betyder jeg ikke rigtig har haft tid til at læse noget andet. Det er ret ærgerligt, jeg har nemlig lånt The cursed child af min veninde, jeg har Bridget Jones' baby liggende fra Lovebooks, som jeg skal have læst og anmeldt, samt lidt bøger fra biblioteket jeg gerne ville have læst. Men mon ikke der nok skal blive tid til det hele - i sidste ende handler det jo om prioritering.

Men nu til noget helt helt andet. Jeg ville vise jer denne utrolig flotte nøglering i læder, med mit navn indgraveret. Den er så personlig og fin, og jeg er simpelthen så glad for den. Jeg har købt den via Handcraftet_leather på instagram, som selv laver dem. Prisen ligger på 65 plus porto, og man kan vælge mellem farverne natur og sort. Jeg kan afsløre jeg har købt et par stykker til julegaver i sort - og de er mindst lige så fine som den i natur! Hun laver mange andre ting end nøgleringe, så det er bestemt et kig værd! Hermed et lille tip til jer, hvis i mangler en personlig julegave.

Likes

Comments

Beauty

Året rundt lider jeg af ekstremt tørre ben. Jeg har været til læge med det, hudlæger har udskrevet salver og cremer, men uden effekt. De kalder det noget eksem, men uden helt at definere hvilken form for eksem. Mine ben skaller, er røde og irriterede, så jeg har ikke brudt mig om at gå med bare ben om sommeren. I år gjorde jeg det. Jeg fandt en bodylotion der dulmede det ret meget. Mine ben kan stadig klø og være røde - men de skaller ikke, og er ikke nær så irriterede som før. Det er fremskridt som jeg er glad for, også selvom det ikke er helt i mål. Jeg bruger bodylotionen hver morgen og aften, da det fungere bedst for mig.

På Raunsborgs egen side (her ) skriver de:

"Radiseolie får cremen til at trænge hurtigere ind uden at fedte og holder på fugten. Padderok virker opstrammende og stimulerer hudens egen dannelse af collagen og elastin"

Cremen er tynd i konsistensen og fedter derfor ikke, og er rigtig hurtig om at trænge ind i huden.

Jeg har brugt bodylotion fra Raunsborg i et års tid, og jeg er ikke generet af mine ben dagligt mere. Her i overgangen mellem varm og kold kan jeg godt mærke de er mere irriterede men ellers, men det er ikke voldsomt. Jeg håber at jeg en dag kan finde en creme der kan klare problemet helt, men indtil da, anbefaler jeg hellere end gerne den her bodylotion. Jeg har snakket med piger der 'bare' led af tør hud, som de helt er sluppet af med ved at bruge den her bodylotion. Så hvis du lider af det, er der en klar anbefaling herfra.

Raunsborg Nordic bodylotion kan blandt andet købes i Matas, og koster 150 kroner.

Likes

Comments

Unkategorized

Det er ved at være den tid på året hvor folk går i panik, fordi de ikke kan finde på noget at ønske sig til jul. Og dét er selvom at man hele året har tænkt på en masse ting, man egentlig gerne ville have.

"Det skal jeg lige huske at skrive ned, så jeg kan ønske mig det til jul!" - En sætning jeg bruger relativt tit, men først i år har jeg rent faktisk gjort det. Mest for at holde styr på, om de ting jeg køber, er impulskøb eller køb jeg har tænkt over, og ønsket mig.

I år er der faktisk ingen panik fra min side. Vi holder en stille og rolig jul, uden det vilde gaveræs. Men jeg vil alligevel vise jer mine ønsker - måske det kan bruges til inspiration. Tingene har jeg faktisk ønsket mig længe, så det er ikke sidste-øjebliks-ønsker. 


Èn ting er altid sikker på min ønskeliste: Det nye vinter-mumikrus. Det er så fint! Men i år, fik jeg det i gave af en veninde, før det overhovedet blev jul. Ret fantastisk, og det er virkelig flot! Men så er der en ting mindre på ønskelisten.

Jeg har valgt at dele ønskerne op, så de er mere overskuelige. Der vil komme et indlæg med bøger, og muligvis et med tøj/beuaty/accesories også.

Likes

Comments

Beauty

Hvert eneste år når det bliver koldt, bliver mine læber tørre. Så tørre, at de sprækker så snart jeg smiler. Det er gør ondt, og samtidig er det bare ikke særlig pænt, med sådan nogle sår-fyldte læber vel?

Jeg har prøvet min andel af læbepleje. Labello, Babylips, Eos, Yves Rocher, osv. Ingen af dem har rigtig fungeret for mig - flere af dem har udtørret mere, end de har fugtet. Nuxe har været min favorit i flere år, og selvom jeg godt kan lide at at teste andre læbepleje produkter, er det altid den jeg vender tilbage til. Niveas lip butter er også rigtig fine til prisen, og fugter godt - ulempen ved dem er bare at de er i i en dåse/krukke. Det bryder jeg mig ikke så meget om. Nuxe er i stiftform, hvilken er min foretrukne form.

Rêve de miel indeholder blandt andet solsikke og honning, hvilket har en blødgørende og fugtende effekt.
Jeg bruger den altid om natten - påfører inden jeg går i seng, og næste morgen er mine læber fine igen. Når det er rigtig koldt, er det nødvendigt for mig at bruge den hver dag - men som det er nu, reparer den virkelig mine læber fint, og effekten varer længe.

Læpepomaden koster 60 kroner i Matas.

Likes

Comments

Bøger

Calendar girl - februar (original titel: Calendar girl - february) / Af: Audrey Carlan / udgivet: 2016 / Forlag: Lindhardt og Ringhof

Mia skal i februar være muse for den franske kunstner Alec Dubois. Mia kommer til skade inden hendes job egentlig går i gang, hvilket betyder at Alec bærer rundt på hende. De har meget tæt kropskontakt, og der er seksuelle toner i luften. Mia mærker helt klart kemien mellem dem, men er det nok til at hun kan glemme Wes? Og vil hun i virkeligheden det?

”Jeg kunne godt se os for mig som venner, dog slet ikke den slags venner som jeg mente, at Wes og jeg var. 
Min surferfyr var i en klasse for sig.”

Jeg har det rigtig svært ved Alec, men måske er det fordi jeg føler mig en smule forræderisk overfor Wes. Jeg hepper stadig på at Mia ender hos ham, når hendes år som escortpige er overstået. Men Alec er faktisk en rigtig fin fyr. Meget passioneret, meget omsorgsfuld, meget.. ja, for meget? Jeg føler ikke han har dybde, på trods af at han lærer Mia en masse om kærlighed og livet generelt. Han har passionen, men jeg mærker den som læser ikke rigtig. Februar fanger Mias sexliv meget detaljeret, men for mig falder det lidt til jorden, når deres historie sammen ikke formår at fange mig. Måske er det svært, når det er hendes anden måned som escortpige, og dermed den anden mand hun skal binde sig til for en måned – men Mia og Alec fungerer faktisk bedst for mig, hver for sig. Det er der man lærer dem bedst at kende.

I min anmeldelse af januar skrev jeg, at det ikke var de seksuelle scener, der fik mig til at huske historien. Februar er meget anerledes på det punkt, for det er nemlig de seksuelle scener, der fylder mest her. Selv når jeg egentlig får en fornemmelse af at forfatterens formål var at skabe mere, når Mia skulle udføre sit arbejde som muse for Alec. Desværre bryder det ikke igennem, og det falder ud som endnu en seksuel scene.

Februar følger fint op på januar, og man hører også om Mias tid med Wes. Det gør at at der er en sammenhæng mellem bøgerne.

Jeg håber at Marts fanger mig lidt mere, og er spændt på at se hvordan der bliver fulgt op på februar.

Likes

Comments

Livstil

I går var sidste skoledag, i en hel uge. På pædagogseminaret har vi ikke efterårsferie, men derimod e-learning i uge 42. Så hvis man er lidt hurtig, kan man sagtens holde ferie - derfor har jeg også tænkt mig at bruge hele den her weekend på at lave opgave, så jeg ikke skal tænke på dét i næste uge.Jeg vil nemlig også gerne nå at rydde op og sortere lidt ud, inspireret af Malene, der står bag bloggen Skabsdiva.dk. Hun har skrevet et indlæg her, hvor hun har givet sig selv den udfordring at skille sig af med 100 ting, på 3 dage. Dét er lige voldsomt nok for mig, så jeg tror ikke jeg sætter antal på, men virkelig overvejer, hvad jeg vil beholde. For man kan virkelig hurtigt få samlet en masse ting, som man aldrig bruger. Kender i ikke det? Både køkkenting, pynteting og beautyprodukter.

Jeg er faktisk så småt begyndt, har i denne måned sorteret ud i mine bøger. Det betyder, at rigtig mange er givet væk eller solgt, og dem jeg har tilbage, er dem jeg er gladest for. Der er stadig en del, men det virker helt tomt.

Derudover, så tænker jeg, at jeg vil lave en stribe indlæg med ønsker. Jeg elsker selv at finde inspiration blandt bloggere og finder rigtig ofte ting, jeg ikke vidste at jeg behøvede. Så det arbejder jeg også lidt på i uge 42.

Har i ferie? Og i så fald - hvad er planerne? Det er jo lækkert efterårsvejr, der indbyder både til gåture og indendørs hygge. Jeg elsker den her årstid, hvor tændte lys - og gerne med duft,  giver hygge og varme.

Likes

Comments

eBay

Efterår er min yndlings-tid, skarpt efterfulgt af vinteren. Jeg synes det er særligt koldt, lige for tiden? Måske er det bare fordi sommeren har strukket sig så længe. Men nu er det vidst slut!

Jeg elsker den her tid - tæpper, store trøjer, hygge-sokker og varm kakao.. Det er altså det bedste! Jeg er også ret meget fan af, at det bliver hurtigere mørkt. Det er altså bare lidt hyggeligere, at ligge under tæpper eller dynen, når solen ikke skinner.

Jeg har været på eBay og finde lidt sager, som jeg vildt godt kunne tænke mig. især den bamsede jakke, jeg er bare bange for at den fnuldrer meget. Måske i har erfaring med den? Den støvede rosa jakke er også ret cool, og ville kunne bæres både med skinny jeans og boyfriend jeans, tænker jeg.  

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Blogkeen
  • Nouw