Header

Beauty

Jeg elsker en lækker bodyscrub, men er sjældent tilfreds med dem man køber. Enten synes jeg slet ikke kornene gør noget godt, og ellers er de for voldsomme. Jeg har derfor altid været fan af at lave min egen. Normalt smelter jeg bare noget kokosolie (eller bruger mandelolie) og kommer sukker i, det er så dejligt nemt. Men denne gang tænkte jeg at jeg ville gøre noget ekstra ud af det. Det er stadig meget simpelt!

Til denne omgang brugte jeg:

  • 2 skefulde kokosolie (fast form)
  • 3 skefulde sukker
  • et par dråber vanilje essens
  • Rød frugtfarve

Kom kokosolien i en skål. pisk med elpiskeren i et par minutter, indtil den får sådan en lidt fluffy konsistens. Kom herefter sukker i. Jeg brugte tre skefulde, men man kan selv vurdere hvor voldsom den skal være. kom vaniljen i (eller en anden essens - lavendel er rigtig god og afstressende!) og slut af med frugtfarve. Et par dråber er nok til at få en fin farve.

Det er virkelig nemt, og den er så lækker, på grund af den fluffy konsistens. Det ville også være fint som værtindegave, i forskellige farver.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

eBay

Jeg har længe haft kig på en Louis Vuitton kortholder, men med elevløn pt, og SU snart igen, må jeg prioritere anderledes. Jeg blev dog virkelig hooked på ideen, for jeg var SÅ træt af at jeg altid skulle rende rundt med min pung i hånden. Derfor gennemsøgte jeg eBay for en klassisk og enkel kortholder. Jeg fandt frem til denne, som koster 16 kroner. Den fås i flere farver, men den sorte faldt jeg for med det samme - og den minder en lille smule om den jeg har haft kigget på fra LV. jeg har nu haft den et stykke tid, og jeg har virkelig ikke fortrudt! Min pung har ligget hjemme siden jeg fik denne hjem.

Der er 6 rum til kort, og så et lille rum øverst. Jeg synes dog den bliver lige stram nok hvis man har kort i alle tre rum på hver side, så jeg har kun fire kort i. Måske er det bare noget man skal vænne sig til.

Likes

Comments

Bøger

Skrøbelige skønhed (Iriginal titel: Making Faces) // Af: Amy harmon // Udgivet: Februar, 2017 // Forlag: Lidhardt og Ringhof
Anmeldereksemplar sendt af Lovebooks redaktionen.


Skrøbelige skønhed handler om Fern, en stille pige der ikke gør sig særlig bemærket, og som bruger lang tid med Bailey, som er hendes bedsteven. Bailey sidder i kørestol, og Fern hjælper ham med mange ting.

Ambrose er den populære fyr med piger omkring sig, og de seje drenge som venner. Ambrose har alle muligheder for at komme ind på de bedste universiteter, men vælger i stedet at drage i krig, og får sine venner med på ideen. Det bliver et skelsættende øjeblik, da han vender hjem alene, og ikke er nær smuk mere. Fern er derimod blevet en flot pige, som man lægger mærke til.

"Jeg har hørt du har meldt dig til militæret. (..) De heldige er dem der ikke kommer hjem igen, hører du?"

Ambrose begynder at hænge ud med Fern og Bailey, og han begynder efterhånden at indse hvor fantastisk Fern er.

Skrøbelige skønhed fik en masse tanker frem hos mig. Den var forudsigelig, men samtidig tilpas spændende til at jeg ikke kunne lægge den fra mig. Den skiller sig ud fra andre kærlighedshistorier, da Ambrose ikke fluks forelsker sig i Fern. Man får tankerne bag forelskelsen med: Begynder Ambrose at få øjnene op for Fern, fordi han skal afsted i krig? Bruger han lang tid med hende da han vænner hjem, fordi han tror det er det bedste han kan få og har fortjent? – Jeg blev faktisk lidt sur på ham undervejs for at have de tanker, men det er jo det man selv sidder og tænker som læser. Så egentlig er det fedt at der bliver sat ord på, og det ikke bare er lykkeligt det hele.

Det er fantastisk at se hvordan Ambrose tager godt imod Bailey, og hjælper ham med ting Bailey ikke kan spørge Fern om. Bailey har en fantastisk personlighed – lidt for meget sommetider, men det passer så godt til ham. Historien lægger op til at han skal dø på et tidspunkt – men det punkt er overhovedet ikke forudsigeligt - han dør nemlig slet ikke som man forventer, og alligevel er det den helt rigtige måde. Dog synes jeg at hans død bliver underspillet lidt, hvilket er ærgerligt.

Skrøbelige skønhed er en bog jeg slet ikke kunne lægge fra mig. Jeg læste den på én nat, og det til trods for jeg havde lukkevagt i børnehaven dagen efter. Men det var dét værd.

Likes

Comments

Beauty

I morgen er der fastelavn i børnehaven. Egentlig skulle jeg have været Supergirl, og bestilte også mit kostume på eBay engang i januar.. fjollet at tro det ville nå at komme :p Men tager jeg ikke meget fejl, kommer der nok i morgen eller i næste uge! Nå men, sidste år var jeg Minnie Mouse i den anden børnehave, så det kan jeg da også være i år. Det er heldigvis nye børn, så de ved jo ikke hvad jeg var sidste år.

Sidste år havde jeg røde negle med hvide prikker, men jeg har solgt alle mine neglelakke, da jeg ikke interesserer mig for det mere. Da jeg så disse stickers i normal til 13 kroner, tænkte jeg, at det da lige var løsningen til mig! Disse hedder "So Haute" og er røde med guldprikkede linjer.

De var relativt nemme at få på, det der tog længst tid var at finde den rigtige størrelse. De var nemme at placere og rykke rundt, de har holdt til at jeg har hængt vasketøj op, men jeg er spændt på om de holder en dag i børnehaven. Men til 13 kroner er det okay hvis de ikke holder!

Og lige et godt råd; lad være med at starte med tommelfingrene. Det gør hele processen mere besværlig, end den egentlig er.

Likes

Comments

Beauty

Normalt er jeg typen der køber de små pakker med ansigtsmasker i, der koster 10 kroner i normal og matas. Jeg er stor fan af den med chokolade, og hvid chokolade. Dog er jeg begyndt at tænke, at det egentlig er ret dyrt for sådan en enkelt omgang - og tit har jeg en halv pakke tilbage, da jeg simpelthen ikke kan bruge det hele. Det kan ikke gemmes, da pakken jo er åbnet. Dét er surt. Derfor tænkte jeg, at jeg ville prøve en anden maske, en som kunne holde til flere gange, så jeg ikke havde noget spild-produkt. Efter lidt søgen, fandt jeg frem til denne. My moments er forholdsvist nyt fra Matas, men mit førtehåndsindtryk er virkelig godt. og tjek lige den fine, feminine emballage!
De små body buttere fik jeg med, da jeg fik gavekort i fødselsdagsgave, og de er virkelig også lækre! Så når de er brugt op, overvejer jeg at investere i en full-size.

Masken indeholder kul, som renser i dybden. Derudover indeholder den blandt andet kamilleestrakt, mandelolie og aloe vera, der tilsammen skulle efterlade huden blød og ren.

Jeg har brugt den en gang om ugen, i tre uger. Den er hurtig om at tørre - bag på står 10-15 minutter, og ofte oplever jeg at en maske slet ikke er tør efter de angivne tider. Denne ér tør efter 10 minutter, og nem at vaske af. Den er lidt tynd i konsistensen, hvilket godt kan gøre det lidt vanskeligt at få det smurt ordenligt ud, men det er nok bare en vanesag. Duften er ret neutral, hvilket er vigtigt for mig, når det skal sidde så lang tid i mit ansigt. Den efterlader min hud blød, og egentlig behøver jeg ikke komme creme i ansigtet efter brug, som jeg altid blev nødt til med de billige engangs-pakker.

Jeg vil virkelig anbefale denne maske - lige nu er den på tilbud i Matas til 100 kroner, normalprisen er 130.

Likes

Comments

Beauty

Kan købes i Normal for 44 kroner

Jeg købte denne palette tilbage i December, egentlig mest fordi jeg synes emballagen var cute. Jeg fandt dog også indholdet anvendeligt; faktisk bruger jeg øjenskyggerne som Highlighter, og den ene blush passer rigtig godt til min hudtone, og giver en sund glød.

Farverne er ret pigmenteret, prisen taget i betragning, hvilket overrasker mig positivt. Med W7 synes jeg det er hit or miss - mange ting derfra er virkelig ubrugelige, men enkelte ting er fantastiske. Jeg har en mascara fra mærket som jeg sværger til, den hedder Flirty Eyes.

En ulempe ved denne palette er, at den drysser meget. Det synes jeg tit de billige gør, så det kommer ikke bag på mig, og det er heller ikke noget der får mig til at ligge den bagerst i skuffen. Jeg bruger den hver dag, selv når jeg ikke magter at have makeup på. Den sidste uge har jeg ikke brugt mascara eller brow pomade, men jeg har brugt denne.

Alt i alt, vil jeg virkelig anbefale denne palette (Og det har jeg vidst allerede gjort til et par stykker) - man får virkelig nogle gode pg pigmenterede farver til nærmest ingen penge.

Likes

Comments

Livsstil

I lørdags havde jeg fødselsdag, og fyldte 26. Jeg er nu officielt tættere på de 30 end på de 20, hvilket folk havde meget travlt med at påpege. Jeg forstår virkelig ikke hvorfor det skulle være et issue - for virkelig, alder ér bare et tal. Hvad der betyder noget, er hvordan du føler dig, og hvordan du opfører dig.

Jeg skal være helt ærlig og indrømme, at jeg ikke føler mig som en der er tættere på de 30. Jeg ser stadig Pyrus, læser stadig børnebøger, og samler stadig på Mumikrus. Derudover er noget af det fedeste, at få lov til at være kreativ i børnehøjde. Jeg føler mig ikke ældre eller anderledes, end da jeg var 25.

Alligevel, kan jeg ikke lade være med at tænke over hvor jeg er i mit liv nu. Er jeg, hvor jeg havde forventet jeg ville være? Faktisk ved jeg det ikke. For 10 år siden, tror jeg ikke jeg havde nogle forventninger til det at være voksen. Jeg vidste jeg ville være pædagog - måske forfatter, men den drøm har altid været sekundær, omend meget stor. Jeg er endnu ikke færdiguddannet pædagog, men det bliver jeg mens jeg er 26. Jeg har haft bump på vejen, som har gjort det svært at nå hertil - faktisk har der været tidspunkter hvor jeg nærmest opgav. Jeg fortryder ikke at jeg har taget det med ro, og prioriteret de ting jeg har gjort, selvom konsekvensen er, at jeg først er uddannet som 26-årig.

Jeg har i løbet af det sidste år fundet en ro i mig selv, som jeg ikke troede var muligt. Det lyder skørt, men jeg har virkelig lært at trække vejret helt nede fra maven, og fundet styrken i at kunne det. ofte har jeg faktisk glemt at trække vejret (for det kan man åbenbart godt) - men det er blevet langt bedre nu.

Den indre ro, betyder også at jeg er ved at lære at prioritere mig selv. Jeg lever for at gøre andre glade, og glemmer ofte mig selv i processen. Derudover påtager jeg mig altid andres følelser - det er en del af det at være særligt sensitiv, jeg opfanger alle stemninger, og det bliver mit humør påvirket af. Derfor er jeg ved at lære at sige nej til ting jeg har svært ved at overkomme, også selvom jeg får ondt i maven ved tanken om at skuffe andre. Men som min søde kæreste så tit har påpeget - det er sværere at gøre andre glade, hvis du selv er helt nede i kulkælderen. Det bliver de jo ikke glade af. Så det er en igangværende process. Jeg bliver nok aldrig færdig, men så længe det er igangsat, og noget jeg tænker over, er det dét værd.

Det var lidt tanker om at blive ældre. Nu vil jeg lave videre på mit udviklingsprojekt, jeg vil bage nogle chokoladeboller, og jeg vil se Once upon a time - som endelig er på Viaplay igen. Dét har reddet min weekend! Håber i får en dejlig en af slagsen.

Likes

Comments

Bøger

Diabolik (Original titel: The Diabolic) / Af: S. J. Kincaid / Udgivet: 2016 / Forlag: Carlsen
Anmeldereksemplar sendt fra Lovebooks

Nemesis er en diabolik - en dræbermaskine, skabt til at beskytte ét menneske, og blottet for følelser. indtil Nemesis finder sin ejer, er det eneste der betyder noget, hendes egen overlevelse. Da Nemesis møder Sedonia, hendes nye ejer, bliver Sedonia sikkerhed det vigtigste.

Da Sedonias familie har gjort sig uvenner med kejseren, kræver kejseren at Sedonia rejser til hans rige. Sedonias mor er udspekuleret, og vil i stedet sende Nemesis, som skal udgive sig for at være Sedonia. Det kræver en hel del forberedelse, men Nemesis klarer det, og tager afsted. Nemesis opdager at hun har følelser - noget hun ikke burde have som Diabolik. Det betyder at hun giver slip på kontrollen, og bekymrer sig om andre end sin ejer..

Diabolik minder mig på mange måder om Hunger Games, som jeg var helt vild med! I starten syntes jeg dog at den var meget langtrukken - den var meget beskrivende, og fuld af detaljer. Det gjorde at den var lidt tung at danse med for mig, som kun havde mulighed for at læse den i bussen på vej til arbejde. Men hold nu op, hvor er alle de detaljerede beskrivelser vigtige for forståelsen af hvad der skete senere i historien. Egentlig var det nok også mere min koncentration den var gal med - for når jeg genlæser de første sider nu, synes jeg slet ikke den er så tung.

Jeg har altid været splittet omkring Sci-fi universet, men Diabolik slog fuldstændig benene væk under mig til sidst. Den var forudsigelig, på en totalt uforudsigelig måde. Man kunne fornemme hvad der skulle ske - men overhovedet ikke hvordan!

Nemesis er knyttet til sin ejer - men får derudover følelser og beskyttertrang for en anden end Sedonia. Dette burde ikke være muligt, og det får Nemesis til at tænke over sit eksistensgrundlag. Hun får dårlig samvittighed overfor Sedonia - som ellers har brugt hele livet på at overbevise Nemesis om, at hun er mere end bare end Diabolik.

"Jeg lever kun for dig, Donia. Ikke Tyrus."
"Måske vil jeg bare have dig til at leve for dig selv, sagde hun stille.
"

Karaktererne i historien virker så gennemtænkt, hvilket gør bogen ekstra god. Ikke ét sted sad jeg og tænkte "hvorfor gør hun det her" - nej, i stedet tænkte jeg "Det giver mening, men kun hun kunne finde på det!"
Alt i alt, er Diabolik en super fantastisk og gennemtænkt fortælling - muligvis ikke en jeg selv havde valgt at læse, men hvor er jeg dog glad for at jeg fik muligheden alligevel!

Likes

Comments

Beauty, Unkategorized

Vi er kommet ind i januar, hvilket betyder at jeg har fødselsdag. Det kræver endnu en ønskeliste.
Til jul ønsker jeg mig gerne noget både min kæreste og jeg kan få glæde af - ofte er det ting til lejligheden. Til min fødselsdag er det mere egoistiske ønsker. Bevares, jeg ønsker mig stadig vinglas og en ny blender, men ellers er det mere ting til mig.

Disse tre paletter fra Sleek Makeup har stået på min liste meget længe, og gør det igen i år. De er så fine, og skulle være ret godt pigmenteret. Og så er de ret billige!

Af mascara bruger jeg normalt en fra Maybeline, men kunne rigtig godt tænke mig Doll Eyes fra Lancomé. Viktor & Rolf fik jeg forrige jul, men den er desværre brugt op. Sleek paletten ser ret fantastisk ud, og har fået gode reviews.

Wonderstruck Enchanted parfumen har jeg haft før, men den er desværre også brugt op. Duften er sød, men ikke Britney Spears-sød. Den er helt tilpas, og jeg elsker den.

Likes

Comments

Livsstil

Årets første dag. Jeg tror ikke på nytårsforsætter, men alligevel synes jeg det er sundt og godt at gøre sig nogle tanker om hvad man opnåede i det forgangne år, og hvad man gerne vil opnå i det nye. For mig handler det rigtig meget om min tankegang - 2016 var året hvor jeg for alvor kunne mærke hvad mine tanker om mig selv gjorde ved mig, og hvor hurtigt man faktisk kan ændre et dårligt mønster. Nej, det sker ikke over natten, men når man står midt i alle de negative tanker, og banker sig selv i hovedet, virker det komplet umuligt. Det er det ikke. Jeg brugte den klassiske "Sig mindst tre gode ting til dig selv hver morgen" - ligemeget hvor småt og ligegyldigt det virker, så sig det! en lille positiv tanke, er bedre end en negativ. Derudover forsøgte jeg at se det positive i alting - hvilket ikke er lykkes mig, men måske "alting" også er for stort.

2016 var på mange måder et hårdt, men også et meget givende år. Jeg har altid tænkt "Hvad du giver, får du igen" - men det passer bare ikke altid. Jeg har lært at nogle mennesker ikke er værd at bruge energi på - nogle mennesker kan man bare ikke gøre tilfredse, uanset hvor meget man prøver. Men det er okay! Jeg vælger i stedet at bruge energien på dem som jeg ved værdsætter det. Og det har også givet lidt pusterum i tankerne.

I 2017 vil jeg fortsætte med det jeg begyndte på i 2016. Jeg vil stræbe efter at blive en gladere mig. En bedre mig. Jeg vil bruge mere tid på at tage mig bedre af mig selv. Det giver mere overskud til at hjælpe andre. Jeg vil sætte oplevelser over materielle ting - og allerede i Maj venter en kæmpe oplevelse med kæreste.

Og når ja. Hvis jeg skulle have et enkelt nytårsforsæt, så må det være at jeg til nytår 2018 meget gerne ville kunne nå mine tæer..

Likes

Comments

  • Bloglovin
  • Blogkeen
  • Nouw