Hei! Det ble en herlig lunsj ute i sola på meg og mamma i dag, før jeg skulle på jobb. Nå var det plutselig april, og sommeren nærmer seg! Det skal bli så deilig.

Stekte båtpoteter med aioli og Pepsi Max. Namm:-)

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Ville bare stikke innom for å ønske dere en god påske! Det er fortsatt igjen 1 dag av påsken, så håper dere har tenkt til å nyte den siste dagen! :-) det skal i hvertfall jeg!

-malenefrederiksen

Likes

Comments

Hei!
Ville bare stikke innom for å vise dere en lunsj jeg spiste på Peppes her om dagen! Den var utrolig god! Har fått så dilla på avokado i det siste, så da smakte det veldig med en avokado-salat. Syns det er så fint at Peppes tilbyr mer enn bare pizza.

-malenefrederiksen

Likes

Comments

Hei!
En liten update fra meg. Nå sitter jeg på jobb med "bare" 7 timer igjen og det er seriøst 0 folk.. Er redd for at dette blir en lang dag. Så nå sitter jeg og drømmer meg bort til kritthvite sandstrender, kalde drinker og palmesus.. Hehe. Heldigvis har jeg med meg Pepsi Max skal jeg overleve dagen.. #avhengig

-malenefrederiksen

Likes

Comments

Hei dere!
Hva er vel bedre enn å avslutte en tirsdagskveld med røde druer og Cola light!:-) snart blir det vel en eller annen Disney-film på gang også :) min guilty pleasure. Hihi
Ha en fin kveld videre :-)

-malenefrederiksen

Likes

Comments

Jeg fant ut at jeg har vært i London hele 6 ganger i løpet de siste 2-3 årene(!!!). Jeg bare elsker den byen! Regner med at jeg ikke er alene om det?:) Så da tenkte jeg å dele litt bilder fra turene mine! Blir aldri lei av å se på bildene og drømme meg tilbake. Heldigvis er det bare en 2 timers flytur unna. Hehe..

Dette er bilder fra turen jeg og mamma var på i fjor sommer. Der besøkte vi Buckingham Palace, Big Ben, Mamma Mia-musikal, øl på Sherlock Holmes-pub, piknik i Hyde Park. Kan det bli mer London enn det eller? Sitter allerede og planlegger neste tur. Klarer ikke å holde meg unna. Hehe.

Disse bildene er fra turen jeg og ei venninne var på i november i fjor. Det var sååå julestemning der da! Anbefaler virkelig å reise til London like før jul.-malenefrederiksen

Likes

Comments

​Hei og god tirsdag! 

Tenk at det allerede har blitt mars!!??? Hvor blir tiden av sier jeg bare.. 

Her kommer de siste bildene mine fra instagram:-) -malenefrederiksen:-)

Likes

Comments

Hei!

Tenkte bare å vise dere mine siste instagram-oppdateringer. Ellers er det bare jobb som gjelder for min del i dag. Bare 3,5 time igjen nå, så blir det kos resten av kvelden:-) håper dere har en fin lørdag!:-)

Likes

Comments