Äntligen! Efter många om & men, så har jag äntligen gjort en video till er! Hoppas ni gillar den! :)

Likes

Comments

Nu har Rebecca Stella en STOR midseason sale! Det kliar verkligen i fingrarna och vill verkligen shoppa nu haha! Speciellt klänningarna och sminket. Jag vet inte hur länge jag viljat ha hennes klänningar. Så snygga, verkligen feminina och tar fram kurvorna på rätt plats. Helt flawless!

Likes

Comments

På sistone så har jag verkligen inte varit mig själv. Jag vet själv inte vad som har hänt med mig, men känner verkligen att jag inte orkar med något. Det enda som får mig upp från sängen om dagarna är jobbet, då jag verkligen behöver jobba. Jag kan redan nu säga att de inte har något med att de är höst och de blir mörkare, då jag inte var såhär förra året. De enda gången jag har svårt och lämna sängen är vintern och det är för det är svinkallt i mitt rum! Hmm, får hoppas på att detta bara går ur av sig själv!
Under helgen så var Arman uppe hos mig! Även fast det bara var under 3 dagar, så kändes de så mycket längre. Vi gjorde inte så mycket faktiskt. Vi myste framför filmer, shoppade lite, planerade lite inför våran resa till Barcelona om två veckor och ja, bara umgicks. Det fan sjukt hur snabbt tiden gått! Bara två veckor kvar till vi sitter på flyget på Barcelona! Jag längtar så sjukt mycket!
Förutom de då. Jo, jag har troligtvis lyckats bryta min tå haha. Jag skulle till köket för att diska och råkade slå in den extremt hårt i något. Fyfan va ont de gjorde. Dagen efter så var den helt uppsvullen med blåmärken och nu så är den fortfarande svullen och gör ont men blåmärkena är inte lika tydliga. Min lilla stackars tå haha!

En gammal snapchat bild.

Likes

Comments

Jag har verkligen hittat min nya favoritparfym! Jag verkligen älskar den söta lukten Viva la Juicy ger! Jag köpte ju två stycken när vi bar i Spanien i början av sommaren och den första håller redan på att ta slut! Haha ja då förstår ni hur mycket jag älskar denna parfymen. Jag har ju en kvar, men ska nog köpa någon till när jag och pojkvännen reser till Barcelona om 3 veckor!

Likes

Comments

1 | 2 | 3

Hur mysiga och sköna ser inte dessa ut och vara? Okej, kanske inte till att gå ut med (om man inte är utomlands), men för att ha hemma när man har myskväll eller något. Vet inte hur länge jag viljat beställa detta set, men håller mig borta från shoppingen, som sagt!

Likes

Comments

Wow! Jag trodde aldrig att mitt inlägg om min viktnedgång skulle bli så stor! Jag har fått så mycket meddelande, kommentarer på Fb och komplimanger efter inlägget. Även fått meddelande från folk att jag har inspirerat dom till att ta tag i deras liv.
Idag är de fredag och jobb som gäller för mig. Jag tror ej jag har mycket att göra idag, så ska passa på att öva lite föningen från kursen jag gick på igår hos Davines! En riktigt rolig och lärofylld kurs! Efter jobbet, så blir det nog bio och bara umgås med mamma!

Likes

Comments

Jag har fått så många frågor angående min viktnedgång, både här på bloggen och privat. Så jag kör ett inlägg här! Jag har alltså lyckats gå nästan 40kg och är otroligt stolt trots att jag inte är nära mitt mål än.
Anledningen till min viktnedgång är min psykiska hälsa först & främst. Jag har varit större än alla andra tjejer under hela mitt liv och jag tänkte aldrig på mitt utseende förrän slutet av 9an / början av gymnasiet. Ni vet, den perioden killar kommer in i bilden och man är en osäker tonåring som bryr sig mer om andras åsikter än ens egna. Jag fick kommentarer om min kropp då och då innan de, men inte så mycket att jag verkligen brydde mig. Dock hade jag en riktigt stor fiende - mig själv. Jag kunde klankade ner mig själv och kommenterade min kropp mer på en vecka (under den perioden) än vad jag hade hört under hela mitt liv. Jag kunde stå framför spegeln och önska mig att jag seriöst kunde skära bort delarna på min kropp så jag blev "perfekt" som de andra. Speciellt rumpan och låren, vilket är delarna på min kropp jag gillar mest nu. Det ledde till att jag tröståt och ja, processen fortsatte. Många tänker nu "du kunde ju bara tränat". Jag tränade. Jag spelade fotboll i 5 år, jag dansade från barnsben med allt möjligt för älskar dans, jag gymmade med mamma. Ja, jag gjorde så mycket som möjligt men de hjälpte mig hålla vikten ibland, men inte ofta. Det satt psykiskt i hjärnan. Mitt psyke kunde inte ändras under den perioden.
Jag tror det var runt slutet av gymnasiet jag bestämde mig för att ändra mitt psyke och tanke sätt om mig själv. Jag började stå framför spegeln & säga allt jag tyckte va det finaste med mig. Otroligt nog så hjälpte de mig extremt mycket. Iallafall med mitt tankesätt om mig själv. Med träningen var jag fortfarande lat haha. Jag kunde gymma och dansa lite då & då, men mitt matintag var extremt dåligt.
Förra året i april vägde jag som mest. Jag trodde aldrig jag skulle våga skriva ut det, men jag vägde 124kg. Fyfan va jag skämdes och mådde dåligt med mitt utseende. Så jag tog tag i allt. Jag började äta mindre måltider men oftare. Upp till 4-5 gånger om dagen. Den här perioden tränade jag inte, men lyckades gå ner ca 7-8kg innan jag bestämde mig seriöst att ta tag i allt. Jag fortsatte äta 4-5 gånger om dagen. Jag skippade pastan så ofta jag kunde och körde ofta på sallad eller lättare måltider. Jag började träna ca 3 gånger i veckan med min vän Tess, just för jag behövde någon som pressade mig så att mitt psyke fick motivationen. Och så höll jag på tills juni i år, då jag vägde 86kg! Blev själv chockad haha.
Sen juni har det varit sådär för mig vid träning och mat fronten. Gymmade inte på hela sommaren och har inte ätit de bästa måltider, men har tagit tag i de nu och ska nå mitt mål som är 70kg, till nästa vår! Det bara kämpa på nu som gäller för mig! För mig (och väldigt likt många) så handlar de först och främst om att ändra psyket och mitt sätt att se mig själv. Lyckas du med det, så lyckas du med allt!❤️

Maj 2015 - Augusti 2016
Jag har verkligen inte mycket bilder alls på min kropp förr, just för jag ej gillade när andra fotade min kropp. Jag kunde fota min kropp själv, men jag visste mina vinklar om man säger så haha.

Likes

Comments

Q - Hej! Jag känner inte dig men hittade din blogg för ett tag sen och behöver verkligen inspiration och motivation för att gå ner i vikt. Kan du inte göra ett långt inlägg hur det gick för dig samt lägga lite före och efter bilder då det måste finnas en stor skillnad då du har gått ner 38kg. Du är gryyyym!!! Älskar din blogg 😃 Vart kommer du ifrån och hur gammal är du? Kram 😊
Q - Kan du göra en inlägg om din viktnedgång ? Hur långt tid det tog och vad du åt och så vidare ? Skulle vara kul att läsa💕PS du är underbar
A - Jag kommer göra en mask specifikt angående min vikt under veckan, då de är mycket frågor om detta! Tack så mycket för komplimangerna!❤️ Jag är iallafall 22år och är halv chilenare & halv uruguayare :).

Q - Hej Melina! Har för mig att du har beställt på Anastasia Beverly Hills hemsida och undrar om du fick betala tull eller frakt? 😊
A - Hej! Ja det har jag! Jag fick betala både frakt och tullavgift ☺️.

Q - Vad är det för mask? 😊
A - Det är en mudmask som rengör ansiktet från orenheter, porer och överflödig olja. Den finns hos LusciousBeauty på fb och insta ☺️.

En gammal bild

Likes

Comments

Åh hatar att lägenhetens element inte funkar! Det är verkligen svinkallt här hemma. Vi har ett litet extra värmeelement i vardagsrummet men den värmer ju inte upp hela huset, så måste flytta runt på den för att resten av huset ska bli varm, brrr!
Idag så har jag varit iväg med mamma och pappa i stan. Därefter åkte vi till Farsta för att fixa mina glasögon och äntligen köpt en ny laddare till datan! Nu kan jag blogga mer och svara på mail och sånt lite enklare. Sen så har jag även lagt ut min förra vinterjacka till salu. Den finns HÄR om någon skulle vara intresserad!
Ska nu åka och gymma med mamma och därefter så ska jag ta och svara på era frågor ni ställt på bloggen! :)

Likes

Comments

Jag har faktiskt inte ens tänkt på att det är redan oktober! Det känns verkligen inte så, då det fortfarande rätt så varmt på dagarna!
Vad har jag gjort under dessa dagarna? Jag har haft en hektisk månadsslut, samt jobbat för fullt i salongen! Ja, har även spenderat helgen helt själv, då mamma varit bortrest och min bror varit hos vänner hela helgen.
Bloggningen har inte varit den bästa, för min dator funkar inte. Eller jo den funkar, men har inga batterier då laddaren har gått sönder och jag har ej hunnit åka och handla en ny! Så det ska göras!
Förutom det så har jag bara tagit det lugnt och ännu en gång rensat i rummet på allt möjligt! Känns verkligen skönt att få bort allting man ej har användning för längre :).

Likes

Comments