Fick bli en till Nail tutorial XD 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Var nu på stan en snabbis bara för att köpa ett vattenskal. Vet flera som har använt det o det värkar funka väldigt bra trots att det kostar 99kr! Tyckte det skulle vara kul att ta kort, filma osv under vatten:) Lägger troligen up några sådana bilder här! passar bra till semestern tyckte jag, så får väll inviga det i morgon eller tisdag! Juste jah jag åker i morgon ;)

Puss o hej malaikas

Likes

Comments

Hejsan svejsan ni som läser!
Nu är både elitläger och Mästarcupen avklarade✔️! Lägret gick sådär och det va rätt kul! Och mästarcupen gick rätt bra ändå o va skit kul :) vi kom 6a och var inte äns kvalificerade till cupen så vi blev bättre än mer av hälften av alla dm mästare:D
Cupen tog då slut igår.

Imorgon är det match mot Skoghall o under dan så drar jag nog ner på stan!
Men nu idag så tog jag det rätt lugnt och stack ut o sprang en kortare runda på 3km bara för att värma upp musklerna o inte vara för stel i morgon :)

Så vi höres snart ;) funderar på att snart berätta vad Malaika betyder men... Vi får se

Puss o hej malaikas

Likes

Comments

Hejsan! Det kommer troligen inte bli så bra uppdatering denna vecka pga fotbollen! Idag kåta jag till råda på elitläger som ett av stegen till värmlandslaget! Här kommer jag stanna tills torsdag! Sen sover jag en natt hemma så blir det Mästarcuppen på fredag--> (invigningen) och den holler på tills måndag sedan match onsdag mot Skoghall tror jag!

Jag ska försöka få tid att uppdatera men kan inte lova något! Och blir det någon så kommer det att handla om fotboll/råda/Mästarcuppen!

Puss o hej malaikas


Likes

Comments

Hejsan svejsan igen! Idag tänkte jag tipsa om en mascara från maybelline new york! Den heter "the colossal go extreme volym" eller "the volym colossal extreme go" men jag är inte säker så kolla på bilden o bestämmsjälv vad du tror!
Dena är den bästa mascara som jag haft och jag har haft en del XD nej men den ger bra volym separerar fransarna ger en stark svart färg o det känns som om jag gör värsta reklamen (lol) men den är verkligen jätte bra! Den går att köpa på dom flesta butiker, och som du säkert märkt så rekommenderar jag den grovt! Ett plus är hur "pinnen" till borsten ser ut!

Förlåt för att det blev så långt, ska försöka korta ner mina inlägg så dom blir lättare o roligare att läsa!
Likes

Comments

Hejsan! Förlåt för dålig uppdatering men har inte haft någon tid att varken ta några bilder eller skriva något inlägg, så här kommer nåh bilder och ett lite störe inlägg :)

Vinst idag mot Torsby med 4-0! Spelade mittback som jag alltid gör, dock så spelade jag lite för mycket "bara skjuta upp bollen" spel idag enligt mig men det gick ändå hyfsat! Vi är helt obesegrade i första omgången med bara en match kvar :D Skalle jag vet men lite skalle måste man få va ibland ;)!

För er "äldre" som inte hänger med ;) skalle=någon som tycker man är bra o skryter halvt!

Puss o hej malaikas
Likes

Comments

En enkel sommar outfit med lite färg på läpparna som omväxling blev det idag!

Vit tunika= Ginatricot
Skärp= hm kanske
Shorts= Ullared "Unig Young Drum"
Läpparna=babylips "pink punch" och technic lipgloss! (Ser mer ljus rosa ut än på bilderna) Klicka på mina läppar för mer info XD

Puss o hej malaikas

Likes

Comments


Likes

Comments

Blev vinst idag 2-1 mot rävåsen! Vi är helt obesegrade hittills i serien känns rätt bra ändå! Dock tyckte inte jag att jag spelade speciellt bra denna match men det gör man inte alltid!

Wilma (brunetten) Sanna (blondinen) o jag tog några bilder igår så här kommer 2 utav dom!

Puss o hej malaikas
Likes

Comments