​8 bitar

3 msk kokosolja
20 torkade dadlar
1 dl skalad mandel
1/2 dl pumpakärnor
2 dl havregryn
1 dl torkade tranbär
1/2 dl vatten
1 60 g kexchoklad
Detta är till 8 portioner, tillagningstid är anpassad efter det
1. Smält kokosolja. Mixa med dadlar och mandel till en tjock smet.
Tillsätt pumpakärnor, havregryn, tranbär och vatten. Mixa tills det är rejält blandat.
2. Hacka kexchokladen och blanda i.
3. Klä en avlång brödform med plastfolie, tryck ut smeten jämnt i formen. Låt allt stelna i kylskåp.
4. Skär i åtta bitar, förvara i kylskåp.

Inget ägg men gluten, laktos och mjölkprotein.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments