Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heeejsan
Idag är det onsdag, 2016-03-30. Det är påsklov! Under mitt påsklov har jag haft besök av en jag känner från Göteborg och vi har utforskat kyrkbyn. Jag tog några bilder som troligen finns där nere eller uppe ja vet inte hihi. Vi gick runt i hela kyrkbyn och jag fick en sådan nostalgi för jag har bott i kyrkbyn hela mitt liv men inte varit på vissa ställen där på flera år. Kyrkbyn år större än man tror.
Högman är verkligen underbar. Jättefint och mysigt. På sommaren brukar dem ha djur på Högman också men inte såklart nu på vintern/våren.
Annars i påsk så gör man väll inte mycket mer än att äta påskmat och godis. Jag var på en påsklunch på Petrigården i söndags. Det var gott men fanns int så mycket vegetariskt. Synd. Men god mat och dessutom efterrätt. Efter maten så kunde barn som vuxna även pyssla nere i källaren i Petrigården.
Jag har varit en sväng med en tjejkompis på Storheden och på stan och shoppat lite. Vi åt på Max.
Idag har jag inte gjort något alls, suttit med datorn och kollat Youtube, serier och film. Och pluggat lite. En väldigt seg och lat dag. Men imorgon ska jag uuuuuut!
Srry att jag varit inaktiv men ja så är de ibland, vi syns ha de så bra :)
(Kan tydligen inte ladda upp bilder) ):

Likes

Comments

Hejsaaaan!
Som många vet eller dom jag känner vet så kommer jag från Ryssland och inte från Sverige. Jag kommer från norra Ryssland från en liten stad som kallas Murmansk. Murmansk är en ganska stor rysk stad. Det bor över 300 000 där. Det är även den största staden norr om polcirkeln.

Jag föddes som sagt i Ryssland, Murmansk 5 Juli 2002. Mina biologiska föräldrar var väldigt unga och kunde inte ta hand om mig på grund av att dem inte hade pengar och helt enkelt inte kunde ta hand om mig. Så jag fick bo på ett barnhem i cirka 2 år innan två svenska personer (mina föräldrar) kom och adopterade mig. Så när jag var cirka 2,5 så flyttade jag till Sverige!

På barnhemmet sov man i salar helt ensamma med massa andra barn. Kom ihåg att man gjorde massa aktiviteter på barnhemmet. Jag har tur att jag kom till Sverige för att jag trivs här.

Men iallafall så ikväll kommer det upp ett nytt inlägg men ha det så bra hejdåå! <3


Bilder på när jag var liten.​

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Maksim och är ny på att blogga osv. Jag har aldrig bloggat förut. Jag tänkte blogga och skriva om mina dagar och mitt skolliv dessutom massa annat. Jag är tretton år och går i 7an. Jag är från Ryssland, Murmansk. Jag bor nu i norra Sverige i en stad som heter Luleå. Det kommer bli så att detta kommer bli en sorts dagbok eller nå liknande alltså om det är någon som läser så kommer ni få veta o mina dagar. Jag vet inte om folk kommer gilla min blogg. Men hoppas det... Jag går på en skola som kallas Stadsöskolan. i Gammelstad där pluggar jag och går i skolan. Mina favorit ämnen är So, No, Hemkunskap och Idrott och mina favoriträtter är allt som är vegetariskt, dessutom är jag vegetarian! Värsta ämnena är slöjd och ibland Franska. Enligt mig, många gillar dem ämnena!

I övrigt kommer denna blogg handla om Mode, Fritid, Tips, Mat och mitt liv.

Nu är det ju lov (sportlov). Så ni får veta vad jag kommer göra nu på lovet. Hittills har jag inte gjort så jättemycket. Jag har badat med en tjej kompis på Nordpolen badhus i Boden. Sovit över med två kompisar Onsdag till Torsdag. Vi pratade om massa och det var jätte mysigt!! Annars bara tagit det lugnt och ''chillat''. Min telefon (Iphone 6) gick sönder för 4 gången och ska få en ny. Men atm (atm betyder: at the moment) har jag en skit dålig lånemobil... Så det är ganska jobbigt hehe...

Idag har jag varit på stan med en kill kompis. Köpte en ny ryggsäck och en snygg keps!! Vi fikade, gick runt och pratade. Det var trevligt. Men i alla fall ska bli kul att blogga och hur mer ni läser desstå mer kommer ni få veta om mig <3 Jag skriver på Nouw för att jag tycker det är kul och avslappnande att skriva. Och att skriva hjälper mig genom mina psykiska problem.

Instagram: _Maaksim Musical.ly Maksiim och Sweduo Snapchat: Mackanuknow Periscope: Maksiim Idag är det 2016-03-04 kväll. (haha precis innan jag ska lägga ut så går strömmen)

Likes

Comments