Header

Hej här är lite Bilder från dopet i Lördags de var verkligen jätte kul och att få vara med och dela den upplevelsen var så roligt. Mina kusiner blev då döpta i den Serbiska Ortodoxa kyrkan-Sveti Sava och så fin kyrka med en så bra präst och vi är så glada över hur bra det gick. Vi gick senare till en lokal där vi hade en fest med mat dryck musik och massa annat. Det var då mina kusiner och min kusins Man J som döptes.
De de döptes till Var
Jelena fick lilla tjej kusin heta.
Nikola fick min lilla koll kusin heta.
Och till sist djordje fick min kusins man heta.
❤️ Men slänger in lite bilder och så får ni se.

Kommentera 👇🏼 om ni någonsin har varit på ett dop och hur det var. Kraaaam❤️❤️

Instagram:Mariakandic
Twitter:Marijakandic

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 101 Readers

Likes

Comments

Shu! Nu har de gått ungefär 5 dagar sen bröllopet har inte hunnit blogg Pgr av mycket i skolan och grejer. Men bröllopet var WOW. 🎉 Asså har aldrig varit på ett större bröllop de var mer än 500 pers o jag var rosemarin. ❤️😂 ni kan kolla på instagram fler bilden på hashtagen #louiseochmetinsbröllop

Men Aa ni kmr få se bilder på mitt hår o allt jag hann tyvärr inte göra en stor sminkning för vi var sena så de blev lite ögonskugga foundation consealer läppstift mascara osv.. Men min klänning var mellan lång svart med guld detaljer och så hade jag en guld Michael kors klocka allt var perfekt o bruden😻 Vi dansade ihjäl oss! Och alla var så fina! Jimmy kom och hämtade oss runt halv 12 på dagen och vi åkte hem till Lollos ( bruden) pappa bato och han var så rolig vi minglade lite sen kl 1 kom Metins släkt ( brudgummen) och musik o de var bara tamam ni kommer få se bilden här nere👇🏼
Iallafall nu sitter jag o chillar dricker powerking och kollar på tv imorrn ska jag på tjejmiddag med Sara T Zara och Amna o det blir middag då hemma hos Sara T.

Men Aa vi ses i nästa inlägg jag uppdaterar så snart som möjligt 💏

Instagram: Mariakandic
Twitter: Kandicmarija ❤️

  • 102 Readers

Likes

Comments

Hej! Nu sitter jag på bussen ( själv) 😒 och är påvög till Skärholmen för att möta upp mamma för vi ska åka till Sätra sen tillsammans o jag ska noppa mina ögonbryn hos Rita i skönhets salongen Tulpan.
Men om nu har frågor om mina ögonbryn vad jag gör ME de om jag om jag fyller i dem osv. Men aa. Jag går Dit nu och hoppas att de håller de här gången för arg jag älskar att gå till rita men på ngt sätt lyckas jag alltid förstöra de😂 men vi ska ju på bröllop o det är därför jag går dit nu. Men nu Är jag i kungens kurva och ska kliva av om typ 10 min. Idag i skolan var de ganska chill även om vi slutade halv 4 jag hade Sv,Spanska,No o engelska. Men det var ändå drama. Men ja hängde lite med fille han jobbar på klubben så skön 😂 ska gå av snart Så jag har inte mycket att skriva så ja kommer blogga senare pööööss❤️❤️

  • 109 Readers

Likes

Comments

Heej! Hur är det med er? Jag mår nog sådär humöret har nog inte varit på topp direkt jag sitter just nu på balkongen eftersom HAR NI MÄRKT HUR JÄVLA VARMT DET ÄR ELLER?? Kanske det är därför mitt humör inte är på topp direkt... Men vad ska ni göra under sommaren jag ska ju till Serbien imorgon är inte så taggad som jag brukade vara om jag ska vara ärlig men jag vill ju inte heller att det här ska vara en deprimerande plats att komma till. Eftersom detta är ju en blogg det ska vara uppfriskande att komma hit när ni när dåligt men jag känner såhär.

Ibland kanske det kommer sånna här inlägg pga att jag inte mår så bra och jag tänker att detta kanske är ett bra sätt att uttrycka sig. Om ni har några idéer så kanske ni kan kommentera 👇 om ni har några tips på hur jag kan bli på bättre humör. Allt som händer just nu är inte på topp så det kanske inte kommer inlägg lika ofta.
Våran Taxi kommer imorrn kl 17:30 och vi kommer vara framme ungefär kl 18:00 på kvällen och flyget åker 20:25 vi är framme ungefär i Serbien 23:00. Men jag kanske slänger in ett inlägg när vi är hemma i serbien vi får se.. Men vi ses kraaaam!❤️❤️ Kommentera gärna om ni har frågor och följ mig gärna på Instagram: Mariakandic. ❤️

Likes

Comments

Heej! Vad händer? Jo kolla jag är ett så sjukt stort fan av Youtube alltså olika Youtubers som gör skönhets videos.
Så jag tänkte göra en " Top 6 svenska Youtubers" Gilla och kommentera 👇 om ni vill att jag gör en "top 6 amerikanska Youtubers" Men de här Personerna gör alltså skönhets videos som innehåller - Smink, mode och allt skönhets relaterat- Här har ni top 6.
Jag rankar inte i ordning utan jag bara gör. ❤️

Antonia Johnsson- Anty ( Youtube namn)

Therese Lindgren- Therese Lindgren (Youtube namn)

Lisa Johansson- Misslisibell ( Youtube Namn)

Wilma holmqvist- WilmasBeauty ( Youtube Namn)

Felicia Bergström- Felicia Bergström ( Youtube Namn)

Linda Hallberg- Linda hallberg ( Youtube namn)


Och kommentera gärna 👇om ni också har en youtube kanal så kanske jag kollar in den ❤️ Kraaam! ❤️

Likes

Comments

Heej! Vad händer? Jag tänkte så här Jag har ju alltid svårt med att hitta nya bra filmer eller serier... Så varför inte ge er även lite tips om ni har tips kommentera gärna 👇 skulle vara så kul om ni också gav tips till varandra så gör det! Men Aa här har ni lite tips och det kommer även bilder så att ni vet hur de ser ut och får inspiration👌 Okeeeej här är de!

Serier:
1. The vampire Diaries ( TVD)
2. Gossip Girl ( GG)
3. Hawaii 5-0 ( Min favoriiiit😍)
4. The walking dead
5. The originals


Filmer:
1. Askungen ( inte tecknat)
2. Step up
3. Step up revolution
4. Mean girls
5. Zapped
6. Safe haven
7. Cinderella story once upon a time
8. The last song
9. Starstruck
10. honey 2
11.LOL

Det var ett par filmer jag hoppas ni gillar jag kommer troligt vis inte lägga upp alla bilder men jag kanske gör collage 1 med serier och 1 men filmer men serierna kommer först sen kör vi filmerna. ❤️
Vi ses i nästa inlägg Kraaam! ❤️❤️

( det blev Dock inte alla bilder men de var så många jag kunde få med)

Likes

Comments

Hej! Nu är jag tillbaka på NOUW! Det var ett tag sen men nu har jag öppnat en ny blogg! Och jag är verkligen nöjd. Men vi kan ta en liten presentation.
Så..
Jag Heter Maria och är 13 år jag älskar mode smink och allt som innehåller skönhet. Jag kommer blogga lite då o då när jag kan och har lust helt enkelt.
Jag kommer från Serbien och bor här i Sverige och har bott här i 13 år hela mitt liv då. Men jag åker ju såklart ner till Serbien på sommaren om ni har frågor så kan ni lämna en kommentar där nere
👇.
Ni kan följa mig på min instagram där ni får följa min vardag @mariakandic eller om ni fråga något privat så kan ni maila mig på :
MakiTob.Kan@hotmail.com
Och följa mig/ställa frågor anonymt
Ask.fm/MariaSerben


Vi ses i nästa inlägg kraaaam❤️❤

Likes

Comments