Efter 3 veckors uppehåll så är jag nu äntligen tillbaka på gymet!
Dagen efter mitt sista gympass började allt gå neråt, vaknade med att allt bara snurrade runt! Varje gång jag vände på huvudet eller ställde mig upp så va jag tvungen att hålla i mig för att inte hamna på golvet!
Självklart va det bara att boka tid hos läkaren.
Efter undersökningen så blev diagnosen "kristaller i mellan örat" tydligen så hade jag gjort någon övning som gjorde att en av kristallerna hade lossnat och det va det som gjorde att jag kände mig yr!
Med läkarens order om att inte gå på gymet och hålla mig hemma tills jag kände mig bättre, började jag också att äta allt som jag har avstått i över 3 månader!
Kroppen blev slöare svårare att sova och mitt ansikte som en gång i tiden inte hade ett enda märke på började att se ut som den tillhörde en 16 år kille som går igenom puberteten!

Men nu så är det nya tag och åter tillbacka till ett mer hälsosammare liv.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har underbara följare på min kanal som inte bara stöttar mig och visar mig kärlek, men också ställer frågor och ger mig nya idéer av vad dom vill se på min kanal.
En fråga som jag får ofta är "hur får man ett samarbete med ett företag på youtube"
Eftersom jag måste skriva svaret till olika människor tänkte jag att det skulle underlätta att bara göra en video som jag kan länka till när någon frågar.

Och så blev det dagens video.
Min tanke är inte bara att tala om för människor som har en youtube kanal utan på alla sociala nätverk. Om du till exempel har en blogg, Instagram eller en facebook grupp -gör du så här

Jag hoppas att detta hjälper många där ute precis som jag försöker att göra något stort på nätet ❤️

Likes

Comments

Efter att länge ha handlat mitt smink hos cocopanda så fick jag erbjudandet att samarbeta med dom på en foudation/contour palett!

Ett par dagar efter jag tackade ja till att göra review på Mist Stockholm paletten så va den hemma!
Första saken jag märke när jag öppnade upp lådan som allt smink låg i va den fina silvriga förpackningen.
Jag va ju bara tvungen att prova ut den så fort som möjligt!

Men barnen va ju hemma så det blev bara att vänta och ha tålamod tills då pojkarna åkt till skolan.Jag har bara en gång försökt att filma när dom har varit hemma och det sluta med att dom ville också vara med! Men en av mina regler med min kanal är att dom kan va med när dom förstår vad det innebär att visa sig framför hela världen.

Det blev inte fören dagen efter som jag äntligen fick chansen att sätta mig framför kameran och prova ut produkterna i en "sun kissed" look då inspirationen kom från att det va en riktigt varm och soliga dag.

Likes

Comments

I dag kom jag hem till en jätte fin överraskning ett paket från färg collection!
Jag har länge handlat smink hos dom och går ofta in på deras hemsida för att hämta inspiration innan jag sätter mig framför kameran för att filma en ny video.

I det fina paketet hittade jag två setting powders, en foundation/ concealer och hela tre kiss proof lip liner!
Blev extra glad när jag kollade på namnen på en av lip liners Nairobi staden jag är född i!!

Jag satte mig direkt framför kameran för att göra en review på produkterna och kan bara säga I L O V E it!!

Likes

Comments