Idag ska jag ska göra review på en ganska känd highlighter palett som är från Sleek. Paletten heter Sleek highlightning palette solstice i nummer 03. Den här paletten är ganska känd. Man får i den fyra highlighter färger, tre puder färger och en krämig färg. Man får i den en borste också, jag applicerar inte med den eftersom jag tycker att färgerna blir mer pigmenterade när jag applicerar med mina fingrar men det funkar lika bra. Man får med den en spegel som är lagom för att kunna applicera sin highlighter utan problem. Paketet ser lyxig ut och ser inte ut som en budget palett. När jag köpte den trodde jag att den skulle vara helt ok med sin pigment och att den lila och orangea färgen skulle vara verkligen lila och orange. Jag trodde den skulle glittra lite istället för att skimmer som jag tycker att en highlighter ska vara och att paletten skulle vara mer plast aktig istället för metall aktig. Jag hade inte höga förväntningar på den eftersom den var en budget produkt. Men den överraskade mig starkt eftersom färgerna var pigmenterad och skit fina på. Dem smulade inte alls och höll sig på plats hela dagen utan att försvinna.

Den lila och orangea färgerna var underbara och var inte lila och orangea som jag hade förväntat mig. Dem färgerna var pigmenterad men inte på det sättet jag hade föreställt mig, dem är pastell färgade. Den krämiga highlighter använder jag som "bas" till highlighter sedan lägger jag på puder highlighter. Men den krämiga highlightern i paletten är inte lika pigmenterad som dem andra puder färgerna. Din highlighter kommer att poppa ut o skimra så fint med det tricket. Det kommer se ut som det är naturligt glow som din ansikte ger dig. När den kommer att komma i kontakt med solen eller nån ljus kommer den skimra ännu mer. Den banan aktiga färgen var den jag tyckte var bäst av alla dem fyra färgerna. Den är i puder form och är en perfekt färg att använda för vardag och om man vill ha extra till tex fest så är det bara att ösa på ett till lager av highlighter sedan brukar jag att spraya på settingspray ett tips är en från urban decay som heter urban decay all nighter.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!
Jag är en 14 årig tjej som har startat en ny blogg. Jag är ganska intresserad av smink och mode därför kommer jag att skriva mycket om smink, mode, Beauty hacks, reviews m.m. Imorgon kommer det komma ett inlägg som är en review på en ganska känd produkt vid ugnefär klockan 18:00 så håll utkik. Jag hopas att ni kommer att gilla och tycka om det jag kommer göra och så får ni ha det bäst till dess och glöm inte att följa mig så är du bäst.


Mitt nya Instagram konto

Ni kan följa mig på Instagram, det är ett nytt konto. Jag skapade den för jag ska kunna använda den till den här bloggen. Ni kan gärna följa mig där @makeup.with.me7

Likes

Comments