Header

Er det noe jeg elsker så er det egenpleie og da spesielt ansiktmasker, det er så viktig å ta godt vare på huden, så jeg ble utrolig glad da jeg var så heldig å vinne denne luksuriøse ansiktmasken på Instaen til OribeNorway . Dette er virkelig luksus i en krukke, vi kan starte med å snakke om pakkingen; produktet kommer i super fin krukke, den er tung og er et lite kunstverk i seg selv. Jeg elsker når produkter er gjennomført fra A - Å! Selve masken har en skinnende gullfarge. Teksturen er smooth, masken lukter godt, er deilig på huden og lett og fordele. (Jeg brukte kost for å fordele produktet) .

Fordeler og ingredienser 

inneholder; Mandel olje som gir dyp fuktighet til huden, Edelweiss blomsten inneholder antioksidanter som virker anti-aldrende, Evening Primrose (kjempenattlys blomst) styrker hudens fuktbevarende egenskaper. Gull stimulerer cellene til å fornye seg, rynker og fine linjer kan reduseres, elastisiten i huden kan økes samt gull gir deg glødende hud. Caviar Lime hjelper på rynker, linjer og tegn på aldring.

How to: 

♥ Alltid vask og tørk ansiktet før du tar maske.

♥ Påfør et tynt lag med masken over hele fjeset (unngå øyenbryn)

♥ La masken virke i 10 - 15 minutter. (masken kommer ikke til å endre tekstur)

♥ Skyll ansiktet eller tørk av masken med et fuktig håndkle.

♥ Nyt din glowy & hydrerte hud.

First Impression Video & Demo

Min mening: 

Jeg kan ikke si annet enn at jeg er veldig fornøyd med denne masken; morgningen etter jeg brukte den våknet jeg opp med hydrert, super myk hud. Sminken ble også påført veldig fint. Jeg gleder meg til å fortsette å bruke masken! Tusen takk http://topshelf.no​ for denne super fine masken! Er det noe du lurer på så, legg igjen en kommentar. ♥ Direkte link: http://topshelf.no/produkt/gold-envy-luminous-face-mask/​

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Beauty

Hallo ♥ Som jeg skrev i forrige innlegg har jeg flere Koreanske favoritter jeg gjerne vil dele med dere! Her kommer den største favoritten av dem alle: Missha M Magic Cushion Moisture. Jeg har en hud som er tørr, spesielt nå om høsten/vinteren. Det er ikke den enkleste hudtypen å sminke, da basesminken gjerne sprekker opp utover dagen. Dette opplever jeg ikke når jeg bruker denne BB-Creamen, og det er bare en av grunnene for at jeg har lagt min elsk på den. 

BB-Creamen kommer i cushion (en pute/svamp) det følger med en puteappelikator som du enkelt presser forsiktig ned i BB-creamen, du vil få en passe menge produkt som du fordeler i ansiktet ved å klappe produktet utover.

Jeg har nå brukt opp hele min Missha M Magic Cushion Moisture, dette er et produkt jeg virkelig kan anbefale, BB-cremen inneholder et photo-well blurring pudder som gir en jevn hudtone med flawless finish, hudpleieingredienser som dannet et fuktighetsbeskyttende lag på huden og forhindrer tap av fuktighet. BB Creamen kommer i flere forskjellige farger og har SPF 50. Det finnes også et alternativ for deg med en oljete hud: Missha M Magic Cushion Cover. Jeg kan ikke si annet enn at jeg elsker dette produktet! Har du noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar, så skal jeg svare så godt jeg kan. Håper dere likte anbefalingen min

Produkter har jeg vært så heldig å få av Missha.no, meningene mine er 100% ekte.

Likes

Comments

hudpleie

Hallo ♥ Nå har jeg testet Aqua Most Brightening Water Drop fra Skin watchers en god stund, så her kommer en liten omtale av produktet. For det første, jeg har aldri brukt en krem som dette før, og jeg er ganske sikker på at det har ikke de fleste, når du klemmer produktet ut av tuben ser det ut som en hvilken som helst annen krem, MEN i det du smører den ut blir den forvandlet til vanndråper! Jeg ønske jeg hadde et bilde og vise av dette, men det viste seg å ikke være lett å fange på kamera. Jeg synes det er skikkelig kult! Dette er en fuktighetskrem alle kan bruke, det er en vannbasert fuktighets krem helt uten olje og kan brukes av deg med sensitiv hud. Den har en mild behagelig lukt som jeg jeg føler har et hint av pære. Denne kremen har fungert kjempe fint på min tørre hud! Produktet inneholder kun naturlige ingredienser. En helt klart favoritt hos meg! How to: Kremen skal brukes som siste steg i din hudpleierutine.

Skin watchers er et Koreansk merke, som ligger mange år foran oss i Europa innen hudpleie. Koreanske kvinner er kjent for sin vakre hud, bak dette ligger det fantastiske produkter og gode hudpleierutiner. Jeg har flere Koreanske favoritter, som jeg gleder meg til å dele med dere.

Har du noen spørsmål, legg igjen en kommentar. Klemmer fra Tone ♥ Link til produktet!

Produktet har jeg fått av Soel.no meningene mine er 100% ekte.

Likes

Comments