Header
View tracker

Skolan

Hej igen!

Igår var vi på Lars Wallins utställning på artipelag och kollade på hans utställning, jag tyckte det var väldigt intressant och inspirerande.

Det var väldigt många olika fina klänningar men jag själv tyckte mest om hans bröllopskläningarna och galakläningarna, jag skulle gärna ha en klänning som är designad av honom.

Hörs<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Skolan

Hej:)

Nästa vecka ska vi göra fest/nyårs sminkning och jag har valt att det ska vara ganska mörka färger och ganska mycket glitter, till läpparna tänkte jag ha ganska ljusa och neutrala färger.

Till håret tänkte jag sätta up det i en hög bulle och sen göra en fläta som ska gå runt bullen.

Idag har vi även gått igenom hur man gör en faktura och även räknat ut ungefär hur mycket sminkningen vi ska göra nästa vecka kommer att kosta.

<3

Likes

Comments

View tracker

Privat

Hej!

Hehe hade lite tråkigt så tänkte lägga ut lite olika bilder på mig själv från både skolan och hemifrån.

Ha en fortsatt bra dag:) <3


Likes

Comments

Hej!

I fredags så var det min tur att sminka Nathalie och min plan vara att göra henne väldigt vit och sen fokusera på att ha mycket blått och även glitter. Jag använde samma produkt på läpparna och kindbenen som contour, vi färgade sen ett på lösögonfransar vita och satte paljetter vid ögonbrynet och sen som en eyeliner.

Till håret så gjorde jag bara en enkel fläta och la den på ena sidan och sprejade sen snösprej för att få det att se mer vintrigt ut .

Jag själv tyckte att den här sminkningen inte var den bästa jag har gjort pågrund av att basen jag använde var mest fettsmink och de såg mer ut som en clown sminkning i basen, nästa gång ska jag använda en mer flyttande produkt.

Den här veckan ska vi till Värmdö för att kolla på en utställning och sen på fredagen ska vi planera en fest/nyårs sminkning.

Ha det bra :) <3

Likes

Comments

Idag har vi varit hos Mårten och jag fick vara modell åt Nathalie och nästa vecka ska hon vara modell åt mig, temat är vinter och vi valde att göra huden ljusare och använda mycket blått då det är en kall färg, vi använde även vit och glitter.

Till håret valde hon att det skulle vara en bulle som skulle se slarvig ut och sen sprejade vi massa snösprej i håret så att det skulle se mer vintrig och lite fruset ut.

Jag fick ju vara modell vilket var spännande men även lite läskigt när man skulle bli fotad, men det var även väldigt roligt och det vart några bra bilder.

Ha en fortsatt bra dag :)

Likes

Comments

Hola:)

Idag när vi var hos fotografen och jobbade kom det ett bud med massa nytt smink till oss, vi alla fick en varsin påse med massa olika produkter från Make Up Store.

Det var även första riktiga dagen hos fotografen och vi gjorde moodboard inför morgondagens sminkning som är i temat vinter/frost, bilder på det kommer imorgon.

Hörs<3


Likes

Comments

Det här är tre produkter som jag verkligen måste ha i min smink väska och skulle aldrig klara mig utan dom.

Först ett foundation face power från Sephoras egna märke, jag själv tycker att den täcker jätte bra och passar perfekt över en vanlig foundation om man vill ha mer täckning, den kostar cirka 190kr på hemsidan som jag hittade.

Andra produkten är ett eyebrow trio från Kicks egna märke, i början gillades jag verkligen inte ögonbryns skugga utan använde bara ögonbryns penna men sen testade jag kicks eyebrow trio och vart helt kär, den kostar 149kr på hemsidan.

Sista produkten är Hoola matte bronser från Benefit, jag tycker att den är jätte pigmenterad och jätte bra , jag har den i den lilla storleken just nu och den har hållit jätte länge, den finns då i en stor och en liten storlek vad jag vet och dom kostar runt 130-250kr på Sephoras hemsida.

Alla produkter är länkade i bilden eller under bilden så att du lätt kan hitta dom om du blir sugen på att köpa någon av mina favoriter.

Ha en fortsatt trevlig dag :)

Likes

Comments

Hej!

Just nu håller vi på med att designa egna kläder i grupp, jag jobbar med Elin och Nathalie och vi har valt att göra en playsuit som ska ha spets vid benen och sen ska det vara v-ringat och omlot den ska även ha en roset på ryggen.

Vi kommer att tråckla ihop tygerna på en mänsklig skyltdocka.

Det här är som en liten tävling då den grupp som gör uppdraget bäst kommer få chansen att ställa ut kläderna på tygverket på Södermalm.

När alla har gjort klart sina kläder så ska man även få göra en sminkning som ska passa till kläderna.

Ha en fortsätt bra dag!


Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg, jag kommer lägga upp mina makeup arbeten jag gör i skolan men även kommer jag lägga ut privata saker.

I skolan så går jag stylist lärling och kommer jobba i en fotostudio och hjälpa en fotograf och kommer då visa dom olika sminkningarna jag gör och kommer även att visa det jag gör under lektionerna på skolan.

På fritiden spelar jag innebandy i Sköndal och har gjort det sen jag var ca 6 år, när jag inte tränar så är jag med mina vänner.


Likes

Comments