Det här är tre produkter som jag verkligen måste ha i min smink väska och skulle aldrig klara mig utan dom.

Först ett foundation face power från Sephoras egna märke, jag själv tycker att den täcker jätte bra och passar perfekt över en vanlig foundation om man vill ha mer täckning, den kostar cirka 190kr på hemsidan som jag hittade.

Andra produkten är ett eyebrow trio från Kicks egna märke, i början gillades jag verkligen inte ögonbryns skugga utan använde bara ögonbryns penna men sen testade jag kicks eyebrow trio och vart helt kär, den kostar 149kr på hemsidan.

Sista produkten är Hoola matte bronser från Benefit, jag tycker att den är jätte pigmenterad och jätte bra , jag har den i den lilla storleken just nu och den har hållit jätte länge, den finns då i en stor och en liten storlek vad jag vet och dom kostar runt 130-250kr på Sephoras hemsida.

Alla produkter är länkade i bilden eller under bilden så att du lätt kan hitta dom om du blir sugen på att köpa någon av mina favoriter.

Ha en fortsatt trevlig dag :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej!

Just nu håller vi på med att designa egna kläder i grupp, jag jobbar med Elin och Nathalie och vi har valt att göra en playsuit som ska ha spets vid benen och sen ska det vara v-ringat och omlot den ska även ha en roset på ryggen.

Vi kommer att tråckla ihop tygerna på en mänsklig skyltdocka.

Det här är som en liten tävling då den grupp som gör uppdraget bäst kommer få chansen att ställa ut kläderna på tygverket på Södermalm.

När alla har gjort klart sina kläder så ska man även få göra en sminkning som ska passa till kläderna.

Ha en fortsätt bra dag!


Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg, jag kommer lägga upp mina makeup arbeten jag gör i skolan men även kommer jag lägga ut privata saker.

I skolan så går jag stylist lärling och kommer jobba i en fotostudio och hjälpa en fotograf och kommer då visa dom olika sminkningarna jag gör och kommer även att visa det jag gör under lektionerna på skolan.

På fritiden spelar jag innebandy i Sköndal och har gjort det sen jag var ca 6 år, när jag inte tränar så är jag med mina vänner.


Likes

Comments