Contains affiliate links

Jeg sånn helt sykt bare elsker sminke. Hverdagen min består av sminke og nye looks, jeg bare elsker og prøve nye ting! Det jeg ønsker og bli er jo makeup artist eller stylist, så jeg håper virkelig jeg kommer inn og klarer meg fint på frisør nå til høsten! Nye muligheter og nye looks hverdag, på skolen går jeg som regel med en naturlig look og prøver og være litt mer nøytral.

Så da tenkte jeg og lage en liten top wants av sminke og utstyr. Diverse koster, produkter og diverse annet.

Håper dere liker det<3


Håper dere liker innlegget og gjerne legger igjen en kommentar!


GOD HELG ALLE sammen!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

  • 34 Lesere

Likes

Comments

Hei og hopp <3

Som overskriften sier så sier jo den egentlig helt nøyaktig om hva dette innlegget skal handle om.
Vi har enda ikke bestemt oss helt hvem som skal blogge osv på hvilken dag, vi håper derfor at dette kommer i orden idag, sånn at vi kan starte 100% med hele systemet vårt.
Idag er Siv Mari på trener kurs i braathallen, så idag så tok jeg meg den friheten med og blogge litt.

akkurat nå sitter jeg nede på kjellerstua der jeg og siv sov i natt, og ser på Olsenbanden. Jeg har ingen anelse på hva jeg skal gjøre senere idag, etter som siv er borte. Så jeg vurderer og bare stikke til byen i håp om å finne noen og være med. Jeg tenkte også at det hadde vært fint om dere komme med litt forslag til noe dere ville se, eller noe dere bare generelt vil at vi skal legge ut.

Jeg håper alle sammen har en kjempe fin lørdag, kos dere kjempemasse.
  • 47 Lesere

Likes

Comments

HeiHei solstråler!

Mitt navn er Amy sammen med min bestevenn Siv Mari har vi bestemt oss for og lage en blogg sammen, denne bloggen kommer til og handle mest om sminke, skjønnhet og alt inne hudpleie. Vi håper dere liker bloggen vår og håper noe av det vi legger ut kan hjelpe andre.
Vi tenkte derfor og skrive kort om oss selv, hva vi heter, alder, hvor vi er fra og hva slags interesser vi har.


Mitt navn er Amy, Jeg er 16 år blir 17 12.juni, jeg kommer fra Kristiansund og har bodd her hele livet mitt. På fritiden holder jeg på med Turn og uten om turn så holder jeg på med sminke. Jeg er en utrolig glad og livlig jente som alltid finner på noe sprell, Jeg går på Kristiansund Videregående skole der jeg går design og håndverk VG1 på VG2 skal jeg gå frisør. Jeg og Siv har vært bestevenner siden 6 klasse og har aldri hatt en ordentlig krangel. Det startet i 6 klasse når vi var på en håndball turnering da Siv kom bort til meg og sa "Så flink du er til å turne! Jeg kan også å turne" helt ærlig så var hun ikke særlig flink, haha! Hun har blitt mye bedre til og turne nå, denne gangen er det vel jeg som har blitt dårlig i det. Jeg har en stor drøm om å bli makeup artist når jeg blir eldre, så får håpe jeg klarer det og får det til.


Mitt navn er Siv Mari og jeg er 16 år, blir 17 den 17.september. Jeg kommer også fra Kristiansund og har bodd her hele livet mitt. Nesten alle i familien min på pappa sin side er fra Sunndalen og mamma sin slekt er fra Sverige. På fritiden driver jeg med turning, er med venner og jobber en del med skolearbeid. I tillegg til at jeg driver med turning så er jeg hjelpetrener i turn for 2-3 klassinger og 4-5 klassinger. Jeg har drevet med turn i ca. 2,5 år nå og jeg elsker det. Jeg går førsteåret på videregående på helse og oppvekst og der har vi utrolig mye teori og prøver så derfor gjør jeg skolearbeid på fritiden. Til andreåret så har jeg søkt ambulansefag i Ålesund som førstevalg og helsefagarbeider på andrevalget. Visst jeg ikke kommer inn på førstevalget mitt så kommer jeg til å gå helsefag-to år lærling-påbygg-høgskole altså sykepleien.


Håper dere liker bloggen og legger igjen en kommentar eller følger oss! <3

<a href="https://www.bloglovin.com/blog/18782465/?claim=r3djkj4g4x3">Follow my blog with Bloglovin</a>

<iframe src="http://www.blogkeen.com/widget_buttons.aspx?id=868143&short=false&position=right&type=1&l=&c1=FFFFFF&c2=DEDEDE&c3=000000&c4=FFFFFF&c5=000000&mid=218533" height="22" width="230" scrolling="no" id="BKWidgetFollowers1" border="0" frameborder="0"></iframe>


Likes

Comments