Hej på er! Igår vart en väldigt rolig dag som jag spenderade med Evelina och Mathilda. Evelina fyller dessutom år idag, så grattis igen haha 😂

De var iaf här och jag gjorde en makeover på Evelina, den kommer upp på kanalen inom kort. Men tänkte ändå att ni skulle få lite bilder på sminkningen.

Dock så kom min hund och förstörde våran lilla photoshoot. Han är väldigt bra på att göra det haha. 😂

Sen så kan det ibland se väldigt roligt ut när jag filmar en video. För igår så fick vi lösa problemet med att det var så soligt genom att tejpa fast ett paraply i stativet. När man bor på landet så löser man alla problemmed silvertejp, så är det bara. 😂

Sminkningen var inte det enda vi gjorde igår heller, jag, Eve och Matte tog en promenad också. Eller promenad och promenad, vem försöker jag lura? Vi var ute på pokémon hunt.

​Det var allt för idag, ni får ha det så bra. Kram! ❤

Likes

Comments

Idag blev det en lite mer dramatisk look, nämligen en smokeyeye. Jag tror aldrig att jag har gjort en riktigt smokeyeye så det var roligt att äntligen göra en! Och dessutom blev det rätt bra, förutom det att mitt vänstra öga började rinna mitt i sminkningen. Men vad ska man göra, det är livet som allergisk haha 😂

Jag valde att göra sminkningen lite roligare genom att inte använda brunt som utblandningsfärg, utan en mer lila/röd färg. och jag fick faktiskt inspiration av en facechart på google, men mer om det i en kommande video. Så tills den är uppe får ni ha det så bra, kram på er ❤

Likes

Comments

Idag så kände jag för att göra en lite mer extrem specialeffektssminkning, det var längesen nu. Så jag gjorde min alldeles egna mardröms clown, och ja den är smått inspirerad av Jokern.

Det kommer antagligen bli en video på kanalen så håll utkik där så inte inte missar den!

Tänkte också säga att den närmade månaden så kommer inläggen gå lite upp och ner för att jag kommer inte vara hemma så mycket. För om en vecka åker jag till Gotland med scouterna och stannar där en vecka. Och vet nt hur mycket tid för bloggen jag kmr ha där. Sen så är jag hemma ca 5 dagar för att sedan åka vidare till Taizé och då kommer jag vara borta i 8 dagar. Där kmr jag nt ha någon möjlighet att blogga eftersom det ligger i Frankrike och jag har inget internet där. Så efter den 14 Augusti är jag hemma igen och då kommer antagligen det lite mer inlägg.

Det var bara det jag tänkte säga, mi för ha det så bra. Kram på er ❤️

Likes

Comments

Jag har velat filma lite videos men inte haft några ideér, men så kom jag på en grej. Varför är det ingen som gjort en no mirror makeup challenge fast med SFX-smink? Eller det kanske någon har gjort men inte som jag känner till iaf. Så jag bestämde mig för att göra en, och ja det kommer en video på det men det kan ta en tag.

Tanken var att göra en klassisk zombie sminkning men jag vet inte riktigt vad det slutade med.

Jag tycker mer det liknar en vampyr, eller inte ens det. Det ser mest ut som jag bara hällt på massa fakeblod. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, ni får helt enkelt vänta tills videon laddas upp. Det kan ta några dagar men sen så.

Tänkte bara visa detta, ni får ha det så bra så syns vi snart igen. Kraaaaaam ❤

Btw skulle ta en halvful selfie i min helsmutsiga spegel men bilden blev visst lite roligare än så 😂

Likes

Comments

Tjolahopp, allt bra med er? Jag själv mår bra dock övertrött, därav den fruktansvärt töntiga hälsningen. Men det spelar ingen roll för idag har jag gjort ännu en sminkning, jag vet vad ni tänker, "tar inte idéerna slut någon gång?" Nope, så om ni trodde att ni skulle bli av med mig så trodde ni fel. Mig blir ni inte av med, försök bara. Eller det är ju inte svårt egentligen, det är bara att stänga ner denna sidan, men det är ju inge roligt. Och det räckans här med som fusk.

Vad pratar jag ens om? Märks det att jag är övertrött? Har jag druckit kaffe? Hur ska ni bli av med mig? Vad är det egentligen för sminkning som jag gjort?

Svar: Jag vet inte ens själv vad jag svamlar om. Ja Lisa, det märks. Ja det har konsumerats kaffe. Ni blir inte av med mig så är det bara och jag ska nu visa er sminkningen och sluta vara så sjukt flummig.

Jag fick iaf ett kreativt ryck och skapade denna looken:

Jag kallar looken "Break free" och/eller "(and) let your inner sparkle out". Tanken är alltså att det ska se ut som om min inre kreativitet och annorlundhet (det är inget ord eller hur? Ni fattar vad jag menar iaf) har fått nog och liksom bara måste få bryta sig ut. Alltså att den varit instängd så länge pga normer osv och att det bara blivit dags att låta den få komma ut och se världen. Att låta den få komma ut så jag kan visa vem jag egentligen är, för det är ju det jag gör. Uttrycker mig själv med smink och använder det för att få fram känslor och få utlopp för min kreativitet. Tanken med sminkningen är alltså att visa att trots att man på utsidan kan se "normal" ut så är det många som stänger in sig själva i en verklighet som inte finns och döljer det fantastiska som gör just dem unika.

Ojdå nu blev det väldigt djupt här, och jag tog precis detta inlägget till en ny grad av flumighet. På riktigt förlåt för att det här, det kan ha varit en riktigt dum idé att skriva ett inlägg när jag vart så trött. Men det kanske var lite mer underhållande än vanligt? Eller bara sjukt dåligt, ni bestämmer. Men jag hoppas ju på det första. I vilket fall som helst så får ni ha det så bra och så kommer jag tillbaka en dag när jag inte är så trött. Kram på er ❤

PS Jag provade något nytt idag och gjorde själva såret med hjälp av gelatin. Det funkade sjukt bra! Det vart både lätt att applicera, lätt att få bort och det funkade superbra för min känsliga hy! 10/10 DS

Likes

Comments

Hörni jag kom på en grej och det är att jag inte visat er min nya hårfärg. Jag färgade faktiskt håret lila förra veckan. Eller jag färgade det inte, min vän Moa gjorde det åt mig men ni fattar vad jag menar. Så tänkte bara visa lita sabbat hur det ser ut. Btw det ser rött ut på bilderna vilket suger men det är lila jag looooovar.

The strugle när man ska ta fina bilder på håret och handen är full med swatches 😂👇

​Jag är iaf helt kär i håret, och det är omsagt lila inte rött även om bilderna inte ger håret någon rättvisa. Sen så är det ju lite som en reverse ombré, men det är bara för att mina rötter vart ljusare än resten innan vi färgade det. Men jag gillar faktiskt det, det händer lite mer då. 

Jag är som sagt supernöjd iaf och ja, har väl inte mer att säga som vanligt 😂 Ni får iaf ha det så bra, kraaaaaam ❤

Likes

Comments