F.A.B - First Aid Beauty

​Hei alle sammen, føles ut som evigheter siden sist! jeg sitter her med te koppen min, ansiktsmasken på og ser på kuwtk, gamle episoder da vell å merke. SÅ kom jeg på denne nye hudpleie serien jeg har begynt å teste litt ut, den er ikke ny, men ganske ny her i Norge og den fortjener å komme litt frem syns jeg. 

For dere som ikke sitter limt til youtube som meg har sikkert ikke hørt om first aid beauty en gang, men dette er ett merke som eg godt annerkjent i USA, sephora er enav plassene du kan finne den på, og nå har jeg sett noen snakke om dette her i norge på diverse facebook grupper. Vi selger denne nå nemlig på Vita, noe som passer meg perfekt! jeg sliter jo med oljete og urenhud og må jobbe en del med den får å holde den fin. 

Første produktet jeg kjøpte av den rød ansikts masken som er en rensende maske som også skal matte ned huden, forminske porer i tillegg til dette så inneholder den mange mineraler som hjelper å fjerne pigmenter på gamle arr, og alt dette lyder jo som musikk i mine ører! Det er en peel off maske med hoved ingrediensene  •Rød leire: absorberer urenheter, avgifter og rengjør huden

•Olje fra rosmarinblad: Løser opp tilstoppede porer og toner huden
•Glycerin: Gjenfukter og beskytter huden
•FAB Antioxidant Booster: Motvirker frie radikaler med lakrisrot, mattram og hvit te

Jeg har brukt denne nå en liten stund og er KJEMPE fornøyd! til vanlig bruker jeg glam glow og ole henriksen, jeg vurderer og skaffe meg mer av FAB sine produkter og se hvordan jeg liker resten av produktene da de er langt mer snill mot lommeboken mine! 

Alle bildene ovenfor er linket så for mer info, pris osv kan dere klikke på de =) 

-Malika​

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Korres foundation / Korres wild rose / Korres cc cream / Korres rens

Hei alle sammen, 

Nå sitter jeg har nettopp kommet hjem ifra jobb, sitter her å tenkte på hva jeg skal blogge om i dag så kom jeg på noe en liten fugl sa til meg her om dagen jeg bare må dele med dere. Khloe Kardashian har hatt en uttalselse om merket Korres, hun stod frem og sa at hun selv bruker wild rose serien spesifikt fuktighetskremen som en base for sminken sin. Jeg har selv brukt korres melke protien 3 in 1 rensen som jeg elsker, den fjerner sminken, renser og toner huden din,. Selv har jeg prøvd noe kremer og renser ifra korres men nå har det kommet foundation også i det norske sortimentet. Så den plukket jeg opp i dag jeg gleder meg kjempe mye til å prøve denne ut! 

Kanskje du ikke har hørt om Korres en gang, men korres er et gresk merke som er kjempe bra! De baserer alle produktene sine på naturlige ingredienser, noe som er veldig bra med tanke på huden. Jeg anbefaler virkelig rensen. Alle produktene og noen favoritter eg tagget ovenfor i bildet slik dere kan se litt nermere info om dere skulle ha lyst til det! 

Klem Malika :)  ​

Likes

Comments

Laura Mercier Loose Setting Powder - Translucent / NARS Cosmetics NARS Radiant Creamy Concealer - Biscuit 6ml/0.22oz / MAC studi fix / Anastasia Brow Wiz Skinny Brow Pencil - Auburn / NARS All Day Luminous Weightless Foundation - #Fiji (Light 5) 30ml/1oz / Benefit

Hei alle vakre mennesker !

Som dere sikkert ser har jeg endret plattform og blogge for pga bruker vennlighet! Når jeg blogget tidligere fikk jeg mange sprøsmål om å linke produkene slik det er lettere å se på dem, så dette har jeg fått fikset ved å endre.

Dere kan nå trykke på bildene får å se mer produktinfo som prise og hvor de kan kjøpes!

Så nå tenkte jeg å starte med dette som mitt første innlegg. Jeg har da valt å vise dere de produktene jeg aldri vil bytte ut. Jeg får ofte spørsmål om hva jeg bruker på huden til å se så flawless ut (no den IKKE er). Jeg har oljete og uren hud, men kan bli ganske tørr på kinna mine spesielt etter jeg begynte med swiss rullen. Jeg elsker full dekkende foundation og de er som regel tunge å bruke på huden og ser fort veldig kakete ut, det er akkurat derfor jeg elsker bare elsker denne til nars, den er så tynn i konsistensen men har full dekk! Den sitter hele dagen og det er den eneste jeg alltid må ha stående og velger uansett hvilken look jeg går for, den eg også super å mixe sammen med andre foundation! Det samme gjelder for consealeren, den beste, aller beste! vis du er intresert i baking eller bare sette all sminken din så er laura det aller beste pudderet, for dere som følger andre blogger og youtube ble dere sikker ikke sjokkert.

De dagene jeg vil sminken skal ha ekstra dekk eller sitte ekstra lenge topper jeg ofte med mac sitt studio fix pudder, den svikter meg aldri! derfor fortjener den å nevnes.

Benefit sin porefessional er jo den aller beste primeren for deg med oljete hud og store porer, jeg liker også smashbox sin me benefit er hakket over spør du meg!

Håper dere likte det nye oppsettet mitt, blir veldig glad for tilbakemeldinger!

-Malika

Likes

Comments

Hei alle skjønnheter! 

Beklager dårlig bilde! 

Idag var jeg en tur til innom jobben, så herlig og være der igjen! Så mye nytt som er kommet nå, så jeg følte meg som et barn igjen som vanlig! 

som jeg skrev om i ett tidligere innlegg så har jeg begyntt å bruke swissroll til ansiktet, det er vell rundt 4 dagen min jeg bruker den og resultatene begynner å vise! bare EN ting som kom for meg som ett sjokk! Huden min er blitt tørr å flassete! Etter du har rullet med rullen får du en "solbrent" effekt som også gjør at huden helbrederseg. Dette er normalt, det er jo en del av prosessen, men jeg som er super oljete har bare kremer, renser, masker og foundationer til oljete fet hud som jeg absolutt IKKE kan bruke nå! Så det ente med at jeg måtte bare plukke med meg noen ting!

Jeg har vert veldig fornøyd med sensilis før så jeg valgte olje elixir ifra det merket som jeg håper virkelig kan hydrere huden min. I tillegg til elixiret kjøpte jeg også påfyll av min holy grail dagkrem, Ole Henriksen express the truth, og min Holygrail maske ifra Glam glow. Begge disse produktene har jeg skrevet om i hudpleie rutinen min. 

L'oreal nude magique cushion foundation! Jeg måtte ha denne også jeg har sett mange youtubere snakke så mye om lumi magique cushion som ikke er her enda men nude er kommet og den er en lumi finish så er ikke matt, tykk å høydekkevne som mine nåværende foundationer er, så jeg tok denne ut av nysjerrighet og fordi jeg ikke kan bruke de jeg har på min tørrehud nå! så gleder meg til å prøve denne. 

Siste tingen jeg tok er ikke sminke da men en perfyme Donna karan - cashmere mist, den er ganske varm og krydret i lukten, men det er det jeg liker. Samlingen min av perfymer vokser endelig mer å mer og det er alltid gøy !

 

9666986581

 

Likes

Comments

Hei allesammen!

Tenkte neste mnd å handle litt ifra sephora, så denne mnd har det skjedd ganske så mye så har ikke handlet inn noe særlig, men fikk denne lille pakken i posten! Gleder meg så mye til å prøve disse tingene! Jeg var helt nødt til å kjøpe browdefineren! jeg elsker jo alle bryns produktene til Anastasia og kan ikke se hva hun kan gjøre eventuelt bedre! så det blir gøy å prøve ut! Jeg har browwiz og dipbrow i fargen granite, så jeg kjøpte browdefineren i ebony slik jeg kan teste den også! brune farger på bryna kler bare ikke meg, det ser for varmt ut og granite føler jeg ser litt grå aktig ut, så jeg krysser fingrene for ebony. Så måtte jeg ha en stor fluffy bendingkost (som om jeg ikke har det ifra før) men, ville prøve morphe sin siden de er jo så billige og folk skryter dem opp til himmels! så jeg kjøpte båden en smal liten skråkost og en flyffy kost fra morphe. 

 

Når det gjelder liquidlipsticks er jeg en junkie. Jeg vil ha alle merker og alle farger, selv om jeg ikke liker fargene fordi jeg føler tilfredsstillelse av å ha dem alle på linje i stativet mitt å ha hele kolleksjonen helst, djiisus jeg trenger å bli milionær fordi med mine tvangstanker så blir det dyrt! 

Dose of colours og gerard cosmetics er mine favoritter så langt, Dose er før gerard. Så nylig slapp jo Dose of colour ut nye farger, og da jeg så Chocolate waisted som den het trengte jeg ikke å tenke to ganger, den er en helt brun farge skikkelig sjokoladebrun, selv syns jeg den ser ut som en oppriktig dupe av Kylie lipkit sin True Brown, fordi den er jo en True brown, bare lettere å få tak i. Jeg ville også ha de andre nye fargene men de var utsolgt, har kjempe lyst på Cork, den ser så unik ut aldri sett en lignenest leppefarge! 

Min samlig av Gerard sine liquid lips er snart komplett, mangler vell 2, 3 farger som er de rosa jeg ikke er så hypp på da, men jeg fikk tak i Cher, når jeg så denne fargen måtte den prøves på sekundet! min tidligere favoritter er Iced mocca, serenity og ganite, men Cher, den tar kaka. Hele fargen var så meg, så vakker og så alsidig farge som går med omtrent alle looks, og perfekt for hverdag når du ikke vil gå med sorte eller brune farger men heller ikke helt nude. SUPER fin :D 

Så alltid når jeg handler på beautybay må jeg plukke med meg en eller to øyenskygger ifra Makeup gekk får å fylle mega Z-palettet. Jeg har holdt meg til de matte fargene først så nå ville jeg begynne å hamstre på duo chrome fargene og jeg angrer ikke! valgte å prøve meg på Secret Garden fordi den hadde jeg sett ei på youtube bruke, og tro meg skal dere handle slike skygger må du ikke se på bildet, fordi på bildet på nettsiden så secret garden bare grønn ut, skjedelig! Men den har snudd min verden på hode, er helt forelska! For dere som ikke hvet hva en duo chrom øyenskygge er, så er det alså en øyenskygge som reflekterer to farger i forskellig lys, secret garden ser metalisk grønn, emerald grønn ut i ett lys og lilla ut i ett annet lys, super fin! disse skyggene er så unike og du trenger gjøre så lite får å få effekten av så mye! popp det rett på lokket med en overgangsfarge så er du jo omtrent fest klar! 

Den siste tingen jeg plukket med var Dr.Lipp nipple cream for lips, har dere tørre lepper? eller vil ha en skikkelig tykk og god lipbalm, gjør dere en tjeneste å prøv denne! jeg bruker den også under liquidlipstickene mine, men mest av alt bruker jeg den før jeg legger meg, den er super tykk å drøy i konsistensen og er 100 prosent naturlig! 

Dette var min lille handletur for denne gang! Adjøøø

-Malika 

#makeupgeek #anastasiabeverlyhills #browdefiner #secretgarden #morphe #blendingkost #sminke #innkjøp #tørrelepper #beautybay #doseofcolour #gerardcosmetics "liquidlipstick #beautyblogg #sminkeblogg

Likes

Comments

Hallo! 

håper alle har en fin uke enn så lenge!  

Jeg, som sikkert mange av dere elsker Anastasia Beverlyhills sine bryns produkter! Eier selv de fleste versjonene av dem men, er det virkelig verd å ha dem alle? Jeg elsket brow wizen for de dagene jeg ville ha naturlige bryn, til å bare fylle inn der jeg hadde mindre til ingen hår, noe som er kjempe fint med den, konsistenser er ikke så kremete så den "smudger" ikke ut overalt noe som gjør den lett å immitere "hår" med. Dipbrow? åh jeg elsker den! lenge slet jeg med å påføre den, men jeg fant problemet! jeg brukte jo en vanlig skrå øyenbrynskost, som jeg trodde var grei, men bryna ble helt feil hvergang, så jeg brukte brow wizzen til å lage et omrisse får å så fylle inn med dipbrowen. Veldig tungvindt fordi jeg måtte jo da ha begge produktene! Jeg invisterte aldri i anastasia sin skråkost fordi jeg hadde RT sin, og DER var feilen, alså jeg sier ikke gå å kjøp den kosten til Anastasia så er alt fint, men tingen med den kosten er at den er så pass smal og liten å dette gjør jobben 100 ganger letter tro meg! Jeg fant også en kost ifra Morphe som er super billig under 100 lappen faktisk, det er nr M11 som er den smaleste og minste av dem! Så vet dere det. 

Men før jeg skriver meg helt vekk så skal jeg komme til temaet. Jeg som vanlig sitter limt til youtube og andre sosialemedier får å holde meg opptatert på produkter og lanseringer, ikke det beste ifølge lommeboken da men, da jeg fikk øye på brow defineren ble jeg så gira! selve formen syntes jeg så super god ut, den virket så lett å bruke og enda lettere å få rene markerte bryn på. Ja jeg kjøpte den, ja jeg angrer faktisk. Det er overhode INGEN vits i det spør du meg. For det første føler jeg den var mer krem aktig noe som følrte til linjene mine ikke ble så "clean" som jeg ville, og den var bare ikke noe spesiell. Den var jo god på samme måte som browwizzen men mye større, og det er INGEN vits i å kjøpe den om du allerede har browwizzen. 

Personlig likte jeg bedre browwiz fordi den er mindre og jeg kan være mer presis i detaljer og har mye mer kontroll på påføringen. Men bryna så skrikkelig naturlige ut og fine, men jeg trodde bare den skulle være noe mer eller gjøre jobben lettere, så ja kan vell få lov til å si jeg ble litt små irretert og følte en trang for å skrive dette innlegget med en gang! Nå har jeg bare prøvd denne to dager så skal fortsette å prøve den fordi mange produkter vokser jo oss med tid, mens andre elsker vi med en gang og hater dem siden. 

- Malika 

#browdefiner #anastasiabeverlyhills #dipbrow #browwiz #øyenbryn #beautyblogg #sminkeblogg #førsteinntrykk #morphe #RT #makeup #tips #innkjøp

Likes

Comments

God Morgen alle sammen :)  

Idag våket jeg fremdeles stram å sår i ansiktet! I går var jeg en tur innom jobben min på Vita og kjøpte meg en swissclinic roll, dette er noe jeg lenge har hatt lyst til å prøve. 

Swiss roll er en ruller som består av små nåler som man skal rulle over ansiktet på problem områder. Den hevder å skal kunne fjerne alt ifra linjer, store porer, acne/kvise arr, strekkmerker og tekstur i ansiktet! Den finnes i to størrelser en på 0.5mm som er til kropp og en på 0.2mm til ansiktet. Jeg har en venninne som hadde masse acne arr i ansiktet som hun faktisk fikk vekk med en slik rull, så mine forventninger er store! Selv har jeg ingen acne arr, men jeg har andre typer arr, tekstur og store porer i ansiktet. 

Jeg bare hater all teksturen i ansiktet jeg har og porene mine! Det sjenerer meg og jeg føler meg ikke komfertabel til å gå uten foundation, på avstand ser huden min plettfri ut med sminke, men hallo det er jo sminke! 

Så i går startet jeg med første behandling som jeg skal gjøre hver kveld i en uke. Jeg kommer til å poste før og etterbilder en dag i neste uke får å se om jeg kan se noe resultat. 

Mange av dere tenker sikker "au, nåler i ansiktet" men nei. Disse nålene er så pass små at når jeg ruller i går merket jeg ingenting! så jeg tenkte med meg selv at kanskje jeg gjør noe feil? så jeg presset på! dette var noe jeg kanskje ikke skulle gjort, fordi når jeg var ferdig og satt meg i sofaen begynte hele ansiktet og stramme seg å svi! jeg så ut som om jeg hadde sittet mange timer i solen og blitt brent! Jeg er ikke rød lengre i dag, MEN jeg kan tydelig kjenne jeg har gjort noe med ansiktet kan man si. 

Bruksanvisninger var enkel å følge, først steraliserer jeg rullen og så er det bare til å rulla i vei, det tar litt tid, hvert område skal rulles diagonalt, vannrett å loddrett. Når jeg har rullet ferdig smører jeg meg med serumet. Det er også viktig og huska at man skal IKKE smøre seg med noen andre kremer o.l før en time har passert! 

Noen som har erfaring med denne? Har dere fått noen resulateter?? 

-Malika 

#swissroll #hudpleie #acne #behandling #storeporer #beautyblogg #sminkeblogger 

Likes

Comments

Hei allesammen! 

Håper dere har hatt ett fint år frem til nå! Dette temaet er noe jeg lenge har tenkt å blogge om! og det er glossyboks. Noen av dere vet sikker hva dette er og kanskje noen av dere ikke vet. Dette er alså en pakke med produkter du kan få tilsendt hjem til deg en gang i mnd, som består av alt ifra hår, sminke og hudprodukter. Glossyboksen koster 179 kr, så jeg tenkte hvorfor ikke, jeg abonomerte i august og syns dette var en kul ting. Jeg har nå bestemt meg for å avslutte denne. Jeg er ikke fornøyd i det heletatt. Jeg tror jeg har motatt i totalt av alle pakkene jeg har fått 3 produker jeg bruker og har likt, alle andre har jeg kastet, gidd vekk osv. Når du skal abonomere fyller du ut et skjema om hvilket komplex du har, hår osv. Jeg har ikke motatt noe som tilsvarer hva jeg skrev, f.eks som dere hvet bruker jeg hijab og jeg krøller eller retter ikke håret mitt, så jeg har ikke bruk for ett volum pudder, hårspray eller varmebeskytter, så når det stod om hår krysset jeg av på slitt farget hår og hårpleie. Den andre mnd fikk jeg en manne deodorant? hva skal jeg med det? Eller så har jeg fått renseservietter (nivea) som jeg absolutt hater huden min reagerer på dem, ellers bare teite små ting som jeg ikke ville bealt ei eneste krone for! Jeg syns det er alt for dårlig at på 7 mnd dvs 7 pakker jeg bare har likt 3 ting! og en pakke inneholder en del ting, så nei dette gidder jeg IKKE betale for lengre. 

Noe der ute som abonomerer på dette?  

-Malika

#glossyboks #missfornøyd #aldriigjen #sminkeboks #sminkeblogg #beautyblogg

Likes

Comments

Hei Allesammen,

Det føles ut som ett år siden jeg blogget sist, så mye har skjedd. Grunnen til jeg ikke har fått blogget i det siste er fordi etter over en mnd langt opphold på sykehuset fikk jeg endelig reise hjem! Etter oppholdet mitt i egersund var det inn på sykehuset igjen så etter en uke skulle jeg hjem på perm, så har jeg bare ikke reist tilbake da jeg fant ut at jeg greier meg hjemme nå! Har oppfølging av fysio terapaut hjemme.  På grunn av dette måtte jeg ta en pause i bloggingen være litt med sønnen min, så var vi også på en helgetur og besøkte noen venner! Jeg klarer nå å gå på en krykke så lenge leve fremgang!

Jeg har mottat noen meldinger om at dere ønsker å se min hudpleie rutine! Så jeg tenkte å vise dere hvilke produkter jeg bruker morgen og kveld! 

Når jeg våkner på morgenen bruker jeg først å rense ansiket med den hvite supermud cleanser ifra Glamglow! min ride or die, etter jeg startet med denne har huden min blitt mye renere og mindre oljete en før, noe som er supert! da jeg sliter med uren å fet hud.  

Etter rensen bruker jeg en facetoner som jeg nylig fikk, den er ifra NaoBay og er en organsik "calming face toner. Den skal hjelpe med å lysne, fjerne rester av smuss og tone huden min, er ikke helt sikker på hvordan jeg føler om den enda i og med den er ny.  

Så når jeg er vasket og ren startet jeg med kremene mine, mine elskede kremer! Alle kremene jeg bruker er i fra Ole Henriksen, Øyen kremen som jeg bruker heter Ultimate lift eye gel. Jeg har som ung ikke passet noe bra på huden min å gnidd sminken av med renseservietter alså, da mener jeg GNIDD! så resultatet er at jeg sitter med to dype linjer under begge øynene. Jeg føler selv det ser bedre ut nå etter jeg fikk denne øyengelen, så har ingen planer å slutte eller bytte den ut! 

Etter øynene er tatt hånd om bruker jeg Ole Henriksen sitt Ultimate Lift firming serum i ansiktet og ned halsen får å få en dobbel så god oppstrammede effekt under dagkremen. Jeg er jo livredd får å begynne å få mer rynker så tidlig på grunn av tilstaden til underøynene mine! Så "better safe than sorry" 

Så av slutter jeg morgen rutinen med Ole Henriksen express the truth krem som er den røde. Den inneholder african red tea, algsium C og vitaminer. Denne kremen her elsker jeg, både lukten og konsistensen! Jeg føler pannen min har strammet seg kraftig opp og den fungerer kjempe godt på huden min, den skal jo være for alle hudtyper og det har jeg troen på!  

Kveldsstellet mitt bruker jeg samme toner og kremer, men Jeg bruker en annen rens som er ifra Korres som heter Milk Proteins 3 in 1 cleansing emulsion. Denne fjerner sminke og renser huden! Jeg har blitt forelsket i denne, den inneholder oljer som gjør at den etterlater huden så silke myk og fjerner all sminken jeg har hatt på meg. Den er super og heller ikke noe dyr! Anbefales på det sterkeste!  

Så dette er det jeg gjør vær eneste dag, på onsdager pleier jeg kjøre ansiktsmaske som er også min ride or die glamglow super mud, den hvite og på fredager pleier jeg eksfoliere huden ved bruk av en skub, nå i det siste har jeg brukt sensilis sin ansiktsskrubb som jeg er fornøyd med. Før jeg begynte med ole henriksen sine kremer brukte jeg sensilis sine kremer, har vært veldig fornøyd med dem også!  

Håper dette kunne hjelpe noen =) 

-Malika 

#rutine #hudpleie #ren #olehenriksen #sensilis #naobay #glamglow #urenhud #makeup #sminkeblogg #beautyblogg 

Likes

Comments

  

Hei allesammen, har vært en liten stund siden sist, har nemlig vært hjemme på perm noen dager ifra sykehuset! Så som dere sikkert forstår har jeg tilbringt tiden med familien. Men i dag laget jeg en look med voilet voss glitteret unicorn party! det er så nydelig, kanskje mer en party look da, gankse dramatisk, men igjen er det slik jeg liker det! skal jeg se naturlig ut så gidder jeg ikke bruke penger på det! enig? Jeg har også filmet en mini tutorial så for dere som vil se den kan dere se den på den lukka fb gruppen min som heter " Makeup by mali" så skal jeg godkjenne dere der! Filmen vil være oppe i kveld regner jeg med! her er en liten liste over hva jeg har brukt 

-Mac Studio Fix Fluid nc30

-Urban decay naked skin consealer light warm

-Laura mercier contour palette

-Laura mercier setting powder

-Anastasia Dipbrow i Granite

-Morphe 35S palette

-Voilet Voss glitter i "unicorn Party"

- Koko Lashes - Stella

-Gerard Cosmetics liquid lipstick - Granite  

Likes

Comments