Header

Jeg fikk denne mystiske boksen i posten for noen dager siden. Det er Sigma Beauty Mystery Haul box som Sigma Beauty var så snille å sende meg! Dere husker de forundringspakkene man kunne kjøpe når man var liten? Dette er litt det samme, og jeg blir jo som et barn igjen - det er så gøy! Sigma Beauty har 3 ulike bokser i ulike prisklasser ($15, $30, og $50), og når man bestiller på nettsidene deres får man ikke vite hva som er inni. Tenkte derfor at det var morsomt å dele innholdet med dere.

Jeg fikk "Need it"-boksen, som er den mellomste boksen man kan få tak i. Den koster $30, og inneholder produkter til en langt større verdi totalt.

Deluxe Sample -Sigma Spa Brush Cleaning Mat (full size $32)

Jeg har allerede denne matten i hanskevariant, og jeg elsker den! Så jeg ble veldig glad for å få denne lille rakkeren i familien. Denne er perfekt å ta med på reise, og har sugekopper under som gjør at den sitter godt på plass i vasken.

Lip Eclipse - Sigma Pink ($17)

Dette er en superpigmentert glossy liquid lipstick i en bold magenta-farge. I og med at den er glossy er den ikke transfer proof, men den er nydelig på.

Embellish Lash - Big time ($19)

Dette er en lilla mascara, som jeg blir spesielt glad for å få da jeg elsker å lage kreative looks, men aldri finner på å kjøpe farget maskara selv. Det er jo så greit å ha i samlingen!

Color Pop Brush Kit ($29)

I mystery boxen får man tre av Sigma sine bestselgende sminkekoster i en praktisk reiseboks. Man får en E25 Blending brush, som er fin til å blende farger sammen i creasen opp mot brynsbenet. Videre får man en E55 eye shading brush, som er god til å disponere farge på øyelokket. Sist, men ikke minst får man F40 Large Angled Contour bruhs, som er fin til å påføre blush og bronzer. Personlig synes jeg Sigma sine sminkekoster er de beste, de er så myke og holder seg slik etter flere vask.

Hva synes dere om innholdet? Er dere like glad i overraskelser og beauty boxer som meg?

Nå er det lenge siden jeg har blogget! Hvorfor? Fordi jeg blir riv ruskende GAL av at bildene blir så uklare når jeg laster de opp. Jeg er usikker på om det er på grunn av denne bloggplattformen eller hva, men jeg hater å poste innlegg med crappy kvalitet. Håper jeg finner ut av det, og please forgive the quality!


Presseutsendelse.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

 Dette er vel en av de mer crazye lookene jeg har gjort på en god stund, haha. Jeg ble inspirert av @katieelizabethbutt på Instagram, en bildeserie hvor hun dekket halve ansiktet med gemstones. Dette tok meg ca. 5 timer, og jeg syns resultatet ble ganske fett. Ville at det skulle se ut som mosaikk eller datamanipulert redigering av et sminkebilde og føler jeg fikk frem ønsket effekt. Dette kan faktisk fungere som en alternativ maske på maskeradefester, paljettene faller ikke av!

Hvordan: Brukte kun paljetter, vippelim og pinsett. Jeg dyppet paljettene i vippelim og festet de på ansiktet me​​d pinsetten. Ikke noe spesielt hokus pokus. Det utfordrende med denne looken er å gidde å bli ferdig før man blir lei. Tips: avslutt med øynene, dette er ikke så digg å blunke med når de først sitter.  ​

Hvordan fjerne: Jeg dynket rett og slett anskitet i BioOil. Hvilken som helst olje fungerer og bidrar til å løsne limen. Pillet av paljettene forsiktig og skrubbet ansiktet med en ansiktsduk.
​​
Disclaimer: før du evt. forsøker dette hjemme - husk på at paljetter er skarpe. Vær varsom rundt øynene!

Hva syns dere?

One of the most crazy looks Ive ever done!  I was inspired by @katieelizabethbutt on instagram and one of her crystal looks.

How: I only needed sequins, lash glue and a tweezer. Dip the sequins in glue and apply. Not really difficult, the difficult part is to actually complete the look. Tip: Do the eyes in the end, its not comfortable to wear.

How to remove: I basically drenched my face in BioOil, which loosened the glue pretty good. Then I carefully peeled the sequins of and scrubbed my face.

Disclaimer: before trying this at home - remember sequins are sharp. Be careful around the eye area.

What do you think?

Likes

Comments

Jeg fikk nylig Kylie Cosmetics Kyshadow The Holiday Palette i posten, så jeg gjorde denne looken! Jeg må fortsatt leke litt med paletten før jeg bestemmer meg for hva jeg syns, men de matte fargene er veldig lette å blende. Jeg tenkte å filme en tutorial av denne looken og også kjøre en liten review av paletten samtidig! Poster den på bloggen så snart den er oppe. Ha en nydelig lørdag da dere 💓


I recently got the new Kylie Cosmetics Kyshadow The Holiday Palette in the mail so I did this silvery mauve halo eye look. I still have to play around with the palette before I make up my mind about it, but the matte colors are really easy to work with! I'm filming a tutorial of this look, and I'm also doing a first impression/review of the palette. I'll post it on the blog as soon as its up! Have a lovely saturday guys
💓

Likes

Comments

Det er ONSDAG - vi er over humpen til helgen, og dette betyr at det er tid for hump day giveaway! Denne uken har jeg samarbeidet med Foreo for å kunne gi en av mine fine lesere en Foreo Luna 2 og en cleanser. 💜

Hudpleie er nøkkelen til fin makeup. Med en glødende og ren hud ser sminken så mye bedre ut. Selv om hudpleieprodukter er key, innehar teknikk og utstyret man bruker til å rense ansiktet med også en essensiell rolle.

Foreo Luna 2 er en ansiktsbørste i silikon som skal gi en dyp og effektiv rengjøring. Børsten skal inneholde teknologi som gjør at børsten fjerner 99,5% av sminke, smuss og olje. I og med at børsten er laget i silikon unngår man at bakterier bygger seg opp over tid, som ved typiske rensebørster i syntetisk hår. Den er også vanntett, noe som innebærer at den tåler å brukes i dusjen - et stort pluss. Børsten kommer med lader, og når den er fulladet holder batteriet i 7 måneder når man bruker den 2 ganger om dagen.

Foreo Luna 2 brukes ved at man påfører ønsket rens i ansiktet (husk å fjerne sminken først), fukter børsten og aktiverer Cleansing Mode. Deretter masserer man lett inn rensen med sirkulære bevegelser i ansiktet i noen minutter. Når dette er gjort, skyller og renser man ansiktet lett med en klut, og går gjennom resten av hudpleierutinen (toner, maske, serum, dag-/nattkrem). Om man vil kan man i tillegg, etter dette, bruke Anti-Age-programmet på Luna 2-børsten. Dette gjøres ved å massere områder som typisk er utsatt for rynker med børsten i 1-2 minutter.

Foreo Luna 2 koster ca. 1795 kr og kan kjøpes på eleven.no, vita.no og de fleste VITA-butikker.

For å delta:
- Følg @foreonordigs og @makeuphelene på Instagram
- Lik bildeposten min på Instagram
- Tag 2-5 venner i kommentarfeltet til bildet

Giveaway er i samarbeid med Foreo.Likes

Comments

Hver onsdag frem mot jul kjører jeg giveaway på Instagram!

For å delta må du

- like bildet mitt over på Instagram

- følge meg på Instagram @makeuphelene

- tagge 3-5 venner i Instagramposten

Du kan vinne Colourpop Cosmetics Matte Liquid Lipsticks i fargene Midi, Trap, Lumiere 2 og Beeper


Every wednesday until christmas I'm doing a giveaway on Instagram.

To enter you have to

- like this picture on my Instagram

- follow me on Instagram @makeuphelene

- tag 3-5 friends in the Instagram post


You can win Colourpop Cosmetics Matte liquid lipsticks in the colors Midi, Trap, Lumiere 2 and Beeper.


Likes

Comments

Jeg har fulgt @milk1422 på Instagram over lengre tid, og i går fikk jeg endelig tid til å gjenskape et av hans face charts! Han lager de mest utrolige looks på papiret, sjekk han ut på Instagram! Med litt redigering av øyenfargen min ble resultatet jammen meg ikke alt for verst. Hva syns dere?


I've been following @milk1422 on Instagram for a long time now, and yesterday I finally had time to recreate one of his face charts! He makes the most amazing looks on paper, check him out. With a little edit of my eye color I honestly think the result isn't too damn bad. What do you think?


Products used:
Nyx cosmetics Vivid brights liners in: vivid escape, vivid sapphire, vivid petal, vivid halo and their white liquid liner. Also used the Jumbo eye pencil in Milk to highlight.
Colourpop cosmetics Ultra Satin Lip in Brooklyn. Eyeshadow is Morphe Brushes 35B palette.
Huda Beauty lashes in Farah.
The Balm Mary loumanizer to highlight.
Brows are ABH Dip brow in Medium brown.
I'm wearing blue contacts, eyecolor is edited to mimic the face chart more exact

Likes

Comments

Her er noen av Halloween-lookene jeg laget i år. Tutorial på skullene finner du på instagrammen min @makeuphelene! Hva er din favoritt? Gleder meg allerede til neste år jeg!

Some of the Halloween looks I did this year. You can find tutorials for the skull looks on my Instagram @makeuphelene. What¨s your favorite? I already can´t wait for next year.

Likes

Comments